- 22 Nisan 2015
- 2.139
- 1.517
- 48
Ya ben ona öğretiyorum 1 hafta geçiyo yeine aynıTabi taniyamazsin. Disardakiyle evdeki ne kadar farkli. Sevgiliyken cafede otur yemek ye sinemaya git gez dolas. Adamin ev halini nerden bilcektin canim. Tam pislikmis
Ya aslında öğretiyorum çocuk gibi eğitiyorum 1 hafta uyarmıyım henen eski haline dönüyoO zaman bu şekilde devam etmesi halinde, buna tahammül edip edemeyeceğinize karar vermeniz gerekecek.
Kafasını klozete sokucam bi günEe canim sevgiliyken suslen puslen ask sozleri insan gercekte de boyle saniyor..sonra bi bakiyorsun prens olmus kurbaga..erkeklerin cogunlugu daginiktir.esleri sanki hizmetlisi..heleki aldatanlar icin soyluyorum aldattigi kadin afedersiniz kirli donunu klozetteki cisini temizlesin bakalim tatli gelecekmi..
Yemin ederim sifon suyunun dolduğu kazanıñ üstünde bile sidik gördüm çok tiksiniyorum herhafta nevresim değişiyorum yetiştirebilsem hergün değişicemOraya cis sicramasin diye kaldirilir
Beb 22 o 27Yaşlarınız kaç?
Bu yaşına kadar öğrenemeyen adama sen ne öğreteceksin ki. Pis insan en zoru ya hele tuvalet eğitimi bu yaştan sonra zor.Ya aslında öğretiyorum çocuk gibi eğitiyorum 1 hafta uyarmıyım henen eski haline dönüyo
Ben 22 o 27 babasıda aynı birebir adam gelmiş 70 yaşına hala fb die bağırıyoTuvalet ve duşta saç kalması... En titiz olduğum konulardan..
Pasaklı biriymiş gerçekten düzelir mi bilmem.. Maç konusu felan çok çocukça geldi bana kaç yaşındasınız?
Çocukta değil , koskoca adamBeb 22 o 27
Evet bu kısım gerçekten igrencmisYemin ederim sifon suyunun dolduğu kazanıñ üstünde bile sidik gördüm çok tiksiniyorum herhafta nevresim değişiyorum yetiştirebilsem hergün değişicem
Haraketleri 10 yaşında çocuk gibi amaÇocukta değil , koskoca adam
Haraketleri 10 yaşında çocuk gibi ama
Ben 22 o 27 babasıda aynı birebir adam gelmiş 70 yaşına hala fb die bağırıyo
Ya ben dedim buna ben 22 yıldır babamdan böyle bişeyi bi kere bile görmedim dedim bide şaşırıyo malO zaman babadan gördüğü şekil yaşıyo demek ki... Hep öyle gördüğü için normal bulması ve problem yok demesi doğal.. Ona bunun normal olmadığını bir şekilde anlatmanız lazım ama nasıl... İşiniz kolay değil..
Gelince söyle bulsun beniaslında bu forumda sana tavsiye verecek birini tanıyorum da bu aralar ortalarda pek görünmüyor
kaynanasigilde sucuk yiyor herhal
söylememe gerek yok o eliyle koymuş gibi bulur seniGelince söyle bulsun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?