- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Maviiiii000
-
- #3.821
Allah kabul etsin canım.
Bizim topiğin kuralları belli sohbet muhabbette olmuyor. Duanın ne zaman okunmaya başlaıp bittiğide yazıyor bu yüzden herkes kularllara uyarsa zaten takipte kimse zorlanmaz.
Canım özelden bana yazdın. Ya Latifte okudum şeklinde yazacağımızı anlamışsın karışmasın dedin bana. Ben de sana açıklama yaptım. Kusura bakma dedin bana.
KURALLARIMIZ LİSTEMİZDE MEVCUT!!!
LİSTEYİ TAKİP ETMEKTE ZORLANAN OKUMAYA ÜŞENEN VARSA ÇOK AMA ÇOK RİCA EDİYORUM ÇIKSIN. ZİRA KİMSENİN BURAYA BİR DEVAM MECBURİYETİ YOK VE BEN ÇOK YORULDUM.
DELLENDİĞİMDE BABAMI TANIMIYORUM ÖYLE PİS BİR HUYUM VAR BOŞUNA HEP BERABER BANLANMAYALIM.
Okumaya üşenmekle bir alakası yok, kuralı yeni koyduğunuzu sandım. Bundan sonra geçerli sandım. Neyse ne artık çıkarın listeden beni.
Arkadaşlar bugün yeni okulumda ilk iş günümdü.
Dün gece çok az uyudum ondan mı bilmiyorum ikindiye doğru migrenim tuttu.
DUAM:
Ya Rabbim.
Oğlum Yusuf'a basiret ve kuvvetli iman nasip eyle.
Oğluma gireceği üniversite sınavında,
hakkında hangi bölüm hayırlıysa,
ona girecek puan almayı nasip eyle.
Oğlumun bahtını açık,
nasibini gür eyle,
aminnn.
Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.
Allah hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah.
teşekkürler canım
Tamam canim kayinvalideme okuttururum madem
He birde şöyle birşey var kayinvalidem orda kendi dualarini okuyor ben onun adina yaziyorum o da listeye dahil yani benim yerime okumuyordu.
1 tane okudum kalan 294 okudum
kalan 30
Hayırlısı kelimesini kullanmıyorum imtihanı ağır olur. Bu sebeple Rabbim oğlunuza üniversite sınavında en yüksek puanı nasip etsin, en iyi bölümde okuma nasibi versin, bol kısmetli ve imanlı güzel bir geleceği olsun inşallah diyorum.
Size de çok geçmiş oldun diyorum migren kötüdürYeni işiniz bol kazançlı, bereketli ve uğurlu olsun inşallah diyorum.
1 tane okudum kalan 29
Canım biliyorum sabah okuyup ondan sonra bildirim yaparım diye diğerlerini yazmadım
Senin yaptigin dualar oldu mu simdi? YAZIK.M Maviiiii000 B Beto2012 arkadaşımızı liste dışı bırakıyoruz bilgin olsun. hem ya latiften hem buradan.
Ben yazmayı bilmiyormuşum bana özelden böyle yazıyor ben boşa sayfaları dolduruyormuşum yazmayı bilmiyormuşum. Az önce yazdığımı özelden yazabilirmişim :) Ben hacı hoca değilim arkadaşlar her yazdığımı size özelden yazamam. Size özelden yazın deme sebebim sorularınızdı malum bitmedi sorular..
Banlanmak istemiyorum arkadaşım bilgin olsun. Ben keyif olsun diye yazıyorum çünkü malum ben zeka özürlüyüm kusura bakmayın arkadaşlar.
Listeyi anlamayan, listede yazılanları okumaya üşenen lütfen çıksın ki birbirimizi boş yere kırmayalım. Benim bu topikten bir kazancım yok bana para verilmiyor yani bu iş için. Hepimiz dua ediyoruz karşılığını görelim isterim malum hiçbirimiz hobi olsun diye buralarda değiliz!
derin sularda 3 daha okudum size başka okuyamayacağım bu gece çünkü sinirim tepeme çıktı kusura bakmayın olur mu
KALAN: 26
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?