- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi siyahibiri
-
Iyi olan tarafini nereye yazmis ki, sahsen göremedim.
Boşanacağım dedim bi gün sabaha kadar sigara içti canı baya sıkıldı
BUYRUNUZ EFEM.Aksine çok değer de verir sevdiğim şeyleri alır gelir çocuğa bakar sevdiğim şeyleri yapmaya gayret eder bu yüzden kafam karışıyor
BUYRUNUZ EFEM.
Annem de böyleBu adamın sizinle derdi ne?
Yada sizin kendinizle derdiniz ne?
Eşim çok fedakar biri herkese öyle.. benden de bunu bekliyor zannedersem sorun burada başlıyor. Yaptığı her şeyi devamlı anlatıp yüzüme vuruyor oysa yaptığı kendine beni de vefasızlıkla suçluyorDemez. Çünkü eşi özünde iyi birisi. Ne istese yapıyormuş. Ben kk yı çözemiycem sanırım. Madem kocalar bu kadar iyi ve özünde şahane o zaman neden şikayet ediyorsunuz ? Sigara içmiş boşanıcam diyince. Nafakayı düşündüğünden olmasın o ?
Eşim özünde iyi biri ama çenesi beyin bırakmıyor insanda. Kaynana gibi devamlı ensemde. Bu beni çok yoruyor. Özünde iyi olduğundan tolere etmeye çalışıyorum diğer seyleriIyi olan tarafini nereye yazmis ki, sahsen göremedim.
Eşim özünde iyi biri ama çenesi beyin bırakmıyor insanda. Kaynana gibi devamlı ensemde. Bu beni çok yoruyor. Özünde iyi olduğundan tolere etmeye çalışıyorum diğer seyleri
Annem de böyle
Eşim çok fedakar biri herkese öyle.. benden de bunu bekliyor zannedersem sorun burada başlıyor. Yaptığı her şeyi devamlı anlatıp yüzüme vuruyor oysa yaptığı kendine beni de vefasızlıkla suçluyor
Peki derdi ne ???Boşanacağım dedim bi gün sabaha kadar sigara içti canı baya sıkıldı
Yemek mı yapmıosunuz?Ev mi pis ??Derdı neİyi akşamlar..
eşim eve geldiği an başlıyor makina gibi devamlı şikayetlerini sıralıyor. Çok memnuniyetsiz. Halı neden yamuk ev niye böyle anca yatıyorsun tipine bak çocuk aç ah çocuğum vah çocuğum anne sana bakmıyor mu ne zaman ne yaptın ki zaten.. bütün bunlar olurken ağzımı açarsam kavga büyüyor susarsam da hiç susmuyor devamlı yeni bi şey buluyor. Şakalaşıyorum diye gelip pat küt geçiriyor ben karşılık verince alınıp kusuyor beni saygısızlıkla suçluyor kenara çekilip yok oluyor.. hiçbir şeyimle yaranamıyorum her gün aynı şeyler. İş yapsam kendini paralıyorsun diyor gündelik seyleri yapınca yetmiyor
Her şeyi de yapıyorum. Hatta çocuğumla ilgilenip kendime de zaman ayırıp arkadaşlarımla çıkıyorum, spora gidiyorum ama o bunları bile istemiyor bi ara tuttu ailene gitmeyeceksin 1 ay kadar sırf inadından kabul etmedim tabi. Ne zaman kendim için bi şey yapsam İstemyor o konuda sorun çıkartıyor hep evde olayım evim hep düzenli olsun istedikleri olsun istiyor ama çocukla her zaman her yer aynı kalmıyor bazen yalnızca çocuğun dağıttıklarını topluyor insan, anneler anlar. Yoruluyorum her seye yetemiyorum diyince yorulmak ne ya falan Diyor.. ben bi türlü yaranamıyorum bi ara kafam bozuldu işlere sardım ama olmuyor gücüm yetmiyor doğal olarak her şeyi yapmaya. Sonra ucunu bıraktım nasılsa bi kulp buluyor diye. Çok az iyi şey söyler yada söylemez. Onunla güzel güzel konuşup isteklerimi sıralarken atıyorum iyi olalım derken bile kötü müyüm diye olumsuz cevap veriyor her şeyi tersinden anlıyor güzel güzel konuşmuyoruz asla hep kvgacı bi tavırla dinleyip hazırda bekliyor. Sonuca varamıyoruz bu yüzden sonra tekrar gunyuzune çıkıyor böyle bi kısır döngüYemek mı yapmıosunuz?Ev mi pis ??Derdı ne
Eskisi gibi değil. Çocuk olduğundan beri sanki her şey ona geçmiş gibi kaba saba bi adam oldu. Oysa çok zarif düşünceli biriydi. Şimdi hep adımla sesleniyor, evde bağıra çağıra çağırıyor lan vs hitaplarını kullanıyor. Ev arkadaşı gibi. İstediğinde veya ben özendiğimde bi yakınlaşma oluyor. Böyle.Eşinizin sevgisini hissediyormusunuz ? Bence okuduğum kadarıyla sizi sevmiyor.
Nezamana kadar katlanmayi dusunuyorsunuz böyle ?Eskisi gibi değil. Çocuk olduğundan beri sanki her şey ona geçmiş gibi kaba saba bi adam oldu. Oysa çok zarif düşünceli biriydi. Şimdi hep adımla sesleniyor, evde bağıra çağıra çağırıyor lan vs hitaplarını kullanıyor. Ev arkadaşı gibi. İstediğinde veya ben özendiğimde bi yakınlaşma oluyor. Böyle.
Bilmiyorum. O eski halini bildiğim için duzeltebilnir diye dusunuyorum. O da hep beni hatalı buluyor. Aileme çok borcumuz var. Ailesinden benimle evlendi diye ayrı kaldı. Çocuk bizi bizden etti bütün bunlar bekli bu hale getirdiNezamana kadar katlanmayi dusunuyorsunuz böyle ?
Onun ailesi sizi istemeid diye mi şimdi böyle yapıyorBilmiyorum. O eski halini bildiğim için duzeltebilnir diye dusunuyorum. O da hep beni hatalı buluyor. Aileme çok borcumuz var. Ailesinden benimle evlendi diye ayrı kaldı. Çocuk bizi bizden etti bütün bunlar bekli bu hale getirdi
Yani belki tüm bunlardan beni suçluyordur ev almak için borçlandıkAilene ne borcunuz var?
Acaba
Onun ailesi sizi istemeid diye mi şimdi böyle yapıyor
Gün gectikce bunun acisini mi çıkarıyor
O zaman neden konu açtınız??Eşim özünde iyi biri ama çenesi beyin bırakmıyor insanda. Kaynana gibi devamlı ensemde. Bu beni çok yoruyor. Özünde iyi olduğundan tolere etmeye çalışıyorum diğer seyleri
Işte tüm sır çözüldü...Bilmiyorum. O eski halini bildiğim için duzeltebilnir diye dusunuyorum. O da hep beni hatalı buluyor. Aileme çok borcumuz var. Ailesinden benimle evlendi diye ayrı kaldı. Çocuk bizi bizden etti bütün bunlar bekli bu hale getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?