hep başkalarının başına gelir zannederdim..

Tipik erkek. Asla suçlu olduğunu kabul etmez. Hep "Sonuna kadar inkar et" taktiği ile, her işten sıyrılabileceği düşüncesi, bir tek bu cinslerde oluyor canım.
Ama iyi ki, sen de bitti diyorsun. Bu güzel bir şey. Hiçbir zaman msjlarına cevap verme, aramalarını da açma.
Defolsun gitsin. Aptal .

güldürdün beni :9: aynen defolsun gitsin olmicanı o da anladı ki "beni görünce dayanamazsın sanıyordum o yüzden gelmek istiyordum ama sen beni bitirmişsin" yazmış en son.. bide "kendine iyi bak mutlu ol sağlığını ihmal etme" falan diye zırvalamış.. ona kaldı sanki..

güldürdün beni :9: aynen defolsun gitsin olmicanı o da anladı ki "beni görünce dayanamazsın sanıyordum o yüzden gelmek istiyordum ama sen beni bitirmişsin" yazmış en son.. bide "kendine iyi bak mutlu ol sağlığını ihmal etme" falan diye zırvalamış.. ona kaldı sanki..

:9: Güldürdüysem ne mutlu bana canım. Aman aynen, ona kaldı sanki. Aslında son mesaj olarak, "sana kaldı sanki sağlığım, sen kendi sağlığına bak. Hadi babay..... :3:" yazılabilir :D:D

:9: Güldürdüysem ne mutlu bana canım. Aman aynen, ona kaldı sanki. Aslında son mesaj olarak, "sana kaldı sanki sağlığım, sen kendi sağlığına bak. Hadi babay..... :3:" yazılabilir :D:D

amannn yok yok hiç konuşmamak en iyisi.. doğru dedin ama benim sağlığımı düşüneceğine kendi akıl sağlığını düzeltsin o.. :9:

amannn yok yok hiç konuşmamak en iyisi.. doğru dedin ama benim sağlığımı düşüneceğine kendi akıl sağlığını düzeltsin o.. :9:

Aynen canım , en en en iyisi cevap vermemek. :34:

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.Gerçek yüzünü görmüşsün işte Rabbim bizi böylelerinden korusun aminn.Ben her zaman diyorum bu erkeklerin hepsi kardeş:37:

Canım cok gecmis olsun.
Ama daha gec olmadan ögrenmissin,kurtulmussun.
Bir de utanmadan ne sacma bahaneler söylüyor.
İnsan seref yoksunu olmaya görsün iste. Böyle oluyor.
Rabbim gönlüne ferahlık versin,en kısa zaman da o geri kafalıyı unutursun umarım.

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım.Gerçek yüzünü görmüşsün işte Rabbim bizi böylelerinden korusun aminn.Ben her zaman diyorum bu erkeklerin hepsi kardeş:37:

amin canm hayırlısı artık.. bence de hepsi kardeş :1:

Canım cok gecmis olsun.
Ama daha gec olmadan ögrenmissin,kurtulmussun.
Bir de utanmadan ne sacma bahaneler söylüyor.
İnsan seref yoksunu olmaya görsün iste. Böyle oluyor.
Rabbim gönlüne ferahlık versin,en kısa zaman da o geri kafalıyı unutursun umarım.

teşekkür ederim canım.. inşallah dediğin gibi olur..

sağol öyle yapıyorum burası bana terapi gibi geliyor :9: sayenizde tabi Allah hepinizin çok çokkk mutlu olmanızı nasip etsin :16:
şimdi taktik değiştirdi ben çok pişmanım sen haklısın diyor, eski günleri içeren mesajlar atıyor, sen mutlu ol yeter benim gibi karaktersiz biri daha çıkmaz inşallah karşına diyor.. inşallah diyesim geldi de demedim tabii :1:

Amiiiin.:16: Çok bilindik hareketler bunlar. :) Önce esip gürlerler, sonra yatışır özür dilerler, sonra duygu sömürüsü yaparlar, sonra tekrar esip gürlerler... diye devam eder bu süreç. Sürüm sürüm sürünsün adi herif.:20:

Amiiiin.:16: Çok bilindik hareketler bunlar. :) Önce esip gürlerler, sonra yatışır özür dilerler, sonra duygu sömürüsü yaparlar, sonra tekrar esip gürlerler... diye devam eder bu süreç. Sürüm sürüm sürünsün adi herif.:20:

aynen ya.. bir de bi ara sırf sussun diye sen olsan affeder miydin dedim hayır dedi.. ve bir an için susmuştu.. :1:

aynen ya.. bir de bi ara sırf sussun diye sen olsan affeder miydin dedim hayır dedi.. ve bir an için susmuştu.. :1:

Bu kadar da "her şey bana mübah"çılık olmaz ya. Biriniz de farklı olun, adil olun, kendinizi bilin ulan! İsyanlara geldim.:9:

Bir dakika bile üzülmeye değmeyecek erkek modeli. Allah seni korumuş.

Back
X