hep aynı olmaktan sıkıldım tavsiyelere ihtiyacım var(resimli)

pastakolik

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
191
117
25 yaşındayım, yıllardır saç şeklim makyaj tarzım aynı etrafımda değiştir artık diyen çok fazla kişi var ama benim pek cesaretim yok daha doğrusu sonucun iyi olacağına kendimi inandıramıyorum.
Özellikle saçla ilgili radikal kararlar alamıyorum kesim olsun boya olsun... Hep uzun, örüyorum ya da dağıtıyorum gür olduğu için şekillendirmek çok zamanımı alıyor kabarır kısa kesim de yaptırmıyorum (çok konuştum sanki ilk konum olduğu için biraz da heyecan yaptım:),resim yükledim kendimce yapabildim mi emin değilim boyut ayarlamasını.)Evet, tavsiyelere açığım ve cesaret verici mesajlara...

Son düzenleme:
ya masallah bence cok guzelsin degişime ihtiyacın odugunu düşünmüyorum. dogal bir guzelliğin var boya falan yaptırrıpta hiç bozma bence

Güzelsiniz. En azından 30 a kadar boyatmayın derim saçınızı.
Giyiminizde değişiklik yapabilirsiniz elbise falan giyebilirsiniz..
Eyeliner la yukarı doğru kuyruk yapıp bakışlarınızı biraz yukarı çekebilirsiniz
:anneadayı:

Doğal güzelsiniz ama saçınız da bir iki değişiklikle kendinize farklı bir hava katabilirsiniz. Krepe balyaj attırabilirsiniz, ya da bir kaç ton saçlarınızı açtırabilirsiniz. Göz makyajınızı biraz daha belirgin yapıp allık kullanabilirsiniz.

25 yaşındayım, yıllardır saç şeklim makyaj tarzım aynı etrafımda değiştir artık diyen çok fazla kişi var ama benim pek cesaretim yok daha doğrusu sonucun iyi olacağına kendimi inandıramıyorum.
Özellikle saçla ilgili radikal kararlar alamıyorum kesim olsun boya olsun... Hep uzun, örüyorum ya da dağıtıyorum gür olduğu için şekillendirmek çok zamanımı alıyor kabarır kısa kesim de yaptırmıyorum (çok konuştum sanki ilk konum olduğu için biraz da heyecan yaptım:),resim yükledim kendimce yapabildim mi emin değilim boyut ayarlamasını.)Evet, tavsiyelere açığım ve cesaret verici mesajlara...

Eki Görüntüle 1458408 Eki Görüntüle 1458409
canim benim, saçina sakkin boyattirma... sakkinnn bak. güzel saçlarini yipratir... bence hiç degisiklik yapma çok dogal güzelligin var. bence degisiklik yapip güzelligini bozma.

kız zaten güzel ama değişiklik istiyor yani açıkçası ben sadeliği pek sevmem canım saçlarının sadece uçlarına saç tonundan bir iki ton açık bir renkle ombre yaptırabilirsin.ayrıca fiziğin de çpk güzel maşallah giyim tarzını değiştir takılarla tamamla kombinlrini artık giyim o kadar ucuz ki tarz seyler bulunabiliyo yani.çizgini bozmadan daha modern görünebilirsin örneğin dar bir jean gömlek ve onun üzerine kazak giyip yakana bir kolye takıp sade bir makyajla bile farlılık yaratabilirsin :)

çok teşekkür ederim fikir veren herkese ombre düşündüm aslında sonra yıpranmasından korktum açıkçası var mı acaba aranızda yaptıran yıpratıyor mu saçı? saçlarım dalgalı hoş olur mu düz saçlara daha çok yakışıyor sanki gittiğim kuaförlerde boyatma diyor ilginç bir şekilde bir de çok mu uzun sizce saçlarım?
minyon tipliyim sadece saçtan ibaret gibi mi görünüyorum?

çok teşekkür ederim fikir veren herkese ombre düşündüm aslında sonra yıpranmasından korktum açıkçası var mı acaba aranızda yaptıran yıpratıyor mu saçı? saçlarım dalgalı hoş olur mu düz saçlara daha çok yakışıyor sanki gittiğim kuaförlerde boyatma diyor ilginç bir şekilde bir de çok mu uzun sizce saçlarım?
tatlım tam tersi ombre yapıldıktan sonre kuaförler saca dalga verir zaten cunku kendını belli eder yıpranmaz sacın zaten sadece uçlara o da cok bariz değil yani parlaklık katar ayrıca yıpranmaz hele ki hiç boyamadıysan :) minyonsun ama saçlarının boyu gayet iyi duruyor ama daha fazla uzatma bu boy ıyı yani he ondan da cok sıkıldıysan ıkı uc cm kestirebilirsin :) maksat mutlu ol mutlu hısset canım

ombre işi kafama yattı sanki geri dönüşü olmayan kökten bir değişiklik de değil:) bu fotoğraflarda makyaj çok az ama makyaj yaptığım zaman genelde gözlere odaklanıyorum çünkü çoğu ruj rengini yakıştırmıyorum kendime genelde nude tonlar ya da şeftali tonları gibi...biraz daha iddialı bi renk düşünsem nasıl bişey uygun olur?

ombre işi kafama yattı sanki geri dönüşü olmayan kökten bir değişiklik de değil:) bu fotoğraflarda makyaj çok az ama makyaj yaptığım zaman genelde gözlere odaklanıyorum çünkü çoğu ruj rengini yakıştırmıyorum kendime genelde nude tonlar ya da şeftali tonları gibi...biraz daha iddialı bi renk düşünsem nasıl bişey uygun olur?
bordo rullar kıs aylarında cok cok guzel duruyor canım ama smdı havalar ısınıyor tamam nude tonlar bız kadınların vazgecılmezı ancak gul kurusu tonlarını da denemelısın abartılı da durmuyor ama kendını gosterıyor ozellıkle merak ettıgın bı rengı once dudak kalemıyle dene mat duruyor hem de ben artık ruj degıl dudak kalemı kullanıyorum :)

bordo rullar kıs aylarında cok cok guzel duruyor canım ama smdı havalar ısınıyor tamam nude tonlar bız kadınların vazgecılmezı ancak gul kurusu tonlarını da denemelısın abartılı da durmuyor ama kendını gosterıyor ozellıkle merak ettıgın bı rengı once dudak kalemıyle dene mat duruyor hem de ben artık ruj degıl dudak kalemı kullanıyorum :)

dudak kalemi ilginç bir yöntemmiş denemedim hiç peki mattan ziyade kuru bir görüntü oluşturmuyor mu tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı

saç uzunlugu insana göre degisir canim, sen uzun seviyorsan uzun birak... ama benimki ne uzun ne kisa tam ortasi. uzun saçta insanin yüzünü daha uzun gösteriyormus öyle duydum.

Kırmızı ruj sana çok yakışır veya daha belirgin tonlardaruj renkleri kullan,eyeliner çek gözlerine ama saçlarını değiştirme konusunda bişey diyemicem çünkü çok tatlı bence.

Bacım saçlarına dokunma ya. Böyle gür güzel saçların var ne istersin başka :) Maşallah:nazar: Giyim tarzında bence hoş istersen etekler ve bolca tarz takı kullanarak daha havalı görünüme sahip olabilirsin birde eyeliner ile hoş bir makyaj finisshhh :KK70:

X