Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır.ama esimee oluyormuş. Bi
Bnde hep yorucu ruya gorurum korkacagm seylr hep ck az iyi ruya grdmgünaydın kızlar ben şu 10 senedir ayda en az 3 kere hep aynı rüyayı görüyorum ve sonrada uyuyamıyorum bıktım artık şuan bile uykum kaçtı benim gibi sizinde devamlı gördüğünüz rüyalar var mı ?
Anliyabiliorum ck yasadim bnde cozum bulamadm norolojiyede gttm tum testler yapildi aksine ck cok iyi dendi ama anlatlmz benimki feci kotu hani yazsan roman olr ve ruyasz gecem yk kabus dolu hep zarar verick olanlr kopek kedi saldiri halleri karabasn savasark gecio uykulrm nkdr uyusam dinlenms olmuormİşte insanı etkiliyor gece 3 bu yana ayaktayım
InsALLAH devami olmz ben uyaninca sol yanima 3 kere tukuruorm seytani ruya olarak adlandiriormİşte insanı etkiliyor gece 3 bu yana ayaktayım
Köpeklerde giriyor arasıra benim rüyam günlük olaylar ile ilgili henüz bir doktora gitmedim sitesi ki bir arkadaşımız sağolsun yönlendirdi beni en kısa Zamanda gitmek istiyorumAnliyabiliorum ck yasadim bnde cozum bulamadm norolojiyede gttm tum testler yapildi aksine ck cok iyi dendi ama anlatlmz benimki feci kotu hani yazsan roman olr ve ruyasz gecem yk kabus dolu hep zarar verick olanlr kopek kedi saldiri halleri karabasn savasark gecio uykulrm nkdr uyusam dinlenms olmuorm
Muhakak git canim sebebini bulurlr yada stres kaynaklimi syluolr gerci bana cozum bulamadlr emg bt bayagi testtn gectm insALLAH devami olmaz canimKöpeklerde giriyor arasıra benim rüyam günlük olaylar ile ilgili henüz bir doktora gitmedim sitesi ki bir arkadaşımız sağolsun yönlendirdi beni en kısa Zamanda gitmek istiyorum
İnşallah benim günlük takıntım var tuvaleti ile ilgili biliyorum çok komik ama bende banyo ve tuvalet konusunda takıntılıyım ve kabusum olduMuhakak git canim sebebini bulurlr yada stres kaynaklimi syluolr gerci bana cozum bulamadlr emg bt bayagi testtn gectm insALLAH devami olmaz canim
Okb mi var yksa arkadsm :)İnşallah benim günlük takıntım var tuvaleti ile ilgili biliyorum çok komik ama bende banyo ve tuvalet konusunda takıntılıyım ve kabusum oldu![]()
Galiba Can'ım perşembe arkadasım bana geldi benim banyoda ki tuvaleti kullanmış ama temizdi işte o gidince 4 kere yıkadım parfümledim evden misafir gidince temizlerim banyoyu tuvaleti dünde iş yerinde ki tuvaleti kullanmamak için gğn boyunca tuvaletimi tuttum sonra gittim çok pisti ya saç tarağımı bile kullandırmam tırnak makasım bile ayrıdır eşimdenTitizlik hastasimisn cnmm
Canimm ayni ben gibisn hayatta dsarda grmemm ck igreniormmmmm hele bu kadinlr cogu pis ya dkkt ediorm yilamadn elini ckanlr var zora kalmadkca asla grmem asla grsm eve gelnce tum kiyaflrm hersy yyikanrGaliba Can'ım perşembe arkadasım bana geldi benim banyoda ki tuvaleti kullanmış ama temizdi işte o gidince 4 kere yıkadım parfümledim evden misafir gidince temizlerim banyoyu tuvaleti dünde iş yerinde ki tuvaleti kullanmamak için gğn boyunca tuvaletimi tuttum sonra gittim çok pisti ya saç tarağımı bile kullandırmam tırnak makasım bile ayrıdır eşimden
Aynen bende öyleyim 2 günde bir çarşaflarımı değiştiririm ve o gün mutlaka banyo yaparım eşimide zorla banyo yaptırırım düşün yemek yaparken giydim kıyafetleri değiştiririm ve mutlaka banyo yaparım evet bayanlarımız çok pis katılıyorum Sana zaten dün eşime 2.evi almayı düşünüyoruz inşallah nasip olursa ebeveyn banyosu olsun dedim ayrı misafirgelince banyomu kullanmasını istemiyorumCanimm ayni ben gibisn hayatta dsarda grmemm ck igreniormmmmm hele bu kadinlr cogu pis ya dkkt ediorm yilamadn elini ckanlr var zora kalmadkca asla grmem asla grsm eve gelnce tum kiyaflrm hersy yyikanr
Bizim evde çamaşır suyu yasak ama tabi ben takıyor muyum hayır dün markete gittim bir sürü deterjan bez aldım düşün eşim takılır eve kedi köpek alıcam diye sonrada der sen onları önce elektrikli süpürge ile tüylerini çeker sonrada çamaşır suyu ile yıkardın der ve gülerBende camasr suyuyla yikadm bu gece sureklide bol dokerm cabuk bter camasr suyu buyuklrdn kullaniorm esim bu huyumu sevmior sikayetci
Ay ne guzel esin seni dinlior benimki sacmalama diyo bana camasrlr dag gbi oldu yika yika btmio havalr sogudu cabuk kurumuo calismadgm halde ustumu hergn degisirm hele disari cktysm o kiyaft asla dolaba koymam ya dha neler yapior ck yoruluorm bazenAynen bende öyleyim 2 günde bir çarşaflarımı değiştiririm ve o gün mutlaka banyo yaparım eşimide zorla banyo yaptırırım düşün yemek yaparken giydim kıyafetleri değiştiririm ve mutlaka banyo yaparım evet bayanlarımız çok pis katılıyorum Sana zaten dün eşime 2.evi almayı düşünüyoruz inşallah nasip olursa ebeveyn banyosu olsun dedim ayrı misafirgelince banyomu kullanmasını istemiyorum