• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz iki buçuk yaşındaki çocuğum adına soruyorum gitmeli miyim? Kalmalı mıyım?

Şöyle söyleyeyim.kızı çok küçükken hastalanmış hastaneye kaldırmışlar.serum falan takmışlar o halini görünce keşke ölse demiş.acı çekmesinden de ölse keşke demiş.bunu eski eşinin mesajından okudum.ben de hamileyken karnımdaki bebeğin düşmesi için dua ettiğini söyledi bana.hatta bana da dedi bebek düşerse boşanalım dedi.4 aylık hamileydim mersinde derin bir mağara var astım mağarası bilenler bilir.beni oraya götürdü gezmeyi sevdiğim için güya.şimdi anlam veriyorum çocuğu düşürsün bundan kurtulayım diye düşünmüş.astım mağarası mersin yazın bakın anlarsınız beni.çok da düşkün değil çocuklarına.daha çok akrabalarına düşkündür.
Konu sahibi, aklî melekelerinde bir problem var sanırım. Çocuklari adamın umrunda değil, ne kızına karşı bağı var ne oğluna karşı. Zaten şerefsiz adam, babayi geç,insan bile değil. Bu adam mı büyüdükçe vakit geçirecek çocuğuyla???
Bu adam için mi şehir değistirmekten korkuyorsun???
Git, sana neresi uygunsa orada sıfırdan bir hayat kur. Çocuğuna en azından 'baban da seni çok seviyor,çok görmek istiyor ama başka sehirde' dersin, yer ergenliğe kadar

Canım babam yok vefat etti.annem de adana merkeze çok uzak köyde oturuyor ben memurum mecbur merkezde olacağım
Annem babam yaşlı yazmışsınız mesajınızda ama dikkatinize en mi kaçtı ?
Neyse konuya dönecek olursak mesleğiniz var kendinize cocugunuzla bir hayat çizin baba da isterse görür zaten siz bide bunun derdine düşmeyin bence..iki günlük dünya artık huzur bulmaya calisin

Konu sahibi, aklî melekelerinde bir problem var sanırım. Çocuklari adamın umrunda değil, ne kızına karşı bağı var ne oğluna karşı. Zaten şerefsiz adam, babayi geç,insan bile değil. Bu adam mı büyüdükçe vakit geçirecek çocuğuyla???
Bu adam için mi şehir değistirmekten korkuyorsun???
Git, sana neresi uygunsa orada sıfırdan bir hayat kur. Çocuğuna en azından 'baban da seni çok seviyor,çok görmek istiyor ama başka sehirde' dersin, yer ergenliğe kadar
İnsabın anne babasının akrabalarının ona destek olması çok güzel bir duygu ben bunu yaşayamıyorum. Çünkü yok.o yüzden burda paylaşmak istemiştim.ayrıca bir kez ben kızmıştım.çocuğu çok az görüyorsun diye o da napim şimdi küçük büyürse daha çok görürüm demişti.

Annem babam yaşlı yazmışsınız mesajınızda ama dikkatinize en mi kaçtı ?
Neyse konuya dönecek olursak mesleğiniz var kendinize cocugunuzla bir hayat çizin baba da isterse görür zaten siz bide bunun derdine düşmeyin bence..iki günlük dünya artık huzur bulmaya calisin
Çok sağolun pardon kafam yerinde değil.babam 3 yıl oldu vefat etti.

şu an yaptığınız seçime çocuğunuzun ileride ne tepki vereceğini bilemezsiniz. sadece sizin kendinizi iyi hissettiğiniz yerde siz mutlu olacağınız için o da sizden dolayı pozitif olacaktır.

Adana'ya gidin annenizi de yanınıza alın olmaz mı? Hem size yoldaş olur hem çocuğunuza göz kulak olur bakıcı bile tutsanız başında durması iyidir. Baba şam babası gibi bişey belli, siz ona hem ana hem baba olacaksınız, pek bi beklentiniz olmasın yani. Hem gelmek isteyen adam haftasonu gelir mersin'den, atla deve değil 1 saatlik yol. Kimsenizin olmamasını dert etmeyin, benim de kimsem yok bu şehirde, arkadaş dost edinmeye çalışıyorum, kendimce bi çevre kuruyorum, hayata atılınca hepimiz öyle değil miyiz? Kaç kişi ailesiyle dip dibe yaşıyor ki? Benim kuzenlerin velayeti dayımda, adanada, ex yenge mersin'de, dayım cumadan çocukları trene bindiriyor anneleri ordan alıyor haftasonları görüyor, çocuk büyüyünce böyle yaparsınız olmadı. Ama önceliğiniz sizin nerde mutlu olacağınız. Adana memleketim olduğu için ben olsam gözüm kapalı giderim.

Bir Adanalı ve Mersin'de yazligi olan biri olarak kesinlikle Mersin diyorum. Adana'nın havası yaz kış berbat, insanları Mersin daha medeni

Şöyle söyleyeyim.kızı çok küçükken hastalanmış hastaneye kaldırmışlar.serum falan takmışlar o halini görünce keşke ölse demiş.acı çekmesinden de ölse keşke demiş.bunu eski eşinin mesajından okudum.ben de hamileyken karnımdaki bebeğin düşmesi için dua ettiğini söyledi bana.hatta bana da dedi bebek düşerse boşanalım dedi.4 aylık hamileydim mersinde derin bir mağara var astım mağarası bilenler bilir.beni oraya götürdü gezmeyi sevdiğim için güya.şimdi anlam veriyorum çocuğu düşürsün bundan kurtulayım diye düşünmüş.astım mağarası mersin yazın bakın anlarsınız beni.çok da düşkün değil çocuklarına.daha çok akrabalarına düşkündür.
Kanım dondu tüylerim urperdi

Hepinize merhaba.yeni üye oldum karar vermeme yardım ederseniz diye düşünüyorum arkadaşlarım.
Eşimden ayrıldım.çocuğum henüz 2 buçuk yaşına bile gelmedi.Hiç istemezdim çocukla boşanmayı ama karşı taraf beni istemedi.mecburen boşandım.Açıkça konuşacağım şimdi mersinde yaşıyorum.Burası eşimin şehriydi.Eş durumu tayiniyle gelmiştim.Ben aslen adanalıyım.Arkadaşlar benim adana merkezde akrabam yok.Tufanbeylide yaşıyor annem babam ve yaşlılar zaten.yani adana merkezde benim kimsem yok.kimsem yok.ama adanalıyım yani sonuçta.Mersinde de kimsem yok.
İşte aklımın karıştığı nokta bu.Mersinde mi kalmalıyım çocuğum için yoksa adanaya mı gitmeliyim? Babası aynı ilde olmamıza rağmen haftada bir gün 2 veya 3 saat taş çatlasın 4 saat görüyor.Acaba çocuk küçük olduğu için mi az görüyor yani büyüse oğlum daha mı çok görür? Bilemiyorum.ayrıca adanada ilk karısı var ondan da bir kızı var.
Yani her iki şehirde de yalnızım.siz yerimde olsanız. Adanaya gider miydiniz? Yoksa çocuğunuz için mersinde mi kalırdınız?çok acele yazdım kusuruma bakmayın eksiğim hatam olursa düzeltir sorularınız olursa cevaplarım.
Ben olsam annem ile babamın olduğu yere giderdim.

Çok teşekkür ederim cevabınız için.mersinde kalmam çocuk için daha mı iyi olur diye düşünüyorum.sonuçta babasına daha yakın olacak.ileri vadeyi düşünüyorum.birkaç yıl sonra çocuk büyüyünce babasını daha çok görmek ister mi?
Kuzum babası ilgili olursa görmek ister tabi ilgisiz ise neden istesin bence babasını düşünme kendi aileni düşün derim bebeğin, annen, baban..
Mersin ve Adana arası uzak değil sonuçta

Adana Mersin arası fazlasıyla yakın zaten,görmek isteyen adam için sorun yaratacak mesafe değil.

Tufanbeyli büyük bir yer değil, hatta oldukça küçük diye biliyorum.
Çocuğun imkanları kısıtlanacak, düşecek.
Küçük yerlerde ayrıldı geldi dedikodusu çok olur, rahatsız eder sizi.
Şimdiye kadar fazla görüşmemişler, oraya taşınmanızla daha da azalır.
Dünyanın bin türlü hali var, bir şekilde eşinizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Yardım eder/etmez bunu bilemem ama, çocuğu için gelir diye iyi niyetli düşünmek istiyorum.
Hem sizin hem çocuğunuz için sosyal ortam, sosyal etkinlikler, ha deyince bir yere gidebilme gibi ruhu besleyen aktiviteler biter taşınırsanız.
Kısaca ben taşınmazdım.
Ha Adana merkeze gideceksem tabii ki taşınırdım.

Çok teşekkür ederim cevabınız için.mersinde kalmam çocuk için daha mı iyi olur diye düşünüyorum.sonuçta babasına daha yakın olacak.ileri vadeyi düşünüyorum.birkaç yıl sonra çocuk büyüyünce babasını daha çok görmek ister mi?
Sİz nerede yaşamak istiyorsanız orada yaşayın.

Adana ve Mersin birbirine çok yakın 2 şehir zaten çocuğunu görmek isteyen Adana'da da görür ki 1 saatlik mesafe

Hergun Mersin'den Adana'ya iş için gidenler var yada üniversite için gidenler var yada tam tersi hergun Adana dan Mersine gelenler var.

Tek sorum şu şimdi haftada abir gelip görüyor acava çocuğum büyürse daha mı sık görür babası?
O adamla evli kaldınız. Siz bu soruyu cevaplayamıyorsanız biz nasıl cevaplayalım? Bu saçma soruya odaklı iş yapmayın. Çocuğun eğitim imkanları sağlık imkanları daha önemli. Görmek isteyen adam hep görür

Mersin adana arası 40 dk mesafede görmek isteyen nerede olursa olsun çocuğunu görür siz babasını düşünmek yerine çocuğunuzla nerede mutlu huzurlu olacaksanız orda yaşayın önemli olan çocuğunuz ve sizsiniz.

Hepinize merhaba.yeni üye oldum karar vermeme yardım ederseniz diye düşünüyorum arkadaşlarım.
Eşimden ayrıldım.çocuğum henüz 2 buçuk yaşına bile gelmedi.Hiç istemezdim çocukla boşanmayı ama karşı taraf beni istemedi.mecburen boşandım.Açıkça konuşacağım şimdi mersinde yaşıyorum.Burası eşimin şehriydi.Eş durumu tayiniyle gelmiştim.Ben aslen adanalıyım.Arkadaşlar benim adana merkezde akrabam yok.Tufanbeylide yaşıyor annem babam ve yaşlılar zaten.yani adana merkezde benim kimsem yok.kimsem yok.ama adanalıyım yani sonuçta.Mersinde de kimsem yok.
İşte aklımın karıştığı nokta bu.Mersinde mi kalmalıyım çocuğum için yoksa adanaya mı gitmeliyim? Babası aynı ilde olmamıza rağmen haftada bir gün 2 veya 3 saat taş çatlasın 4 saat görüyor.Acaba çocuk küçük olduğu için mi az görüyor yani büyüse oğlum daha mı çok görür? Bilemiyorum.ayrıca adanada ilk karısı var ondan da bir kızı var.
Yani her iki şehirde de yalnızım.siz yerimde olsanız. Adanaya gider miydiniz? Yoksa çocuğunuz için mersinde mi kalırdınız?çok acele yazdım kusuruma bakmayın eksiğim hatam olursa düzeltir sorularınız olursa cevaplarım.
Sizi üzmek istemem ama henüz 2,5 yaşındaki çocuğunu bile düşünmeden boşanmak isteyen bir adam,büyüdüğünde görüşmek için can atacağını mi sanıyorsunuz?Adam çocuğunu zaten gözden çıkarmış.Hadi baba görüşmek istedi ya çocuk isteyecek mi bakalım onu görmek?Demeyecek mi beni o kadar sevseydin küçücük yaşta annemle bir başımıza birakmazdin.Siz nerede mutlu olacaksanız orada yaşayın,eski eşiniz yarın öbür gün başka biriyle tanışıp tekrardan evlenmeyi bile düşünecek.Ya da şöyle yaparsınız çocuğun aklı erene kadar babaya yakin oturursunuz baba-ogul ilişkisine bakarsınız iki tarafta görüşmek isterse orada yaşamaya devam edersiniz.Allah,yardımcınız olsun.

Back
X