• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz adetime 9 gun var bi bakabilir misiniz nolur ellerim titiryo

zeyno4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2024
73
12
3
28
1000091275.webp
2 gündür ovulasyon testim bu sekilde çıkıyo o yüzden sabah gebelik testi yaptim yapınca direk resmini çektim inanamadım bi bakar mısın hamile miyim
1000091678.webp
1000091622.webp

Bence bariz var gibi gebelik testi güvenliyse,başka testle tekrarlayın ilk sonra da kan verin istersenizzz umarım güzel haberler alırsınız

Bence gebelik var😊ben de ilk Ovulasyon testini denemiştim. Sizinki gibi çıkınca gebelik testini yapmıştım🙂
Yaa gerçekten mi ben hani ilk defa gebelik testinde boyle goruyorum da hani heycanlandım bilemedim ya yoksa diye korkuyorum uzun zamandır deniyorum eylül ayında bi kimyasal gebelik oldu insallah hamileyimdir ya

Ya test hatalı ya da adetinize 9 gün değil de daha az var. Çünkü 9 gün kala gebelik öğrenilmez. (Öğrendim diyenler var evet ama tam yumurtlama tarihlerini bilmediklerinden öyle zannediyorlar)
İkincisi de ışığa tutmayın. Zaten o ikinci çizgi hep var orada. Beta hcg algılarsa koyulaşıyor. Yoktan var olmuyor yani T çizgisi. O yüzden siz en iyisi kan verin. İnşaAllah Rabbim gönlünüze göre hayırla sağlıkla nasip etsin 💐

Ya test hatalı ya da adetinize 9 gün değil de daha az var. Çünkü 9 gün kala gebelik öğrenilmez. (Öğrendim diyenler var evet ama tam yumurtlama tarihlerini bilmediklerinden öyle zannediyorlar)
İkincisi de ışığa tutmayın. Zaten o ikinci çizgi hep var orada. Beta hcg algılarsa koyulaşıyor. Yoktan var olmuyor yani T çizgisi. O yüzden siz en iyisi kan verin. İnşaAllah Rabbim gönlünüze göre hayırla sağlıkla nasip etsin 💐
Ben 8 ya da 9 gun kala öğrendim. Yumurtlama ve ilişki tarihini de biliyordum, nit alıyordum. Bence böyle kesin konuşmamak gerek. Ben o ay ovulasyon testi kullanmıştım ve testin en koyu çıktığı sekli bile yandaki çizgi kadar koyu değildi ve kimisine göre yumurtlama bile olmamıştı (testin sahibi ve goruntuyu goren birkac kisi öyle demişti). İnanılmaz psikolojimi bozmuştu bu söylenenler. Adete böyle 8-9 gün kala ovulasyon testi koyu çıkınca bana ikinci kez yumurtlama oluyor diyen bile olmuştu:) Ancak hamile kalıp ovulasyon ile öğrenmiş bulundum. Kizim solumda ve neredeyse 4 aylık. Allah hak eden ve isteyen herkese nasip etsin. 🙏🏿💙🍀🧿🤗

Konu 'Ovülasyon testi yardimci olur musunuz hanımlar' Ovülasyon testi yardimci olur musunuz hanımlar

Bu da benim o tarihlerde açtığım yazi. 🤗

Back
X