Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum
Böyle durumlarda bizde çocuk sevindiririz. Yaklaşık 4 aydır hep birikimden yiyoruz. Hep bir bela geldi başımıza. Bu ay birşeyler dağıttık. Çocugumuz doğduğunda birşey dağıtmadık belki de ondar diyerek kendi çapımızda birşeyler yaptım. Bi miktar ayirıp parka kek falan dagıtın çok birşey tutmuyor zaten. Allah yar ve yardımcınız olsun. Gerçekten çok zor bir durum. Planlanmayan bu durumlarda insan köşeye atmak şöyle dursun attığınıda misli misli yiyor.
Anlıyorum tamam özelden birşey yazayım size . Ben sürekli yapıyorum hayatımız daha iyi yönde gidiyor gibime geliyor şu sıralar . Belki sizin içinde yararlı olur diye düşünüyorum