Hep aynı hataya düşüyorum

elbette insan takdir gorsun gormesin dogru olduguna inandigi yerde durmali da,

birisi bir baskasinin hediyesine katilmak istemedi diye o kisiyle ara bozmussunuz.

Ben anlamadim buradaki dogrucu davutlugu acikcasi.

Hatali olan bariz sizsiniz bana sorarsaniz.

elbette insan takdir gorsun gormesin dogru olduguna inandigi yerde durmali da,

birisi bir baskasinin hediyesine katilmak istemedi diye o kisiyle ara bozmussunuz.

Ben anlamadim buradaki dogrucu davutlugu acikcasi.

Hatali olan bariz sizsiniz bana sorarsaniz.
Şöyle ; biz bu arkadaşa zamanında bebek görmeye gittik hediyesini de götürdük bilirsiniz bu işler biraz da karşılıklı olur yani sana bi hediye geldiyse evine gelindiyse senin de gitmen doğru olandır , diğer arkadaş doğum yapınca bu gittiğimiz para vermek gelmek istemedi yani araları bozuk falan değil sadece parasından kaçtı çünkü konuşurken bu noktada anlaşamadık bu Arada sıkışık vs değil maddi durumu yeterli ve cüzi bi miktar topluyorduk zaten açıkçası bu bana ters geldi sana gelinirken iyi de sen giderken neden olay çıkarıyorsun bencillik gibi geldi ve tavır koydum işte , ama sonuç olarak benim bebeğime bu kız zaten gelmedi aramız bozuk olduğundan e diğer gittiğim de pek oralı olmadı tabi ki illa karşılık da beklemiyorum ben doğru bulduğumu savundum fakat tepki koyup işi küslüğe vardırmak gereksizmiş evet

Omurgalı bir tavır sergilemek farklı herşeye karışık insanların fikirlerini kabul etmeyip doğrusu bu demek farklı. Ben sizin gibi biriyle çok görüşmek istemem. Tamam yalaka olmayın,sessiz kalmayın ama kimsenin fikrine müdahil olmayın...
Evet sessiz kalmayı seçemiyorum bi haksızlık görünce dayanamıyorum resmen biri birinin sırasını alsa markette ona bile ses çıkarırım şimdi kafanızda yüksek sesli yargı dağıtan bi imaj çizilebilir ancak öyle değilim normalde gayet minnoş sakin biriyim sadece adalet duygum devreye giriyor ve müdahale etmezsem beni bi şeyler tırmalıyor resmen illa ki doğruyu belirteceğim biliyorum gereksiz 😕

Kızlar var mı benim gibi olan dertleşmek istedim , benim sorunum politik olamamak , bunun sonuçlarını o kadar çok ödedim ki gene de akıllandığımı sanmıyorum mesela birileri kavgalı mı ben illa taraf tutuyorum haksız gördüğüm tarafa tepki de gösteriyorum ve hiç şaşmaz o kişiler bi şekilde iyi oluyor ben kötü oluyorum ya fayda onlar iyi olmasa da ben boşuna bi tarafla kötü olmuş oluyorum. Eskiden bunu karakterli duruş diye adlandırıyordum ama artık aptallık diyorum babane ki başkalarının hakkını savunuyorum kendi ilişkimi bozuyorum aslında aramı bozduğum kişileri sevmediğim ve kayıplarına üzülmediğim için de oluyor ama gene de insanları bir hiç uğruna kaybetmeye değmez diyorum ve kendimi enayi gibi de hissediyorum . En son bi arkadaşa bebek görmeye gitmek için organize olurken başka bi arkadaş cüzi bir rakamı vermek istemedi ki ona da gidilmişti bebeğine neyse ben biraz soğuk yaparak falan o kızla aramı bozdum bebek için de paraları toplayıp gittik diğerleriyle ama gittiğimiz kız benim bebeğime gelmedi ve çok da ilgilenmedi açıkçası doğumdan sonra şimdi düşünüyorum da onun çıkarı için diğerine tavır almam gereksizmiş amacım karşılık görmek değildi ama insan gene de üzülüyor don kişot olmayı nasıl bırakabilirim beni bi sarsın lütfen
Bende öyleyim.. Maalesef hatta zamanında arkadaşlarla güne girdik. Çalıştığımız yerde başka yapılacak aktivite de yoktu. Yakın arkadaşlarımın hepsinin gününden 1 akşam önce gidip evlerine yardım ettim. Kendi günümde bırakın yardıma gelmeyi, güne bile gelmediler, neyse parasını gönderdiler en azından bu da bir şey 😂 ben de enayiliğime doymamayım. Politik olmak lazım hatta sırrını, derdini herkese açmamak lazım. Sonra senden kötüsü olmuyor.

Evet sessiz kalmayı seçemiyorum bi haksızlık görünce dayanamıyorum resmen biri birinin sırasını alsa markette ona bile ses çıkarırım şimdi kafanızda yüksek sesli yargı dağıtan bi imaj çizilebilir ancak öyle değilim normalde gayet minnoş sakin biriyim sadece adalet duygum devreye giriyor ve müdahale etmezsem beni bi şeyler tırmalıyor resmen illa ki doğruyu belirteceğim biliyorum gereksiz 😕
Gereksiz ana fikir zaten kuzum .. Kendini torpulemeyi dene canim

Back
X