- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Maviiiii000
- #2.641
7 aldım kalan 0 Allah kabul etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun cnm onemli degil kalben dilegimin kabulu icin bir amin desen o bile yeter inan...
Derim canım çok isterim senden güzel haberler almayı biliyorsunHelal olsun cnm onemli degil kalben dilegimin kabulu icin bir amin desen o bile yeter inan...
Insallah cnm Allah hepimizin kalbindekini hayirlisiyla nasip etsin inşallah...Derim canım çok isterim senden güzel haberler almayı biliyorsun![]()
Amin inşallah canımInsallah cnm Allah hepimizin kalbindekini hayirlisiyla nasip etsin inşallah...
Tesbihat olsun cnm olmaz mi esmalardan da olabilir,ihlas ya da kelimei tevhid ne derseniz kabulumuz:)Kızlat şimdi ne yapıyoruz :)
Kısa olsun yani mesaj alınmıştır :)Tesbihat olsun cnm olmaz mi esmalardan da olabilir,ihlas ya da kelimei tevhid ne derseniz kabulumuz:)
Zeki insanlara bayiliyorumKısa olsun yani mesaj alınmıştır :)
Güzel kalpli kızAllah hepimizden razi olsun canim benim.
Güzel kalpli kız ❤ beni çok aglattin . karşılıksız içten yaptığın bu iyilikler karşına çıksın inşallah . Bak biz geldik chillot desinler :)
Ne okuycaz kizlar.ben hazırımKısa olsun yani mesaj alınmıştır :)
Dilek için mi okunuyordu9999 fetih suresi ilk ayeti olsun mu?
İnna fetehna leke fethan mubina
Aynen netten bakabilirsin istersen canımDilek için mi okunuyordu
tmm canımAynen netten bakabilirsin istersen canım