• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep aklımın bir köşesinde acabalar.((

ciyser

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
491
200
18
39
öncelikle herkese sevgiler.

ben konuyu hiç uzatmadan direk anlatıcam...

ikinci evliliğime hazırlanıyorum. evleneceğim insanın ilk evliliği. benim iki oğlum var.. önümüzdeki günlerde söz yüzüğü için aileler bir araya gelecek.. söz gününü konuşmak ve ön ısınma olması amacıyla annem gündüz karşı tarafın ailesine oturmaya gitti.. karşı taraf kaç kişi gelelim gibi bir soru sormuş bunun üzerine annem biz kalabalık olmucaz fakat siz istediğiniz kim varsa davet edebilirisiniz demiş.. bunun üzerine karşı taraf yok bizde kalabalık olmucaz daha kimseye pek söyleyemedik çocukların olduğunu falan dedikodu olur diye demiş... annemde çok bozulmuş bana böyle anlatınca ilk mahcubiyetliğimi yaşamış oldum.. zaten ikinci kez alınan bir kararın ağır sorumluluğu üzerimde birde ayrı bir şehire gidicem böyle sorunlar başta normalmi acaba yoksa tekrar mutsuz olucağımın sinyallerimi... (((

Bence herkes kendi durumuyla ayni olan kisiyle evlenmeli.. aksini goruyorsunuz zorr..

Ben evliliği yaşamış biriyle bekar birinin evliliğinin ilerde sorun yarattığına denk geldim hep nedense. Ama her ilişki farklıdır. Burada dikkat etmen gereken,sen eşin olacak kişiyi ne kadar tanıyorsun,seni rahatsız eden yönleri var mı,ailesine çok mu düşkün...bu böyle uzar gider. İki bekar kişi evlenince 2 kere düşünüyorsa biri bekar biri boşanmış insan 5 kere,çocuklar da varsa evlenmeden önce 10 kere düşünmeli bence

ikinci evliliğime hazırlanıyorum. evleneceğim insanın ilk evliliği. benim iki oğlum var.. önümüzdeki günlerde söz yüzüğü için aileler bir araya gelecek.. söz gününü konuşmak ve ön ısınma olması amacıyla annem gündüz karşı tarafın ailesine oturmaya gitti.. karşı taraf kaç kişi gelelim gibi bir soru sormuş bunun üzerine annem biz kalabalık olmucaz fakat siz istediğiniz kim varsa davet edebilirisiniz demiş.. bunun üzerine karşı taraf yok bizde kalabalık olmucaz daha kimseye pek söyleyemedik çocukların olduğunu falan dedikodu olur diye demiş... annemde çok bozulmuş bana böyle anlatınca ilk mahcubiyetliğimi yaşamış oldum.. zaten ikinci kez alınan bir kararın ağır sorumluluğu üzerimde birde ayrı bir şehire gidicem böyle sorunlar başta normalmi acaba yoksa tekrar mutsuz olucağımın sinyallerimi... (((
Evlenmemiş biri olduğu için başkaları da diyecektir, Allah yardımcınız olsun

Daha önce aileyle tanışılmadı mı, evleneceğiniz kişi bu sorumluluğu kaldıracak biri mi

bence kv adayı laf sokmak için söylememiş gibi geldi.öyle olsa şimdiye kadar çoktan fakrlı şeyler yapmış söylemiş veya bu evliliği onaylamamış olurdu..
çocuklarınız kaç yaşındalar?

evet aslında şimdiye kadar hep bizden yana oldu çünkü evleniceğim insanın aileside yarılık yaşamış..çocuklarım 13 ve 8 yaşlarındalar...

bence direkt laf sokmuş annenize
bu yola girmeden bir daha düşünün
çocuklarla sevgilinizin iletişimi nasıl

Daha önce aileyle tanışılmadı mı, evleneceğiniz kişi bu sorumluluğu kaldıracak biri mi

aslında bir kezde evleniceğim insanla annesi bize gelmişti ama yaz aylarındaydı.. üzerinden epey geçti fakat kayınvalide adayım o zamanda bi kaç laf etmişti can sıkacak.. artık iyi niyetmi yoksa saflıkmı yoksa istememek mi bende anlamadım

evet aslında şimdiye kadar hep bizden yana oldu çünkü evleniceğim insanın aileside yarılık yaşamış..çocuklarım 13 ve 8 yaşlarındalar...
bu durumda söylediği söz gerçeği yansıtıyor.yani laf sokmak için değil de gerçeği söylemiş olduğu gibi..siz evlenmeden herkes durumu anlatmak istememiş..normal geldi bana,neden uğraşsın ki herkesin lafı sözü ile..elbet öğrenirler siz evlendikten sonra..
çocuklarınızla arası iyiyse ve sizi seviyorsa(ki görünen o ki seviyor,herşeyi kabul etmiş) mutluluklar dilerim size.
uzun zamandır mı berabersiniz?

bir de boşanalı ne kadar oldu,çocuklar babalarını görüyorlar mı,siz şehir değiştirince çocuklar babalarını nasıl görecekler?
ben hep çocuk odaklı olduğum için bu konularda:)

Canm benim oncellikle iki uc arkadaslan bu konuyu suan konstuk evlenecegin insan bunu biliyor kabul ediyor bunu bilerek seninle evlilik yoluna baslamis zaten digerlerini cok takilmana gerek yok ne olursa olsun insanlar konusulacak sey bulur kendine.her evlilikte olan seyler susmazlarki..seviyorsan seviliyorsan Sorun yok mutlulugun sonuna dek doy tavsiyelerimiz bu

Ben bosanmis ve 2 cocuklu biri olsam hic evlenmemis biriyle 2.evlilik yapmam. Iki tarafi da yipratabilir. Tabi iyi örnekler de mevcut ama sevgilinizin über adam olmasi lazim.

Boşanmış 2 çocuklu erkekler 25lik genç kızlara niyetlenirken, evlenirken bunları düşünüyor mu acaba?

Back
X