Kızlar var mı benim gibi olan dertleşmek istedim , benim sorunum politik olamamak , bunun sonuçlarını o kadar çok ödedim ki gene de akıllandığımı sanmıyorum mesela birileri kavgalı mı ben illa taraf tutuyorum haksız gördüğüm tarafa tepki de gösteriyorum ve hiç şaşmaz o kişiler bi şekilde iyi oluyor ben kötü oluyorum ya fayda onlar iyi olmasa da ben boşuna bi tarafla kötü olmuş oluyorum. Eskiden bunu karakterli duruş diye adlandırıyordum ama artık aptallık diyorum babane ki başkalarının hakkını savunuyorum kendi ilişkimi bozuyorum aslında aramı bozduğum kişileri sevmediğim ve kayıplarına üzülmediğim için de oluyor ama gene de insanları bir hiç uğruna kaybetmeye değmez diyorum ve kendimi enayi gibi de hissediyorum . En son bi arkadaşa bebek görmeye gitmek için organize olurken başka bi arkadaş cüzi bir rakamı vermek istemedi ki ona da gidilmişti bebeğine neyse ben biraz soğuk yaparak falan o kızla aramı bozdum bebek için de paraları toplayıp gittik diğerleriyle ama gittiğimiz kız benim bebeğime gelmedi ve çok da ilgilenmedi açıkçası doğumdan sonra şimdi düşünüyorum da onun çıkarı için diğerine tavır almam gereksizmiş amacım karşılık görmek değildi ama insan gene de üzülüyor don kişot olmayı nasıl bırakabilirim beni bi sarsın lütfen