Hep başkasını suçluyor.

Nazlican333

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Kızım babasıyla ilgili bisey istediğinde babası kızıma hep bu senin fikrin değil annenin fikri diyormuş. Benim konulardan haberim olmamasına rağmen.Bana da evliyken her konuda bunu sen istemiyorsun ailenin yüzünden deyip duruyordu konu ile ilgili alakaları olmamasına rağmen.Sanki kimsenin kendi aklı yokmuş da başkalarının aklı ile hareket ediyor gibi davrandigimizi düşünüyor.Sebebi ne olabilir.Cocuk zor durumda kalıyor çok hadi ben ayrılıp kurtuldum da.

Bu insanlar değişik versiyon. 3 senedir hic konuşmadığım kisi annen bir ay bende kalmani istedigini söyledi demis
Çocuğa yalanci bu insan da denmiyor. Sadece o öyle istediyse seni yönlendirmek için demisolabilir dedim.
Sizde çocuğunuza israrla hayir benim fikrim demesi gerektiğini soyleyin. Allah kolaylik versin .❤

İstekleriniz fikirleriniz beyefendinin işine gelmediği için, '' Bunlar sizin aklınız değil size de başkası diyor. '' diyerek işin içinden sıyrılıveriyor. O da biliyor aslında neyin ne olduğunu, merak etmeyin. İşine gelmiyor sadece.

Sebebi onun o şekilde yetilmiş olması. Mühtemelen ailesi yetiştirirken sürekli başkalarıyla kıyasladı veya sürekli insanların başkalarından etkilendiğini anlatarak yetiştirdiler çocuklarını. Bu tür insanlar genelde çevresindekilerin düşüncelerini aşırı önemserler...aman laf gelmesin tavrını çok kullanırlar. Yani eski eşinizin kalıplaşmış düşünceleri var..nekadar sinir bozucu olsada bu değişmeyecektir. Bazı okuyanlar belki sizde aynı şeyi yapıyorsunuz ailesine suçu attınız diyecek belki ama değilBen kişilerin kendi sorumluluklarının olduğunu düşünüyorum ama bu konuda maalesef.

Onu arayıp annen bizi barıştırmaya çalışıyor .
Ve bence bu onun değil senin fikrin deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…