- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
En sonunda söylendim.
Canım bu adam evli diyip de sürekli ilgi beklemeseler ben yine söylenmezdim. Yahu adam kızına ilgi gösteremiyor her gün sabah 8 akşam 8 çalışıyor. Hala neyin sitemi? Eşimin yüzü düştü zaten tavır alsa daha iyiydi. Ben kv aradı diye eşimi pohpohlayıp onu kıvama getirmek zorunda mıyım? Kv arıyor eşim mutsuz oluyor. Bize de yansıyor. Derdim tam anlamıyla bu. Yoksa arasınlar güzel sohbet etsinler de adamı darliyolar. Bize de ceremesi düşüyor.Aramayan sitem gören esınız, sizlik Bı durum yok.
Ne arayın ne karısın. Uzak durun bu mevzulardan siz. Annesi sitem etti diye evdeki huzur neden kacıyor onu anlamadım ben.
Annesi bagrınca size tavır alan adam, sucludur.
Evdekı huzursuzluğun sebebi, Esınızın buyumemıs olmasıyla alakalı kaynananızla degıl.
Siz kaynananızı pek sevmiyorsunuz sanırım. Cunku olan sey dogal aslında. Annem beni sabah uyandığında aramadıgında bile beni unuttun dıyıp sımarıyorum. Seni unutur muyum hıcı duymak istiyorum, uzaklarında ve yalnızım cunku.Canım bu adam evli diyip de sürekli ilgi beklemeseler ben yine söylenmezdim. Yahu adam kızına ilgi gösteremiyor her gün sabah 8 akşam 8 çalışıyor. Hala neyin sitemi? Eşimin yüzü düştü zaten tavır alsa daha iyiydi. Ben kv aradı diye eşimi pohpohlayıp onu kıvama getirmek zorunda mıyım? Kv arıyor eşim mutsuz oluyor. Bize de yansıyor. Derdim tam anlamıyla bu. Yoksa arasınlar güzel sohbet etsinler de adamı darliyolar. Bize de ceremesi düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?