Hep aynı..

Ne ıstıomus acık acık konuştunuz mu

Yaramaya çalışmayın böyle bencil, ne istediğini bilmez, sizi oyuncağı gören bir eşe.
Ne zannediyorsa kendini.
Alttan falan da almayın.
Şiddete meyli var mı? Bir o eksik bu tabloda.
Çok yüz vermiş, sessiz kalmışsınız bence. Bir dur deyin.
Bir ömür çekilmez böylesi.

Şiddet şöyle ne zaman istediği olmasa şaka yollu sataşıyor ve canım acıyor şakalarından güya şaka

İste bu yüzden bayanlar hep çalışmalı evdeki kadının kiymeti bilinmiyor.Siz istediğiniz kadar kendinizi parcalayin napiyosunki akşama kadar evdesin oluyor

Ne yapabilirim diye
Bütün mesajlarınızı okudum. Eski halinin hatrına bu davranışlara katlanmanız düzelir diye beklemeniz çok anlamsız. Size karşı davranışları artık evliliği sürdürmek istemediğini gösteriyor. Ama borcu olduğu için de bir adım atamıyor. Sizi bıktırıp sizden hamle bekliyor. Daha fazla bu işkenceye katlanıp hayatınızı harcamayın derim ben.

Eşim özünde iyi biri ama çenesi beyin bırakmıyor insanda. Kaynana gibi devamlı ensemde. Bu beni çok yoruyor. Özünde iyi olduğundan tolere etmeye çalışıyorum diğer seyleri
'Özünde iyi olan insan' deyimini anlamıyorum. Bu her şeye bahane olabilir mi? Ailesi bencillik yapıp sizi istemedi diye bu sizin suçunuz mu? Bence çok tolerans bu hale getirmiş. Onun yaşadığı sıkıntıları sizde yaşıyorsunuz.
Gerekirse destek alsın sizi niye bu kadar bunaltıyor. Cidden canınıza yazık.

Böyle konuları okudukça, kendimle ve kendime olan saygımla gurur duyuyorum.

tek nafakayı düşünse yine iyi
kim yapacak işini gücünü? yatağa kim girecek onla?

konu sahibi kendinizi kandırmayın yok sabaha kadar sigara içti vs
çalışıyor musunuz siz? S siyahibiri

Eşim özünde iyi biri ama çenesi beyin bırakmıyor insanda. Kaynana gibi devamlı ensemde. Bu beni çok yoruyor. Özünde iyi olduğundan tolere etmeye çalışıyorum diğer seyleri

Allah aşkına insanlar ezberlemiş bir "özünde iyi"
Şu adamın neresi iyi?!
Söyleyin de bilelim Özündeki o iyilik nedir?

Bu da var mış; özünde iyi olan insan, yaptığı iyiliği başa kalkmaz, karşılık beklemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…