- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Meraba bayanlar ben yeni üye oldum benim derdim şu ki ben eşimi evlenmeden önce hiiç tanıyamamışım. Şu an çok pişmanım sevgim bile bitme noktasına geldi. Aslında 3 senedir beraberiz nasıl bu kadar değiştiğini anlayamıyorum. Çorapları baksırları heryerde wc de klozetin oturma yerini kaldırmıyo tuttuğu takım yenilince saçma sapan herşwye bağıtıp çağıran iğrenç bi adama dönüşüyo. Evlendiğimizden beri daha bir kere oturup beraber film seyretmedik. Benimle maç muhabbeti yapıyo benim sevdiğim bi konudam konuşuncada hemen konuyu değişiyo ben tv izlesem olay oluyo kendi sabaha kadar futbol programı izliyo. Bu adam 3 senedir böyle diildide 3 günde nası bu hale geldi. Artık onunla bi gelecek hayal edemiyorum
Tatlım işin çok zor ama ailesinde böyle yaşayan adam biraz zor duzelr klozet dışında normal wc niz yok mu ona gitsin klozeti kapat donlarini coraplarini al yastiginin içine koy onun üstünde yatsın evi birlikte temizleyin ve her defasında skilmadan bıkmadan uyar o ohareketleri yapmaktan vazgeçene kadar insan alışkanlıklarından 25 günde vazgecermis (öyle diyorlar) bir süre kural koy bakarsın alışır o da maç konusunda hepsi aynı sende o maç izlerken geç yatak odasına al tlfnu kitap i eline ona ne çay ver ne meyve kalsın tek başına belki akillanirMeraba bayanlar ben yeni üye oldum benim derdim şu ki ben eşimi evlenmeden önce hiiç tanıyamamışım. Şu an çok pişmanım sevgim bile bitme noktasına geldi. Aslında 3 senedir beraberiz nasıl bu kadar değiştiğini anlayamıyorum. Çorapları baksırları heryerde wc de klozetin oturma yerini kaldırmıyo tuttuğu takım yenilince saçma sapan herşwye bağıtıp çağıran iğrenç bi adama dönüşüyo. Evlendiğimizden beri daha bir kere oturup beraber film seyretmedik. Benimle maç muhabbeti yapıyo benim sevdiğim bi konudam konuşuncada hemen konuyu değişiyo ben tv izlesem olay oluyo kendi sabaha kadar futbol programı izliyo. Bu adam 3 senedir böyle diildide 3 günde nası bu hale geldi. Artık onunla bi gelecek hayal edemiyorum
Kendine temiz saat başı elini sabunluyo inat ettim toplamadım arkasını buralar ne halde kirli tişörtüm hala burda duruyo sen ne biçim kadınsın diyo bağırdım kirliyse ne işi var burda banyoda kirli sepeti var dedim senin görevin diyo. Kv kp ile beraber yaşıyorum ben yapmasam kv yapıyo odayı toplanayıncada beni suçlu çıkarıyo anası öyle alıştırmış tabipeki konu kendisi olunca nasıl? yani giydiğine, saçına vs özenir mi? temiz giyinmek ister mi? yoksa üstü başı kirlense de 4-5 gün giymeye devam eder mi?
eğer eve pis ama kendine temiz ise (ki böyleleri de var, bir arkadaşımın eşi evde yerlere yemek döker umursamaz ama hergün ayrı kıyafet giymek ister!) onun çamaşırlarını yıkama - kıyafetlerini ütüleme! taaa ki o da tuvalet - boxer - çorap alışkanlığı kazanana kadar.
yıkama o boxerları, çorapları, bir sepet al, etrafa dağıttıklarını oraya topla, yıkama!!! tırım tırım aransın, giyecek temiz bir don, çorap bulamasın!
dinsizin hakkından imansız!
KıakandımGece gece midem kalktı.kendi kocam yapmış gibi onu hasladim şimdi.kadınlar kulübünü okuyup okuyup bana sariyon diyo.kocamda benden temiz ve duzenlidir :) canim huylu huyundan vazgeçmez yapacak bişey yok.çocuk gibi arkasını toplican sürekli.ama kişisel bakımı olarakta pisse ışte o hayattttaaa çekilmez boooogghhh
Kv kp nin kullandığı var oda klozet yani kv ile yaşıyoruz durumum çok kötü yaniTatlım işin çok zor ama ailesinde böyle yaşayan adam biraz zor duzelr klozet dışında normal wc niz yok mu ona gitsin klozeti kapat donlarini coraplarini al yastiginin içine koy onun üstünde yatsın evi birlikte temizleyin ve her defasında skilmadan bıkmadan uyar o ohareketleri yapmaktan vazgeçene kadar insan alışkanlıklarından 25 günde vazgecermis (öyle diyorlar) bir süre kural koy bakarsın alışır o da maç konusunda hepsi aynı sende o maç izlerken geç yatak odasına al tlfnu kitap i eline ona ne çay ver ne meyve kalsın tek başına belki akillanir
Sen iyi dayanmışsın ben 5 ayda pes dedimeşimde evliliğimizin 10 yılı çoraplarını evin en ücra köşelerine attı durdu zavallı bende 10 yıl katlanmışım duruma ama tabı sonra açtım gözü yerde bulduğum her çorabı çöpe attım tek bir çift kalmayana kadar ayakları çıplak kalınca durumun cıddıyetını anladı artık çoraplar sepette ewt 10 yıl uzun bı sure ama erkekler geç anlıyor yalnız bu hijyen durumuna bişi diyemıycem uyarılacak gıbı değil adamın libidosunu yerle bır edip tıksındırır fena çok fenaa
İyi ya öyle alistirdiysa bırak anası toplasin...Kendine temiz saat başı elini sabunluyo inat ettim toplamadım arkasını buralar ne halde kirli tişörtüm hala burda duruyo sen ne biçim kadınsın diyo bağırdım kirliyse ne işi var burda banyoda kirli sepeti var dedim senin görevin diyo. Kv kp ile beraber yaşıyorum ben yapmasam kv yapıyo odayı toplanayıncada beni suçlu çıkarıyo anası öyle alıştırmış tabi
Kendine temiz saat başı elini sabunluyo inat ettim toplamadım arkasını buralar ne halde kirli tişörtüm hala burda duruyo sen ne biçim kadınsın diyo bağırdım kirliyse ne işi var burda banyoda kirli sepeti var dedim senin görevin diyo. Kv kp ile beraber yaşıyorum ben yapmasam kv yapıyo odayı toplanayıncada beni suçlu çıkarıyo anası öyle alıştırmış tabi
Ayy çok zor senin işin canım yaa kv nasıl o titiz değil mi sende temizlik yaptığın zaman lavobonun önüne klozete yatak odasına kirli sepetinin üstüne heryere not yaz sakin utanma kv KP ayıp olur diye onlar pisliklerinden utanmiyorsa sende utanma notlarını da kırıcı yazma klozeti daha güzel kirlet diye senin için tertemiz yaptım yaz duvara cişini daha güzel sicrat die temizledim de sepete kirli camasirlarini buraya koyman için değil ortaliga atman için ağzını açık bıraktım yaz tv üzerine benimle ilgilenme daha çok tv izle die ekrani parlattim yaz o zaman utanir umarım şayet devam ederse hepsini karşına al konuşKv kp nin kullandığı var oda klozet yani kv ile yaşıyoruz durumum çok kötü yani
İyi ya öyle alistirdiysa bırak anası toplasin...
Güzel bi fikir yapıyım ben bunuAyy çok zor senin işin canım yaa kv nasıl o titiz değil mi sende temizlik yaptığın zaman lavobonun önüne klozete yatak odasına kirli sepetinin üstüne heryere not yaz sakin utanma kv KP ayıp olur diye onlar pisliklerinden utanmiyorsa sende utanma notlarını da kırıcı yazma klozeti daha güzel kirlet diye senin için tertemiz yaptım yaz duvara cişini daha güzel sicrat die temizledim de sepete kirli camasirlarini buraya koyman için değil ortaliga atman için ağzını açık bıraktım yaz tv üzerine benimle ilgilenme daha çok tv izle die ekrani parlattim yaz o zaman utanir umarım şayet devam ederse hepsini karşına al konuş
Yap canım sonrada gelişmeleri yaz pislik kendi utansın halen devam ederse ben hizmetçi lik yapmaya gelmedim sen halen 4 yaşında erkek cocugusun evlenck yasa gelince git kendi yasitinla evlen deGüzel bi fikir yapıyım ben bunu
Karşınıza alıp konuşun. Eğer düzelmiyorsa garanti süresi dolmadan iade edin.
Bu gün çok kötü kavga ettik tek problem bunlar diil o kadar çok sorun varki ben daha 20 günlük evliyken bartholin kisti ameliyatı oldu cinsel hayatımız başlamadan bitme noktasına geldi buda beni kötü etkiledi o bana bu konuda destek oldu ama ben moralmen 1-0 yenik başladım evliliğe kv kp işin içine girince iyice karışıyo işler ben hiç böyle düşünmemiştimarkadaşım bak henüz 5 aylık evlisin. şimdiden ağırlığını koydun koydun, ipleri bir verdin mi geri alamazsın.
bir kere kv ile konuşma yap. kesin ve ödünsüz bir konuşma. bunlara katlanamadığını, böyle devam ettiği sürece de toplamayacağını söyle. açık kapı bırakma.
eğer kv çok istiyorsa kendi toplayıp yıkasın, temizlesin.
sana da ne derlerse desinler. onlar seni kullanacağına sen onları kullan!
eğer senin kararlı olduğunu görürlerse kabullenirler. ama gerçekten kararlı davran! bir öyle bir böyle olmaz.
Yapıyorum zaten ama bende çalışıyorum elimden ne kadarı gelir benim işim onunkinden çok dha ağır eve geliyo kocam ayrı masaj istiyo kv ayrı masaj istiyo yemek yap çay yap kahve yap. Maç muhabbeti desen 5 ayrı konuştuğumuz iki konu car biri futbol diğeri borçlar kafayı yemek üzereyim başka bişe yokEvlilik rehaveti. Çok buyutulecek birşey degil ki bu. Adam evinde rahat etmek istiyor. (Asla ataerkil düşünen biri değilimdir oyle algilanmasin) bırak atsın nolcak yahu. Sen de at. Ertesi gun ise gidince ac muzigini hoplaya ziplaya yap temizlini.
Yapabiliyosan mac muhabbeti yap. Seninle yapmaya calisiyomus adam.ne güzel. Gidip disarda erkek arkadaslariyla yapsa onu da dert edeceksin. Evlendikten sonra saraydan çıkmış prenses gibi davranilmasini bekliyorsan cok beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?