- 9 Ağustos 2014
- 3.897
- 2.799
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen...boş kalmayı sevmezler..hep biri olsun kendini eğlendirsin isterler..boş ver sen,erkek olmadanda yaşanır hemde dertsizAyran gönüllülükten ziyade hep daha iyisini bulabilirmiyim diye düşünüyor bence. Benim edindiğim izlenim böyle. Ve kesin başkasıyla görüşüyor gibi hissediyorum. Çünkü erkek milleti birini bulmadan diğerini bırakmaz
bende okulu 6 senede bitirdim :) nişanlıydım son senesinde.evlilik hayalleri kurarken başıma neler geldi.sonra işe girdim çalıştım.ondan 3 sene sonra biriyle tanıştım 1 yıl çıktık bıraktı beni başkasıyla evlendi.1 sene acı çektim.tam unuttum herşey çok güzel arkadaşlarımla gezip tozuyorum hayat bana güzel ohh dedim.sonra bu çıktı karşıma.3 hafta görüştük toplam ama 3 ay görüşmüş gibiydik.hızlı yaşadık hızlı bitti :) bakalım hayat bundan sonra neler getirecek.
konu acmistim bunun icin uzunca :) bakmak istersenşansmı diyelim kısmetmi diyelim bilemiyorum ki. hayat çok garip.bazılarımız dertli bazılarımız mutluluktan havalara uçuyor.sınanıyoruz rabbim tarafından.neden boşanıyorsun peki.çok özel değilse nedeni tabi
kuş beyinli daha doğrusu parazit akıllı yaa...
boşver kuzum sana erkek mi yok onun seviyesine inme.
çok iyi anlıyorum seni kırıcı bir durum ama inan zaman herşeyin ilacı. Rabbim her zaman yardım eder bunu unutma
Sanssizmissiniz. Nerde hanzo var sizi bulmushayatiniz askiyla bir an once karsilasirsiniz insallah
![]()
İşte acı çekerken sadece benim başıma geliyomuş gibi oluyor ama kafanı kaldırdığın zaman bisürü kişi görebiliyorsun :) neler yaşamışsın, 3 haftalık bu kadar koymamalı sana. Öncesinde düştüğün yerden kalktıysan gene kalkarsın bence.. Umarım hayırlısını buluruz en yakın zamanda, tüm aşk acısı çekenler olarak![]()
İnsan nedense gerçekçi yazınca yargılanmış gibi hissediyor.Ben senin önceki yazılarını okumak zorunda olarak mı cevap vermem gerekiyor.Bir konu açmışsın.Konun bütününe bakarak düşüncelerimi yazdım.Konunda yanlış gördüğüm tarafları söylediğimde yargılamak mı oluyor.Başörtüsü yüzünden terkedildim diyorsun.5 hafta biriyle görüştim terkedildim diyorsun.Görücü usulü biriyle telefon ve görüntülü muhabbette,evlilik çocuk odüğün olayına girip 1 hafta sonra yüz yüze görüp,daha ilk görüşmede seni yanağından öpmek isteyip ne olduğunu anlamadan öpüştüğün insan tarafından terkedildim diyorsun.Bir otur düşün.Sence bu anlattıkların kadarıyla (başka birşey okumaya gerek yok) sen de hiç hata yok mu?5 haftalık,1 haftalık görüşmeler sana göre ilişki mi? Terkedilmek mi? (1 yıllık ilişkini bilemem.O zaman belki terkedilmiş olabilirsin).isterseniz bu şekilde yargılamadan önce diğerler yazdıklarıma bakıp neden terk edildiğimi öğrenin..şu yazdıklarınızın inanın öpüştüm diye beni terk eden şahıstan farkı yokbi sürü kişi eleştirdi beni burda.ama eleştiriken söyledikleri kalp kırıcı değildi.
İnsan nedense gerçekçi yazınca yargılanmış gibi hissediyor.Ben senin önceki yazılarını okumak zorunda olarak mı cevap vermem gerekiyor.Bir konu açmışsın.Konun bütününe bakarak düşüncelerimi yazdım.Konunda yanlış gördüğüm tarafları söylediğimde yargılamak mı oluyor.Başörtüsü yüzünden terkedildim diyorsun.5 hafta biriyle görüştim terkedildim diyorsun.Görücü usulü biriyle telefon ve görüntülü muhabbette,evlilik çocuk odüğün olayına girip 1 hafta sonra yüz yüze görüp,daha ilk görüşmede seni yanağından öpmek isteyip ne olduğunu anlamadan öpüştüğün insan tarafından terkedildim diyorsun.Bir otur düşün.Sence bu anlattıkların kadarıyla (başka birşey okumaya gerek yok) sen de hiç hata yok mu?5 haftalık,1 haftalık görüşmeler sana göre ilişki mi? Terkedilmek mi? (1 yıllık ilişkini bilemem.O zaman belki terkedilmiş olabilirsin).
Bir insan 1 hafta da 5 haftada ilişki yaşanmaz ki terkedilesin.Ancak birbirini tanıma evresidir.Kafa yapısı uyuşmazsa,elektrik olmazsa,bir taraf ayrılabilir.Bir ilişki yaşarsın uzun bir zaman.Paylaşımların yaşanmışlıkların olur,karşı taraf seni o kadar yaşanıldıktan sonra pat diye bırakır.İşte onun adı terkedilmişliktir..Öpüştüm diye terk eden şahıstan farkı yok yazdıklarının demişsin.Sen beni öpüşüp ayrıldığın erkekle aynı kefeye koyamazsın.Ben sana yanlış olan tarafları yorumladım.Vay sen niye öpüştün,vay sen basitsin diye yargılamadım.Ama1 haftalık bir telefon görüşmesinden sonra,bu kadar güçlü bir bağ kurup,ilk gördüğünde seni öpmesine izin verecek kadar kendini bağlayıp,terkedildim diye adlandırdığın sürece üzülürsün.
Ne yalan söylym ben olsam ederdim hehe sonra da bir daha ne arar sorar ne de aramasına sormasına izin verirdimO KADAR ÇOK İSTİYORUM Kİ BENDE ANA AVRAT KÜFÜR ETMEYİ.AMA GURURUMA YEDİREMİYORUM .
Aynen Allah' a havale etkızlar ayrıldıktan 10 gün sonra ben aradım bu adamı.ilk önce mesajlaştık.sonra hem öğlen hem gece yine telefonda konuştuk gün boyunca gayet güzel ve mutlu bir şekilde.ve tekrar görüşmeye devam edelim dedi bu dengesiz.sonra 2 gün boyunca yine aramadı.bende mesaj attım aramayınca.içimizdeki duyguların bitmesi için görüşmememiz lazım dedi.o yüzden aramıyormuş.dedikleri o kadar saçma ki.hep aynı yerde dönüp duruyor.bende o günden sonra bi daha aramadım.kafamda bitirmeye çalışıyorum.kendimede kızıyorum 3 haftalık bi mesele iiçin bu kadar üzüldüğüme.ama konuşulanlar ve yaşananlar çok hızlı gelişti.zamanla ilgisi yok yani.o birini bulmuştur bile.olan yine bize oluyor kadınlar olarak maalesef.onun umrunda bile değilimdir şu anda.allaha havale ettim onu.
Aynen Allah' a havale et
En doğruyu senin için O bilir merak etme O'na güvenirsen her şey yoluna girer![]()
Bİ Akrabamızın oğlu geldi aklıma
yıllarca çıktıgı yattıgı kızın sayısı yoktur
derdiki ilk buluşmamızda elini tutturmayan kızla evlenecem
nitekim öle de oldu ama kız anasının gözü öle kandırmıştır oğlanı...
bu erkekler ne kadar aşagılık yaratıklar ya
o yediğin haltları unut yıllarca
eli eline değmemiş kız ara
hey allahım yaa arkana bakmadan uzaklaş bu adamdan