Hep aynı..

Cidden şiddete karşıyım ama eşinin ağzının ortasına kürekle vursan susacak gibi geldi ...

Bu adamın sizinle derdi ne?

Yada sizin kendinizle derdiniz ne?
Annem de böyle
Eşim çok fedakar biri herkese öyle.. benden de bunu bekliyor zannedersem sorun burada başlıyor. Yaptığı her şeyi devamlı anlatıp yüzüme vuruyor oysa yaptığı kendine beni de vefasızlıkla suçluyor

Eşim özünde iyi biri ama çenesi beyin bırakmıyor insanda. Kaynana gibi devamlı ensemde. Bu beni çok yoruyor. Özünde iyi olduğundan tolere etmeye çalışıyorum diğer seyleri

Kendimden bir örnek veriyim: benim evliligin basinda küsme huyum vardi. Ve bu karsi taraf icin oldukca yorucu ve sinir bozucu bir durum. Allahtan esim sabirli bir insan ve ben bu huyumun üzerine calistim ve vazgectim. Aynisi sizin esinizde: iyi taraflari da vardir, iyi hos, ama o huyunu sürdürdügü sürece hem kendinden sogutur hem evliliginize hasar veriyor. O yüzden o huydan onun vazgecmesi lazim. Sizde yeterli kadar sabir göstermissiniz, ama onun degistirme cabasi yok..asil sorun o.

Bu psikolojik şiddet değil mi?

Anlattığınız konular elbette sorunlarınız oluyor kaçımız burada iyi şeyleri anlatıyoruz ama temelinde hep bir değersizlik duygusu yatıyor.

Eşinizin sevgisini hissediyormusunuz ? Bence okuduğum kadarıyla sizi sevmiyor.

Bence eşiniz küfür istiyor.ağzınıza geleni hiç susmadan sıralayın...bazı erkekler küfürden hoşlanır ve kadın küfür edince susar konuyu kapatır. Bir deneyin bişey kaybetmesiniz

Yemek mı yapmıosunuz?Ev mi pis ??Derdı ne

Yemek mı yapmıosunuz?Ev mi pis ??Derdı ne
Her şeyi de yapıyorum. Hatta çocuğumla ilgilenip kendime de zaman ayırıp arkadaşlarımla çıkıyorum, spora gidiyorum ama o bunları bile istemiyor bi ara tuttu ailene gitmeyeceksin 1 ay kadar sırf inadından kabul etmedim tabi. Ne zaman kendim için bi şey yapsam İstemyor o konuda sorun çıkartıyor hep evde olayım evim hep düzenli olsun istedikleri olsun istiyor ama çocukla her zaman her yer aynı kalmıyor bazen yalnızca çocuğun dağıttıklarını topluyor insan, anneler anlar. Yoruluyorum her seye yetemiyorum diyince yorulmak ne ya falan Diyor.. ben bi türlü yaranamıyorum bi ara kafam bozuldu işlere sardım ama olmuyor gücüm yetmiyor doğal olarak her şeyi yapmaya. Sonra ucunu bıraktım nasılsa bi kulp buluyor diye. Çok az iyi şey söyler yada söylemez. Onunla güzel güzel konuşup isteklerimi sıralarken atıyorum iyi olalım derken bile kötü müyüm diye olumsuz cevap veriyor her şeyi tersinden anlıyor güzel güzel konuşmuyoruz asla hep kvgacı bi tavırla dinleyip hazırda bekliyor. Sonuca varamıyoruz bu yüzden sonra tekrar gunyuzune çıkıyor böyle bi kısır döngü

Eşinizin sevgisini hissediyormusunuz ? Bence okuduğum kadarıyla sizi sevmiyor.
Eskisi gibi değil. Çocuk olduğundan beri sanki her şey ona geçmiş gibi kaba saba bi adam oldu. Oysa çok zarif düşünceli biriydi. Şimdi hep adımla sesleniyor, evde bağıra çağıra çağırıyor lan vs hitaplarını kullanıyor. Ev arkadaşı gibi. İstediğinde veya ben özendiğimde bi yakınlaşma oluyor. Böyle.

Nezamana kadar katlanmayi dusunuyorsunuz böyle ?

Nezamana kadar katlanmayi dusunuyorsunuz böyle ?
Bilmiyorum. O eski halini bildiğim için duzeltebilnir diye dusunuyorum. O da hep beni hatalı buluyor. Aileme çok borcumuz var. Ailesinden benimle evlendi diye ayrı kaldı. Çocuk bizi bizden etti bütün bunlar bekli bu hale getirdi

Ailene ne borcunuz var?
Acaba Onun ailesi sizi istemeid diye mi şimdi böyle yapıyor
Gün gectikce bunun acisini mi çıkarıyor

Işte tüm sır çözüldü...
Adam ailene borçlu ve sizi ezerek hırsını böyle cikarıyor. Bir nevi intikam alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…