Karşınıza alıp konuşun. Eğer düzelmiyorsa garanti süresi dolmadan iade edin.Meraba bayanlar ben yeni üye oldum benim derdim şu ki ben eşimi evlenmeden önce hiiç tanıyamamışım. Şu an çok pişmanım sevgim bile bitme noktasına geldi. Aslında 3 senedir beraberiz nasıl bu kadar değiştiğini anlayamıyorum. Çorapları baksırları heryerde wc de klozetin oturma yerini kaldırmıyo tuttuğu takım yenilince saçma sapan herşwye bağıtıp çağıran iğrenç bi adama dönüşüyo. Evlendiğimizden beri daha bir kere oturup beraber film seyretmedik. Benimle maç muhabbeti yapıyo benim sevdiğim bi konudam konuşuncada hemen konuyu değişiyo ben tv izlesem olay oluyo kendi sabaha kadar futbol programı izliyo. Bu adam 3 senedir böyle diildide 3 günde nası bu hale geldi. Artık onunla bi gelecek hayal edemiyorum
dişlerini de bornozlara siliyor mu??Meraba bayanlar ben yeni üye oldum benim derdim şu ki ben eşimi evlenmeden önce hiiç tanıyamamışım. Şu an çok pişmanım sevgim bile bitme noktasına geldi. Aslında 3 senedir beraberiz nasıl bu kadar değiştiğini anlayamıyorum. Çorapları baksırları heryerde wc de klozetin oturma yerini kaldırmıyo tuttuğu takım yenilince saçma sapan herşwye bağıtıp çağıran iğrenç bi adama dönüşüyo. Evlendiğimizden beri daha bir kere oturup beraber film seyretmedik. Benimle maç muhabbeti yapıyo benim sevdiğim bi konudam konuşuncada hemen konuyu değişiyo ben tv izlesem olay oluyo kendi sabaha kadar futbol programı izliyo. Bu adam 3 senedir böyle diildide 3 günde nası bu hale geldi. Artık onunla bi gelecek hayal edemiyorum
Konuşuyorum normal olduğunu düşünüyo ben bişe yapmıyorum diyo çıldırıcamKarşınıza alıp konuşun. Eğer düzelmiyorsa garanti süresi dolmadan iade edin.
pasaklı adam hiç çekilmez insan yemeden içmeden kesilir yahuuuuMeraba bayanlar ben yeni üye oldum benim derdim şu ki ben eşimi evlenmeden önce hiiç tanıyamamışım. Şu an çok pişmanım sevgim bile bitme noktasına geldi. Aslında 3 senedir beraberiz nasıl bu kadar değiştiğini anlayamıyorum. Çorapları baksırları heryerde wc de klozetin oturma yerini kaldırmıyo tuttuğu takım yenilince saçma sapan herşwye bağıtıp çağıran iğrenç bi adama dönüşüyo. Evlendiğimizden beri daha bir kere oturup beraber film seyretmedik. Benimle maç muhabbeti yapıyo benim sevdiğim bi konudam konuşuncada hemen konuyu değişiyo ben tv izlesem olay oluyo kendi sabaha kadar futbol programı izliyo. Bu adam 3 senedir böyle diildide 3 günde nası bu hale geldi. Artık onunla bi gelecek hayal edemiyorum
Bunu bende çözemedim hakkaten nasıl oluyo ooKlozetin oturma yerini kaldırmıyor derken???
O zaman bu şekilde devam etmesi halinde, buna tahammül edip edemeyeceğinize karar vermeniz gerekecek.Konuşuyorum normal olduğunu düşünüyo ben bişe yapmıyorum diyo çıldırıcam
Oraya cis sicramasin diye kaldirilirBunu bende çözemedim hakkaten nasıl oluyo oo
kapağına yapacak hali yok ya acaba idrarını yaparken oturulacak yere mi sıçratıyor neBunu bende çözemedim hakkaten nasıl oluyo oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?