Hep Beraber Her Listede Yeni Bir Dua Ediyoruz

Bırakma bence de. Hayatın her yerinde karsilasacaksin boyle seylerle. Çok uzulcem bu gurup dagilirsa.gece gündüz buraya bakıyodum çok mutlu olmuştum burayı sizleri buldum diye.yazik olur valla dagilirsa

Ben aylardır buradayım ama deymediğini gördüm. Harcadığım emekte zamanda boşunamıymış.Allah kimin ne olduğunu biliyor. Niyetleride kalplerden geçenide o bilir.

Ben aylardır buradayım ama deymediğini gördüm. Harcadığım emekte zamanda boşunamıymış.Allah kimin ne olduğunu biliyor. Niyetleride kalplerden geçenide o bilir.
Neden bosuna olsun. Allahin rızasını istemiyor muyuz hepimiz ? Bir sürü dua aliyorsun.ne zaman karşına çıkar,seni hangi dardan kurtarır bilemezsin. Allahin rizasindan vazgecme

Benim yaptığım dualar okumalar burayla sınırlı değil canım. Çoğu şeyde ödün verdim. Hatim yapıyorum mesela normalde biterdi, bitmiyor. Allah yaptığımız duaları kabul etsin. Ben boşuna derken bunu tabiki kastetmedim, gördüklerim yaşadığım kalp kırıklığı yetti.

Bu arada yalnız değildim her şartta burada olan arkadaşım C ChillOutt onunda emeği çok Allah ondanda razı olsun. Biraz ara verelim, bizi istemeyenleride sevindirmek istemem

Canım olanlara çok üzüldüm..Sürekli takip ettigim bi gruptu..Senin ve C ChillOutt arkadaşımızın çok emeği var.Allah razı olsun sîzlerden..Grupun dağılmasına çok üzülürüm..

DUAMIZ 1001 KEVSER SURESİ DUA SIRASI: Gulay_u
1. Gulay_u
2. @Terliksi06
EN AZ 100 SAYI ALMAYA ÇALIŞALIM.
Dualarimiza estagfirullah el azim ile baslayalim. Arkadaşlar düzenli bildirim yapalım lütfen. Kendi duamız nasıl ki hemen bitsin istiyoruz okumada da aynı özeni gösterelim. Üst üste 2 kişinin duasına mazeretsiz bildirim yapmayan listeden çıkartılır.

DÜZENLİ BİLDİRİM YAPAMAYACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN KATILMASIN!

Kalan:1001

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…