- Konu Sahibi kevser1442
arkadaşlar;
sanırım konuyu etraflıca bilmeden yorum yapmak sağlıksız olacak.insan bazen umutsuzluğa düşünce olaylardan daha çok etkilenebiliyor.ben de şu anda böyle bir ruh hali içindeyim.forumda yeniyim ve burada konu açmamın nedeni de dertlerimi paylaşmak,rahatlamak.yapılan yorumların bazılarını okuyunca ben bunları haketmediğimi düşünerek üzülüyorum.
tek tek cevap yazamadığım için kusura bakmayın.
aileme severek yardımda bulunuyorum,gerçekten ihtiyaçları olduğu için yardım ediyorum,bundan gocunmuyorum.
ancak genel anlamda hayatta hep veren taraf olmanın verdiği ağırlığın altında ezilmeye başladığımı hissediyorum.
dikkatini çeker,m veren taraf olmanın ağırlığı altında eziliyorum diyorsun ama bahsettiğin kişiler senin ailen..onlarda bunca zaman sana verdiler seni okuttular..kimbilir ne zor şartlarda nelerden kısarak..veren taraf olmanın ağırlığı altında ezilmeyerek...
ihtiyaçları olmasa senden para istemezlerdi öyle değilmi ?..
yanlış düşünüyorsun konu sahibi arkadaşım..ev almak geleceğin konusunda endişelenmek elbette seninde hakkın..ama birde şu açıdan düşün..herşey nasip işi..sen ailene yardım ettikçe gönüllerini yaptıkça dualarını aldıkça rabbim en iyi yerlerden en güzel evleri sana nasip eder..bence endişelenmeyi bırak..aldığın dualar herşeye bedel..