Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenilir ödül almış test ya birgebenin günlüğü ebru ablanın testiBence bariz var gibi gebelik testi güvenliyse,başka testle tekrarlayın ilk sonra da kan verin istersenizzz umarım güzel haberler alırsınız
Bence gebelik varEki Görüntüle 3595863 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde çıkıyo o yüzden sabah gebelik testi yaptim yapınca direk resmini çektim inanamadım bi bakar mısın hamile miyimEki Görüntüle 3595864 Eki Görüntüle 3595865
Yaa gerçekten mi ben hani ilk defa gebelik testinde boyle goruyorum da hani heycanlandım bilemedim ya yoksa diye korkuyorum uzun zamandır deniyorum eylül ayında bi kimyasal gebelik oldu insallah hamileyimdir yaBence gebelik varben de ilk Ovulasyon testini denemiştim. Sizinki gibi çıkınca gebelik testini yapmıştım
![]()
Evett var tebrik ederimmEki Görüntüle 3595863 2 gündür ovulasyon testim bu sekilde çıkıyo o yüzden sabah gebelik testi yaptim yapınca direk resmini çektim inanamadım bi bakar mısın hamile miyimEki Görüntüle 3595864 Eki Görüntüle 3595865
MInik lekelenmem oldu ya adetimen1 hafta var yarın bi kan vericem ɓakalımEvett var tebrik ederimm![]()
Bence beklemeden acilde yada özelde kan testi verin olası bi kanama durumunda düşürmeden müdahale edebilsinlerMInik lekelenmem oldu ya adetimen1 hafta var yarın bi kan vericem ɓakalım
Yerleşmedir belki 1 hafta varmış çünküMInik lekelenmem oldu ya adetimen1 hafta var yarın bi kan vericem ɓakalım
Ben de ilk pozitifi bu testte gördüm çok daha silikti. Bugin kanda öğrendimMInik lekelenmem oldu ya adetimen1 hafta var yarın bi kan vericem ɓakalım
Yarın sabah 1 test daha yapıp kan vermeye gidicem canımBence beklemeden acilde yada özelde kan testi verin olası bi kanama durumunda düşürmeden müdahale edebilsinler
Belirtin varmıydı ya canımmm tebrik ederimm bu aradaaBen de ilk pozitifi bu testte gördüm çok daha silikti. Bugin kanda öğrendimBence sende de var ☺ hayırlı olsun..
Yarın kan vericem canım
Yumurtlama değil iliskimden 10 gün sonra yumurtlama testinde pik gorunce gebelik testi yaptım öyle cıktı bendw anlamadımYumurtalamdan 1 gün sonra belli olur mu bilemedim
Mutlaka haber ver bize de canım bilgilenelimYarın sabah 1 test daha yapıp kan vermeye gidicem canım
Ben 8 ya da 9 gun kala öğrendim. Yumurtlama ve ilişki tarihini de biliyordum, nit alıyordum. Bence böyle kesin konuşmamak gerek. Ben o ay ovulasyon testi kullanmıştım ve testin en koyu çıktığı sekli bile yandaki çizgi kadar koyu değildi ve kimisine göre yumurtlama bile olmamıştı (testin sahibi ve goruntuyu goren birkac kisi öyle demişti). İnanılmaz psikolojimi bozmuştu bu söylenenler. Adete böyle 8-9 gün kala ovulasyon testi koyu çıkınca bana ikinci kez yumurtlama oluyor diyen bile olmuştu:) Ancak hamile kalıp ovulasyon ile öğrenmiş bulundum. Kizim solumda ve neredeyse 4 aylık. Allah hak eden ve isteyen herkese nasip etsin.Ya test hatalı ya da adetinize 9 gün değil de daha az var. Çünkü 9 gün kala gebelik öğrenilmez. (Öğrendim diyenler var evet ama tam yumurtlama tarihlerini bilmediklerinden öyle zannediyorlar)
İkincisi de ışığa tutmayın. Zaten o ikinci çizgi hep var orada. Beta hcg algılarsa koyulaşıyor. Yoktan var olmuyor yani T çizgisi. O yüzden siz en iyisi kan verin. İnşaAllah Rabbim gönlünüze göre hayırla sağlıkla nasip etsin![]()
Ya test hatalı ya da adetinize 9 gün değil de daha az var. Çünkü 9 gün kala gebelik öğrenilmez. (Öğrendim diyenler var evet ama tam yumurtlama tarihlerini bilmediklerinden öyle zannediyorlar)
İkincisi de ışığa tutmayın. Zaten o ikinci çizgi hep var orada. Beta hcg algılarsa koyulaşıyor. Yoktan var olmuyor yani T çizgisi. O yüzden siz en iyisi kan verin. İnşaAllah Rabbim gönlünüze göre hayırla sağlıkla nasip etsin![]()