Henüz 5 aylık evliyim ama...

Ee canim sevgiliyken suslen puslen ask sozleri insan gercekte de boyle saniyor..sonra bi bakiyorsun prens olmus kurbaga..erkeklerin cogunlugu daginiktir.esleri sanki hizmetlisi..heleki aldatanlar icin soyluyorum aldattigi kadin afedersiniz kirli donunu klozetteki cisini temizlesin bakalim tatli gelecekmi..

Kafasını klozete sokucam bi gün

Tuvalet ve duşta saç kalması... En titiz olduğum konulardan..
Pasaklı biriymiş gerçekten düzelir mi bilmem.. Maç konusu felan çok çocukça geldi bana kaç yaşındasınız?

yani ne diyelim allah sabir versin de boylede olmaz ki ama bencil ve titizlik derli toplu olmak bu kadar zor mu ya tamam esi olabilirsin ama erkek dedigin tuvalet temizligine ne cikardiysa onu yerine koymasi gerekiyo titiz olmasi gerekiyo

Tuvalet ve duşta saç kalması... En titiz olduğum konulardan..
Pasaklı biriymiş gerçekten düzelir mi bilmem.. Maç konusu felan çok çocukça geldi bana kaç yaşındasınız?
Ben 22 o 27 babasıda aynı birebir adam gelmiş 70 yaşına hala fb die bağırıyo

Ben 22 o 27 babasıda aynı birebir adam gelmiş 70 yaşına hala fb die bağırıyo

O zaman babadan gördüğü şekil yaşıyo demek ki... Hep öyle gördüğü için normal bulması ve problem yok demesi doğal.. Ona bunun normal olmadığını bir şekilde anlatmanız lazım ama nasıl... İşiniz kolay değil..

Ya ben dedim buna ben 22 yıldır babamdan böyle bişeyi bi kere bile görmedim dedim bide şaşırıyo mal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…