• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep aynı şeyi yaşamak!

Teşekkür ederim. Evet elimden geleni yapacağım. En azından demek ki o kadar sevmiyormuş. Yoksa arardı der belki. Bu döngü belki burada kırılır.
Vallahi kırın.Gelecek olan geliyor duvar orseniz de.Ben de pek sansli sayilmam o konularda.
Fakat eşim,benim kati bitirdigim zamanlarda aradi,arkadasina arattirdi,sen olmalisin baska olmaz dedi,ne yapti etti evlendik.
Isteyene engel yok,gonlu yoksa da hersey bahane...

Biktim usandim ben de gercekten

Adam gibi mutlu olmak isteyen, problemsiz guzel guzel iliski yasamak isteyen erkek yok mudur nedir cozemedim
Dun bir Yotube kanali izlerken yorumlarda denk geldim, bir kiz yazmis ki "bu erkeklerin konustugu hep birden fazla kadin oluyor siz yoksaniz baskasi var yedek her daim hazir". Bakiyorum adam duzgun, efendi birine benziyor 3 gun sonra bakiyorum elinde telefon ona buna mesaj atiyor... adam gibi adam yok mu gercekten?

Bence türk erkeklerinin büyük çoğunluğu sorunlu. Ya yedekte tutar ya ciddi düşünmez, evlenmek istemez. Evlenen ailesine karşı eşini savunmaz, baskı yapar vs vs.

Ben de makul, düzgün, mutlu olmak isteyen, düzenli bir aile yaşantısı isteyen birini arıyorum ama öyle biri yok sanki. Daha önce bir konuya yazmıştınız yiyelim içelim sevişelim ama ben ilişki istemiyorum, beklentin olmasın benden mantığında sanki herkes. Anlamıyorum, bu erkeklere ne oluyor? Ne istiyorlar? Herkes başka bir havada.

Bir de siz yurtdışındaydınız, orası da mı böyle acaba? Son bir umut çünkü yabancı damat bakacağım artık kendime de😂😂😂

Vallahi kırın.Gelecek olan geliyor duvar orseniz de.Ben de pek sansli sayilmam o konularda.
Fakat eşim,benim kati bitirdigim zamanlarda aradi,arkadasina arattirdi,sen olmalisin baska olmaz dedi,ne yapti etti evlendik.

Biz ulaşmak isteyince her türlü ulaşıyorsak onlar da hayli hayli ulaşır aslında. Yazmak isteyen, aramak isteyen her türlü yolunu bulup arıyor, yazıyor vs. ama beyin bunu almıyor maalesef sorun burda:)

Bence türk erkeklerinin büyük çoğunluğu sorunlu. Ya yedekte tutar ya ciddi düşünmez, evlenmek istemez. Evlenen ailesine karşı eşini savunmaz, baskı yapar vs vs.

Ben de makul, düzgün, mutlu olmak isteyen, düzenli bir aile yaşantısı isteyen birini arıyorum ama öyle biri yok sanki. Daha önce bir konuya yazmıştınız yiyelim içelim sevişelim ama ben ilişki istemiyorum, beklentin olmasın benden mantığında sanki herkes. Anlamıyorum, bu erkeklere ne oluyor? Ne istiyorlar? Herkes başka bir havada.

Bir de siz yurtdışındaydınız, orası da mı böyle acaba? Son bir umut çünkü yabancı damat bakacağım artık kendime de😂😂😂

Bizim patronun 3 kızkardeşi var. Bir gün konuşurken demişti ki Türk erkekleri berbatttttttt :olamaz:

Türk erkekleri berbat gerçekten, adam olmuş olanını bulmak çok çok zor belki binde bir.

Ben de kendi hayatımda hep belirli tipleri seçtiğimi fark ettim. Resmen adamların huyları da yanlışları da aynı. Ancak bu durumdan hiç memnun değilim ve değiştirmek istiyorum. Dediğiniz gibi bir şey yanlış ve ne olduğunu bilmiyorum. O yüzden psikologa gitmeye karar verdim çünkü seçtiğimiz kişileri bilinçli seçmiyoruz aslında. Ve biz kendimizle ilgili sorunları çözmeden seçtiğimiz insanlar değişmeyecek malesef.

Size de tavsiyem bir psikoloğa gitmeniz ve bu durumu açıklayıp sorunun kaynağını bulmaya çalışmanızdır.
Evet benim de bunu ciddi ciddi düşünmemenin zamanı geldi. Neden psikoloğu düşünmedim bu zamana kadar çünkü ben sanki her şeyin farkındayım. Mesela ben bu durumun içinden çıkayım. Aynı şeyi yaşayan bir kişi gelsin bana derdini anlatsın. Hani nasıl desem dışarıdan bakılınca her şey akıllıca gözüküyor. Ben o kişiye çok geçerli ve akıllıca şeyler söylerim. Şimdi psikoloğa gitsem sanki söyleyeceği şeyleri biliyorum gibi düşünüyorum. Belki de yanılıyorum. Bilmek yetmiyor işte. O da bana sadece söyler mi çözüm yolları önermesi lazım.

O kesin zaten bir söz okumuştum “mesaj atmak isteyen cinayet işleyip ceset saklarken bile atar. Gelip görmek isteyen hapisten bile çıkıp gelir. Güzel şeyler görmek isteyen dilsiz de olsa söyler işaret diliyle” bence de çok doğru. İsteyenin neler yapabileceğini biliyorum. İstemeyen de böyle oluyor. Onda sıkıntı yok istemeyeni zorlayan bende sıkıntı var.

Evet benim de bunu ciddi ciddi düşünmemenin zamanı geldi. Neden psikoloğu düşünmedim bu zamana kadar çünkü ben sanki her şeyin farkındayım. Mesela ben bu durumun içinden çıkayım. Aynı şeyi yaşayan bir kişi gelsin bana derdini anlatsın. Hani nasıl desem dışarıdan bakılınca her şey akıllıca gözüküyor. Ben o kişiye çok geçerli ve akıllıca şeyler söylerim. Şimdi psikoloğa gitsem sanki söyleyeceği şeyleri biliyorum gibi düşünüyorum. Belki de yanılıyorum. Bilmek yetmiyor işte. O da bana sadece söyler mi çözüm yolları önermesi lazım.

Dağ kekiği ben psikoloğa gitmeyi düşünmeden önce bu döngüden kendi çabamla aklımı kullanarak çıkamıyorsam başkası ne yapabilir ki, başkası nasıl yardımcı olabilir ki bana diye düşünürdüm ve her ilişkiden kurtulup rahatladığımda sanki aynı hatayı bir daha yapmayacakmışım gibi geliyordu. Kendime biraz zaman tanıdım, son 2 kişide mesela nerde, nasıl hatalar yaptığımı gördüm, analiz ettim. Ve artık anladım ki ben bu durumu tek başıma çözemeyeceğim, uzman desteğiyle belki bir nebze yol katedebilirim diye düşündüm.

Dışarıdan biri bana yaşadıklarımı anlatsa bu kadar gurursuz olma, seni istemeyeni sende isteme, erkeğin totosunu bu kadar kaldırma vs bir sürü şey söylerim ama yaşayınca öyle olmuyor :)

Bence sen de kendine zaman tanı işin içinden çıkamıyorsan psikolog seçeneğini de düşün derim.
Yaş oldu 31, ben hep yaşım ilerledikçe düşüncelerim değişir, bu saçma sapan döngüden de kurtulurum diye düşündüm. Evet yaş ilerledikçe kriterlerim değişti, daha mantıklı düşünüyıorum ama şu takıntı hali var ya ki ben buna krizim tutuyor diyorum:)) işte o an hiçbir şey gözüm görmüyor 18 yaşıma geri dönüyorum çocuktan farksız değil yaptıklarım:)

Dağ kekiği ben psikoloğa gitmeyi düşünmeden önce bu döngüden kendi çabamla aklımı kullanarak çıkamıyorsam başkası ne yapabilir ki, başkası nasıl yardımcı olabilir ki bana diye düşünürdüm ve her ilişkiden kurtulup rahatladığımda sanki aynı hatayı bir daha yapmayacakmışım gibi geliyordu. Kendime biraz zaman tanıdım, son 2 kişide mesela nerde, nasıl hatalar yaptığımı gördüm, analiz ettim. Ve artık anladım ki ben bu durumu tek başıma çözemeyeceğim, uzman desteğiyle belki bir nebze yol katedebilirim diye düşündüm.

Dışarıdan biri bana yaşadıklarımı anlatsa bu kadar gurursuz olma, seni istemeyeni sende isteme, erkeğin totosunu bu kadar kaldırma vs bir sürü şey söylerim ama yaşayınca öyle olmuyor :)

Bence sen de kendine zaman tanı işin içinden çıkamıyorsan psikolog seçeneğini de düşün derim.
Yaş oldu 31, ben hep yaşım ilerledikçe düşüncelerim değişir, bu saçma sapan döngüden de kurtulurum diye düşündüm. Evet yaş ilerledikçe kriterlerim değişti, daha mantıklı düşünüyıorum ama şu takıntı hali var ya ki ben buna krizim tutuyor diyorum:)) işte o an hiçbir şey gözüm görmüyor 18 yaşıma geri dönüyorum çocuktan farksız değil yaptıklarım:)
Evet bunun yaşla ilgisi yok bence de. Hani 50 yaşındaki bir insan da yanı şeyleri yapabilir. Psikolojik bir durum çünkü. Aynen dışarıdan bakıldığında çok güçlü, ayakları yere sağlam basan biri gibi dururum ben de. Ama dışı seni yakar içi beni dedikleri durum işte. Gerçekten bu durumdan artık çok sıkıldım. Buraya yazıp çözüm bulmayı düşündüm. En azından bu problemi tek yaşayanın ben olmadığımı anladım.

Hahahaha konunuzu ve biraz yorumlarınızı okudum çok keyifli tatlı bi kadınsınız.
Ayrıldıktan birkaç hafta sonra felan sallamıyorsanız o kişiyi, o zaman çokta salllamayın bu konuyu .
Ne olacak ki sicilinize mi işleniyor ?Sizin aşk sevgi ilişki tarzınız bu şekilde diye düşünsek olmuyor mu:))?

Hahahaha konunuzu ve biraz yorumlarınızı okudum çok keyifli tatlı bi kadınsınız.
Ayrıldıktan birkaç hafta sonra felan sallamıyorsanız o kişiyi, o zaman çokta salllamayın bu konuyu .
Ne olacak ki sicilinize mi işleniyor ?Sizin aşk sevgi ilişki tarzınız bu şekilde diye düşünsek olmuyor mu:))?
Teşekkürler😅. İlişki tarzım bu şekilde diye düşünebiliriz ama bu durum bana kaybettiriyor ve 2 hafta sonra unutsam bile ilk zamanlar acı çekiyorum. Evet sicilime işlenmiyor. Hatta ben de kendimi öyle ikna ediyorum. Nolacak rezil olduysam ya da olacaksam. Bir daha nerede göreceğim, o kim ki vs. 😂 hatta geçmişe dönüp baktığımda rezil de olmuşum çok da tın gerçekten hiçbiri umrumda değil şu an. Bu ilişkiden bir kurtulayım inşallah kendimi bir daha bu durumlara düşürmeyeceğim 😅

Ama ablacım burda normal olan konu sahibesi, gairp olan karşı taraflar. Yani konu sahibesi anormal ne yapıyor ki:

- Karşı taraf ilgi gösteriyor, ilişkiye başlamak istediğini gösteriyor
- KOnu sahibesi bu ilgiye karşılık veriyor
- Karşılık gören karşı tarafın poposu kalkıyor.

2. adımda kendisi de hoşlanıyorsa, konu sahibesinin karşılık vermesi gayet normal.
Anormal olan 3.adımda karşı tarafın havalanması. İlişkiler karşılıklı ilgiye dayanır. Konu sahibesinin ilgi göstermesi normal, tekrar ediyorum. garip olan ilgi görünce kaçıp giden erkek tarafı.

Konu sahibesinin iliski anlayisi gayet normal.

Siz muhtemelen güvenli bağalanma stiline sahipsiniz bu yüzden alıntıladığınız mesajı anlamakta zorlandınız ki çok normal zaten en sağlıklı bakış açısı sizinki. Konu sahibine gelince şöyle bir problem var bence ; kaygılı bir bağlanma stiline sahip ve karşı taraf kendini çektiğinde (muhtemelen kaçıngan bağlanma stiline sahip kişilere denk geliyor çünkü kaçıngan bağlanmış kişiler flört havuzuna çok daha sık düşer ilişkileri sorunlu olduğu için sürkeli biter çünkü ) onun bağlanma sistemi harekete geçiyor ve aslında zaten onun ilişki anlayışıyla bağdaşmayan kişiler için boşu boşuna acı çekiyor.

İlişkilerde birinci strateji
Kaçan kovalanır kıymete biner
Ölsende aşkından ehhh sanki hoşlanıyorum diyeceksin
Kolay av olmayacaksın avcı olacak
Avınıkaşının ortasından vuracaksın
Keyfe avlamıyorum diyeceksin
Biri ilgisşni sevgisini ucuza satarsa bunda hasar var diye düşünür karşı taraf

Bu tavır çok yanlış bence ilişkide istediğiniz gibi değil de bu şekilde taktiksel davranırsanız aradığınız yakınlığı bulamaz ve mutlu olamazsınız çünkü bu taktikle ilgisini çektiğiniz kişiler siz kendi isteklerinizi ortaya koyduğunuz zaman yine kaçar. Hee ama siz zaten kaçıngan bağlanma stiline sahip yakınlık sevmeyen bir tipsinizdir genel tavrınız budur bu başka.

Siz muhtemelen güvenli bağalanma stiline sahipsiniz bu yüzden alıntıladığınız mesajı anlamakta zorlandınız ki çok normal zaten en sağlıklı bakış açısı sizinki. Konu sahibine gelince şöyle bir problem var bence ; kaygılı bir bağlanma stiline sahip ve karşı taraf kendini çektiğinde (muhtemelen kaçıngan bağlanma stiline sahip kişilere denk geliyor çünkü kaçıngan bağlanmış kişiler flört havuzuna çok daha sık düşer ilişkileri sorunlu olduğu için sürkeli biter çünkü ) onun bağlanma sistemi harekete geçiyor ve aslında zaten onun ilişki anlayışıyla bağdaşmayan kişiler için boşu boşuna acı çekiyor.

Bu tavır çok yanlış bence ilişkide istediğiniz gibi değil de bu şekilde taktiksel davranırsanız aradığınız yakınlığı bulamaz ve mutlu olamazsınız çünkü bu taktikle ilgisini çektiğiniz kişiler siz kendi isteklerinizi ortaya koyduğunuz zaman yine kaçar. Hee ama siz zaten kaçıngan bağlanma stiline sahip yakınlık sevmeyen bir tipsinizdir genel tavrınız budur bu başka.
Hadi ya öylemiyim sizce :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :olamaz:

Evet kaygılı bağlanma stiline sahibim sanırım. Oysa annemden çok sevgi gördüm. İlkokul hayatımdan kaynaklanabilir diye düşünüyorum. Off değişmenin vakti geldi de geçiyor bile.

Bizim patronun 3 kızkardeşi var. Bir gün konuşurken demişti ki Türk erkekleri berbatttttttt :olamaz:

Türk erkekleri berbat gerçekten, adam olmuş olanını bulmak çok çok zor belki binde bir.

Yani onlar da haklılar. Biz aynı kültürden gelmemize rağmen türk erkekleri ile sorun yaşıyorsak onlara kim bilir ne kadar tuhaf geliyorlardır. Bir yandan da insan utanıyor onlar adına böyle bir şeyler duyduğunda ama doğru olduğu için de bir şey diyemiyorsun

Benim yabancı bir erkek arkadaşım da sapık demişti türk erkekleri için. Çocuğa gidip yakın bir kız arkadaşını kendisi için ayarlamasını istemiş odunun biri. tabi maksat düzgün bir ilişki falan değil... Çocuğunun aklı fikri hep başka yerlerde. Kimse de durup ya şu hayatımı paylaşacak, birbirimize destek olacak, birlikte gülecek eğlenecek birini istiyorum demiyor. O yüzden son dediğinize çok hak veriyorum. Bu devirde adam gibi adam bulmakla piyango çıkması neredeyse aynı olasılıkla

Arkadaşlar merhaba. Yaşım 28. Yani şu yaşa geldim hala şu durumdan kurtulamadım yaşadığım duruma gelecek olursak: Ben ilişkilerimde hep aynı şeyi yaşıyorum. Bir kişi karşıma çıkıyor. Önce baya ilgili tabii benim de ilgimden emin olunca o kişi bir anda uzaklaşıyor ben ayrılma kararı alıyorum. Hadi bunu başım dik yapabilsem hiç sıkıntı yok. Ama ayrıldığımda barışmak için çaba göstermezse vs. o zaman bende geri vites oluyor. Bu sefer de karşıdaki insan iyice havalanıyor tabii. Ben kendimi iyice rezil etmeden o ilişkiden çıkamıyorum. Rezil olduğumda da kesin bittiğini algılıyorum. Kesin bittiğini anladığımda da sıkıntı yok mesela üstünden 2 hafta geçse başıma silah dayasalar ne arar ne sorarım. Buradan anlıyorum aslında sevmediğimi yani sevsem herhalde 2 haftada unutmazdım. Ama o ilk ayrılık anlarında görseniz sanki aşk acısı çekiyorum sanırsınız. Arkadaşlar benim sormak istediğim şu: Aranızda böyle bir şeyler yaşayıp sonra kendini düzelten var mı? Yani ilişkilerimi artık bu kaderden kurtarmak istiyorum. Seviyorsam düzgünce bir ilişkiye devam edebilmek sevmiyorsam düzgünce bitirebilmek istiyorum. Lütfen saldırıcı bir şekilde konuşmayalım. Durumun içinde değilken ben de her şeyin farkındayım lafa gelince mangalda köz bırakmam. Ama o saçma ilişkinin içindeyken kendimi rezil etmeden bir türlü kurtulamıyorum. Beni aydınlatabilecek çözüm önerebilecek var mı acaba. Şimdiden teşekkür ederim.

Not:Bu arada arkadaşlar şu anda ben bu tarz bir ilişki içindeyim. Birkaç kez ayrılmak istedim. Sonra geri döndüm(Biliyorum salaklık) O da kendini iyice bir şey sandı. Hatta biraz önce arayıp evet evet kendi arayıp. Beni saçma sorularınla sıkıyorsun, boş konuşuyorsun filan dedi. Şimdi evet ben ayrılayım ama kendime güvenmiyorum. O an çok kararlıyken birden pişmanlık içinde kıvranıyorum. Yardım edin değişeyim. Şu ilişkiden saçma ilişkiden başım dik ayrılayım.
Eger hep aynı seyı yasıyorsanız davranışlarınızda ve Ozguvenı izde problem var demektir kendimden bılıyorum psikolojik destek alın inanın cok sey degısır

Teşekkür ederim. Sonuç ona gidecek sanırım. Psikolojik destek almadan düzelmem zor gibi gözüküyor.
Kesin gıdın hep aynı donu Icındeysenız sorun vardır yasadıklarınızı bende yasadım cok hata yaptım siz yapmayın erken onlem alın

problemsiz guzel guzel iliski yasamak isteyen erkek yok mudur
Aksine problem çıkartan kadın istiyorlar! Hayati zehir eden, canlarını sonuna kadar okuyan kadın! O zaman ne diye size aşık olsun, yaşasın! Gider annesiyle yaşar problemsiz bir hayatı! Sizinle mi (lafin gelişi ) uğraşacak?
Şahsen ben de istemem öyle problemsiz bir ilişki yaşamak!

Back
X