- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.095
- 598
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Iyi de cumlemin hangi kisminda et ile ilgili bir sey okudunuz ki?Yemegin icine et girince özenli bir eti cikarinca nasil ozensiz oluyor anlamiyorum?
Sadece siz degil bircok kisi böyle dusunuyor gidip kasaptan et alip icine koymak ozen değil bakin sizin icin pahali bir sey aldim demek. Yoksa yemeklerin emegi ayni cok guzel etsiz yemeklerde var. Durum musait olsun olmasin. Etsiz bir sey yapmak istesem bu soz geliyor aklima.

evde patates makarna, evladının evinde et olmayınca nimete burun kıvırmak
 evde patates makarna, evladının evinde et olmayınca nimete burun kıvırmak A-ha vallahi bu tip insanlara benim gibi gelin gerek, ekmek arası bulup yediklerine şükrederler.
 A-ha vallahi bu tip insanlara benim gibi gelin gerek, ekmek arası bulup yediklerine şükrederler. 

konu sahıbı ve esi de onlara yemege gidiyormus ama habersiz. Belki de ugrasmasınlar zahmet etmesinler diye haber vermeden gidiyorlar orası da muamma. Ama kendısı tek tasını bozduruyor et yesinler diye.
 konu sahıbı ve esi de onlara yemege gidiyormus ama habersiz. Belki de ugrasmasınlar zahmet etmesinler diye haber vermeden gidiyorlar orası da muamma. Ama kendısı tek tasını bozduruyor et yesinler diye.