Hep aynı hatayı yapıyorum

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar çok uzak degil ama çok yakın da olmayan bir arkadaşım var. Ben arkadaşımı arıyorum mesela o gun başkasını arayacaksam nasıl yapıyorsam hep onu arıyorum yanlışlıkla ve bu hep oluyor :) Hatta bugün aradım aradan 5 dk geçti başka birini aricam yine onu aradım artik o kadar alıştı ki yine yanlış aradın değil mi , caldirsa bile anlarim yanlis oldigunu ikinci arama da dakikandan harcama diyip güldü:) Kızlar özellikle yapmıyorum ama her seferinde oluyor ,ayda bir felan arariz genelde mesajlasiriz arkadasimla sizce arkadaşım bugün rahatsız oldigundan mi öyle dedi .Rahatsiz olmamistir değil mi utaniyorum da artik

bir olur iki olur da devamlı olmaması lazım. nasıl denk getiriyosunuz. adının başına z koyun listenin sonuna düşsün.

Rahatsız mi olmuştur kızlar off ya :(

Uzuldum ya özellikle yaptığım bir şey değil ama oldu iste

Diğer aramak istediğiniz kişiyle isim benzerliği'mi var acaba?

Eşim'in amca oğlu var, adı benim adımla pek uyumlu, misal: Şeref + Şerife gibi..

Soy'adlarımızda aynı olunca,
yıllardır aile içinde ben diye amca oğlunu, amca oğlu diye beni ararlar..

Misal genelde eşim'in yengesi aradığında artık açmıyorum çünkü anlıyorum oğlu yerine yine yanlışlıkla beni arıyor :)

Eve
Diğer aramak istediğiniz kişiyle isim benzerliği'mi var acaba?

Eşim'in amca oğlu var, adı benim adımla pek uyumlu, misal: Şeref + Şerife gibi..

Soyadlarıda aynı olunca,
Yıllardır aile içinde ben diye amca oğlunu, amca oğlu diye beni ararlar..

Misal genelde eşim'in yengesi aradığında artık açmıyorum çünkü anlıyorum oğlu yerine yine yanlışlıkla beni arıyor :)
evet o isimden çok arkadaşım var .Kendisi de biliyor

Kızlar sizin başınıza gelse üzülür muydunuz ya da kafaniza takar miydiniz

Back
X