Ayrılmışlar sonuçta annende evlenebilir ayrıca babanın bunu sorun etmesi saçma ayrıca kendisi annenle ayrılmış seni ayırmaya hakkı yok diye düşünüyorum anlat babana eşinle anlaşamıyorum burda mutlu değilim de anlamaması için sebep yok sonuçta
Baban eşiyle anlaşamadığını biliyor mu? Onunla konuştun mu bunu?
Nerede huzurlu olacaksan orada ol. Baban da zamanla kabullenir.
Eski eşi evlendi diye bir babanın çocuğunu annesinden mahrum bırakması kabul edilemez. Sen nerede mutluysan orada dur buna hakkın var.
Kendini suçlu hissetme. Seni bu ikilemde bırakan baban zaten.
Annen de istiyor mu sana bakmayı üvey baban sorun çıkarır mı
Eğer şu an olduğundan daha iyi durumda olacaksan git
Varsın görüşmesin senle
Adam kendi mutlu olmak için evlenmiş ama çocuğuna ne olduğunu umursamamış bile
Yabancıya gitmiyorsun ki annene gidiyorsun bi zahmet anlasın anlamazsa da kendi bilir
Bu arada gideceğini söyleme babana evden çıkmana izin vermeyebilir
Gittikten sonra ararsın annem evlendi diye göndermiyordun da senin eşin hayatı zindan etti neden ona sesini çıkartamadın
Annemle kalıcam artık de, ama sakın baba özür dilerim fln deme gözünü korkutmasına izin verme
Ayrılmışlar sonuçta annende evlenebilir ayrıca babanın bunu sorun etmesi saçma ayrıca kendisi annenle ayrılmış seni ayırmaya hakkı yok diye düşünüyorum anlat babana eşinle anlaşamıyorum burda mutlu değilim de anlamaması için sebep yok sonuçta
Baban eşiyle anlaşamadığını biliyor mu? Onunla konuştun mu bunu?
Nerede huzurlu olacaksan orada ol. Baban da zamanla kabullenir.
Eski eşi evlendi diye bir babanın çocuğunu annesinden mahrum bırakması kabul edilemez. Sen nerede mutluysan orada dur buna hakkın var.
Kendini suçlu hissetme. Seni bu ikilemde bırakan baban zaten.
Bir de işin şu boyutu var ben babanın bunu sırf bencillikten yaptığını sanmıyorum.
Annenin evlendiği kişiyi iyi tanıyor musun güvenilir biri midir? Anladığım kadarıyla baban, annen evlendi diye göndermediğine göre bu adama karşı bir güvensizlik duyduğu için galiba. Sonuçta öz kızı değilsin genç bir kızsın ve sen oraya gidince babanın aklı sende kalıyor.
Annen de istiyor mu sana bakmayı üvey baban sorun çıkarır mı
Eğer şu an olduğundan daha iyi durumda olacaksan git
Varsın görüşmesin senle
Adam kendi mutlu olmak için evlenmiş ama çocuğuna ne olduğunu umursamamış bile
Yabancıya gitmiyorsun ki annene gidiyorsun bi zahmet anlasın anlamazsa da kendi bilir
Bu arada gideceğini söyleme babana evden çıkmana izin vermeyebilir
Gittikten sonra ararsın annem evlendi diye göndermiyordun da senin eşin hayatı zindan etti neden ona sesini çıkartamadın
Annemle kalıcam artık de, ama sakın baba özür dilerim fln deme gözünü korkutmasına izin verme
Bende gızlıce yapıcam zaten kocaya kacar gıbı anneme kacıp mesaj atıcam artık huzur ıstıyorum ve ben annemın yanında kalıcam falan dıye mesaj atıcaam ayrıca annemın esıyle de ıyı anlısıyoruz hatta cok ıyı
Bir de işin şu boyutu var ben babanın bunu sırf bencillikten yaptığını sanmıyorum.
Annenin evlendiği kişiyi iyi tanıyor musun güvenilir biri midir? Anladığım kadarıyla baban, annen evlendi diye göndermediğine göre bu adama karşı bir güvensizlik duyduğu için galiba. Sonuçta öz kızı değilsin genç bir kızsın ve sen oraya gidince babanın aklı sende kalıyor.
Insallah oyle olur cok yoruldum artık huzur ve mutluluk ıstıyorum sadece. Karneyı aldıktan sonra gıdıcegım annemın yanına. Hakkımda hayırlısı olur ınsallah