hep bana hep bana , daha ne taktıkler görücez

Anneler genelde evlatlarının mutsuz olmasını yuvalarının dağılmasını istemez.
Kadını yanlış anlıyor olabilir misiniz?

Mesafeni koy. Esin hakkinda konusturma. Ne esim ailem hakkinda konusabilir ne de ailem esimin hakkinda. Konusmayi kes kapatmam lazim de yada direk tersle. Esim hakkinda konusmani istemiyorum, ben gayet mutluyum de.

Sacmalama annenin baskısına yenik düşme, mesafe koy aranıza, herşeyini anlatma
Bir değişik versiyonu da ben de var , benden yüz bulsa kayınvalide ve eşime saydıracak, halbuki kendinden çok değer veriyorlar bana.

Ben Düşük yaptım ölüyordum nerdeyse, geldi misafir gibi hastaneye, zaten kayınvalide yanında kalır dedi gitti, babamı yalnız bırakamazmış (aynı şehirde yaşıyoruz), kpeder de yalnız evde buarada. Hastanedekiler bile şaşırdı hangisi anne hangisi kvde diye (pek çok şey vardı da senin gibi acaba ben mi abartıyorum diyordum ,bu olay dönüm noktası oldu Benim için)
Demem o ki, kimse annedir yapmaz demesin, oluyor gerçekten.

Anneler genelde evlatlarının mutsuz olmasını yuvalarının dağılmasını istemez.
Kadını yanlış anlıyor olabilir misiniz?

Boyle bi genel yargi var. Anneler kutsal, cennet ayaklarinin altinda, hep iyiligimizi ister vs. Ama bu her anne icin gecerli degil iste. Oyle olsa cocuklarini olduren anneler (!)olmazdi. Belliki arkadasin annesi bencil bi kadin. Yarasini desmek istemiyorum ama benim annem esimin ufak tefek hatasini gorse bile ortbas etmeye calisir. Ayrica ortada hata bil yok sinemaya gitmediler diye doldurusa getiriyor kizini.

Annenle arana mesafe koy

Konunun tam ortasından başlamışsın onun için çoğu arkadaşlar ve ben fransız kaldık konuna özet geçersen yorumuna cevabı yazacağımızı zannediyorum.

Anladığım kadarıyla katil uşak.

Belki de bilemedim. İnsanın aklına ister istemez kendi annesi geliyor ve inanamıyor bir annenin öyle olabileceğine.
Siz de haklısınız olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…