bence asıl sorun erkeklere çabuk bağlanmanız..seçici olan siz olun..anladığım kadarıyla siz seçilen oluyorsunuz,seçen değil..
mesela 1 hafta ve sadece telefonda görüştüğünüz adamla ne evliliği ne düğün tarihi hele ne çocuğu yapmayın lütfen böyle saçmlaık olur mu yahu...adam da 1 haftada bu noktaya gelirse,1 öpücükten basit kız sonunuca çıkıverir..
adam evliliği açsa da bakalım ben kabul eder miyim havasında olun..kararı veren siz olun,istekli olan değil...
elbette benimde seçici olduğum zamanlar oldu.görücü usulu görüştüğüm ilk kişi değil bu.elektrik alamadıklarımda oldu.yanında 1 saat oturup kalktıklarımda.olumsuz cevap verdiklerimde.
ama bu farklıydı.görücü usulu tanışıtırılıp ilk defa karşılıklı elektrik aldığım buydu.yani karşılıklı sandığım.eğer onun beni beğenmediğini azıcık fark etseydim zaten bunların hiç biri olmazdı.ben soğuk davranırdım ona.tanıştıran kişiyede beni de huyumu suyumuda çok beğendiğini söylemişti.yani sanki yıllardır çıkıyormuş gibiydik.ama iste ben ayarı kaçırıp hoşlandığımı çok belli ettim sanırım.ondada özgüven patlaması oldu.yada başka biriyle tanıştı.