Hep bir sitem

Simdi söyleki altlı üstlü oturmamış rağmen kvm bi cumartesi bana oğlundan için x ide göremiyorum hiç çıkmıyor bize gibi bı laf etti hergun akşam beraberiz bu arada hergun görüyor oğlunu yanlış olmasn bende anne bırakta hafta sonuda eşiyle vakit geçirsin hafta içi görüyosn okurken nasıl durdun dedim eşim uzakta okumuş yani demem oki hergunde görse bı gün görmeyince hiç görmüyorm oluyor o yüzden çokta şey yapma hepsi bir bunlarn 😕😕

Simdi söyleki altlı üstlü oturmamış rağmen kvm bi cumartesi bana oğlundan için x ide göremiyorum hiç çıkmıyor bize gibi bı laf etti hergun akşam beraberiz bu arada hergun görüyor oğlunu yanlış olmasn bende anne bırakta hafta sonuda eşiyle vakit geçirsin hafta içi görüyosn okurken nasıl durdun dedim eşim uzakta okumuş yani demem oki hergunde görse bı gün görmeyince hiç görmüyorm oluyor o yüzden çokta şey yapma hepsi bir bunlarn 😕😕
Cunku evliler ya gelin istemiyo oluyo. Iyi demissin. Bekarken sıkıntı yok. Evlenince oğullarına pek düşkün oluyorlar. Anlayış anlayış anlayış......... O da bizimkiler de yok .

Cunku evliler ya gelin istemiyo oluyo. Iyi demissin. Bekarken sıkıntı yok. Evlenince oğullarına pek düşkün oluyorlar. Anlayış anlayış anlayış......... O da bizimkiler de yok .
Zaten onu demeye getirdi baya sen göndermiyorsn der gibi hayıre daha neyini göreceksin ortaokulda yatiliya ver çocuğu evlenince kıymete binsn 😕😒

Zaten onu demeye getirdi baya sen göndermiyorsn der gibi hayıre daha neyini göreceksin ortaokulda yatiliya ver çocuğu evlenince kıymete binsn 😕😒
Tabi . Is yaptırmaya gelince canım oğlum..
Kendi kızının işini yapmaya vakit bulamıyor...
Yüzümüzü zor görüyor. Ama doğru... ozlemeden de olsa arayacak. Niye ? Evlendi çünkü. Zaman bulamasak da aramak zorundayız. Her hafta gitmezsek hayırsız gelin oluyoruz. Hey allahım ya...

Sen melek gibin davran yorum bile yapma sadece kocanı mutlu etmeye çalış onların verdiği negatif enerjiyi pozitif enerjiye cevirmeye çalış bendd senin dediklerini çok yaşadım biz konuşunca sorunlu suçlu oluyoruz sus ve sabret

Sizin gibiler yüzünden bütün gelinler olarak aynı kefeye koyuluyoruz.
Asla ve asla eşim ve annesi arasına girmem.
Kv ile eşim geçenlerde küstüler , eşime annesi ile bir an önce barışması için yalvardım resmen ,eşim haklı oldugu halde.(kv yi de çok sevmediğim halde)
Ya bir insanı anne babasından nasıl soğutabiliyorsunuz anlamıyorum.büyütüp bu yaş getirmişler herşeyden önce minnet borcu var.bi karışmayın uzak durun. Annendir yapar olsun diyiverin , kocanızda arada kalmaktan kurtulsun.

Sizin gibiler yüzünden bütün gelinler olarak aynı kefeye koyuluyoruz.
Asla ve asla eşim ve annesi arasına girmem.
Kv ile eşim geçenlerde küstüler , eşime annesi ile bir an önce barışması için yalvardım resmen ,eşim haklı oldugu halde.(kv yi de çok sevmediğim halde)
Ya bir insanı anne babasından nasıl soğutabiliyorsunuz anlamıyorum.büyütüp bu yaş getirmişler herşeyden önce minnet borcu var.bi karışmayın uzak durun. Annendir yapar olsun diyiverin , kocanızda arada kalmaktan kurtulsun.
Neden?
????
Hiç sanmıyorum sizin de böyle davrandığınızı yani maksat burda aaa ne kötü gelin diyelim... çünkü bdv deki konular da sizce tamamen gelinlerden kaynaklı. Bizi karı koca kullansınlar biz de annemizdir yapar diyemeyiz... onlar önce eşit davranacak... kaç senelik evli barkli insanı taciz etmek de neyin nesi? Adam kızını göremiyorken aynı evin içinde annesinin gönlünü yapacak... Her hafta bizi bekleyecekler... biz de olsun cnm annedir yapar diyeceğiz. Madem öyle siz neden kv yi sevmiyorsunuz? Neden annedir yapar demek yerine sevmiyorum diyebiliyorsunuz? Olaylara çift taraflı bakamadiginiz icin.

Neden?
????
Hiç sanmıyorum sizin de böyle davrandığınızı yani maksat burda aaa ne kötü gelin diyelim... çünkü bdv deki konular da sizce tamamen gelinlerden kaynaklı. Bizi karı koca kullansınlar biz de annemizdir yapar diyemeyiz... onlar önce eşit davranacak... kaç senelik evli barkli insanı taciz etmek de neyin nesi? Adam kızını göremiyorken aynı evin içinde annesinin gönlünü yapacak... Her hafta bizi bekleyecekler... biz de olsun cnm annedir yapar diyeceğiz. Madem öyle siz neden kv yi sevmiyorsunuz? Neden annedir yapar demek yerine sevmiyorum diyebiliyorsunuz? Olaylara çift taraflı bakamadiginiz icin.
:) sizin sinirleriniz çok bozulmuş bence önce bi tatile falan gidip rahatlayın.

Anne oğluna dert yanmış duyma görme. Yoksa çook tartışma olur. Kimseyi değiştirmezsin evinin içine tartışma olarak üçüncü şahızlar çok girer izin verme. Kimse için tartışmayalım ikimizde biliyoruz de.

Merhaba. Esimle aileler yüzünden tartıştık geçen haftalarda. Yeni yeni düzelmeye başlamıştık.
Bu akşam yemekten sonra kaynım eşimi aradı. Abi niye annemleri aramıyorsun diye.
Yoğun çalışıyorum geç çıkıyorum vs dedi.
Aramanı bekliyorlar sen yine de kapatınca ara dedi. O da tmm dedi konuşup kapadılar.
Eşim de kardeşini dinleyerek aradı ama kv hiç aklına gelmiyor muyuz aramadın kaç gündür gibi şeyler söyleyerek sitem etti. Eşim de çıkıştı anne öyle diyosun da çok yoğunum vs.. ben kaçta çıkıyorum biliyor musun filan dedi. AMa huzurumuzu bozmaya yetti tabi. Yahu kadın ozluyorsan ara. Niye hel oglun senin gonlunu yapsin biz ayni evin icinde sizin yuzunuzden zor baristik. Hala utanmadan benim le olduğunu bile bile böyle konuşuyor kv. Madem öyle gündüz konuşun niye akşam? Çünkü oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla. Iki haftadır gitmedik yine burnumuzdan getirmeyi başardılar. Eşim coook arada kalıyor. Idare edemiyor. Öyle dese olmuyor böyle dese yanlış anlayıp sitem etmeye arıyolar. Bilerek yapıyolar. Gündüz bu sohbetin alâ sını yaparlar ama maksat huzur bozmak. Morali bozuk bir şekilde kapadı eşim telefonu. Ve bir şey denememe rağmen mümkün olduğunca sustu. En sonunda söylendim. Tam iyi oluyoruz bir fit sokuyorlar adamın kafasını karıştırıyorlar. E tabi karışması için de dünden razı eşim o ayrı. Artık çok bunaldim..... Paylaşmak istedim. Dert ortagim oldunuz. Yargılamadan konuşalım lütfen.... teşekkür ederim okuduğunuz için.
Iyi geceler kızlar.

Aileler sorunlu.. Doğal olarak yetiştirdikleri çocuklar da sorunlu oluyor...

Çok genel bir problem bu yaşadığınız.. Ve maalesef çözümü de mümkün olmuyor...

Eşiniz yine karşılığını veriyormuş.. Bu gibi durumlarda eşinizi arada bırakmamak için o gereken cevabı verince bence siz fazla dahil olmasanız iyi olur. Böylece eşiniz arada kalmaz ve sizin onu anşadığınızı görerek size daha yakın olacaktır.

Merhaba. Esimle aileler yüzünden tartıştık geçen haftalarda. Yeni yeni düzelmeye başlamıştık.
Bu akşam yemekten sonra kaynım eşimi aradı. Abi niye annemleri aramıyorsun diye.
Yoğun çalışıyorum geç çıkıyorum vs dedi.
Aramanı bekliyorlar sen yine de kapatınca ara dedi. O da tmm dedi konuşup kapadılar.
Eşim de kardeşini dinleyerek aradı ama kv hiç aklına gelmiyor muyuz aramadın kaç gündür gibi şeyler söyleyerek sitem etti. Eşim de çıkıştı anne öyle diyosun da çok yoğunum vs.. ben kaçta çıkıyorum biliyor musun filan dedi. AMa huzurumuzu bozmaya yetti tabi. Yahu kadın ozluyorsan ara. Niye hel oglun senin gonlunu yapsin biz ayni evin icinde sizin yuzunuzden zor baristik. Hala utanmadan benim le olduğunu bile bile böyle konuşuyor kv. Madem öyle gündüz konuşun niye akşam? Çünkü oğlum sana söylüyorum gelinim sen anla. Iki haftadır gitmedik yine burnumuzdan getirmeyi başardılar. Eşim coook arada kalıyor. Idare edemiyor. Öyle dese olmuyor böyle dese yanlış anlayıp sitem etmeye arıyolar. Bilerek yapıyolar. Gündüz bu sohbetin alâ sını yaparlar ama maksat huzur bozmak. Morali bozuk bir şekilde kapadı eşim telefonu. Ve bir şey denememe rağmen mümkün olduğunca sustu. En sonunda söylendim. Tam iyi oluyoruz bir fit sokuyorlar adamın kafasını karıştırıyorlar. E tabi karışması için de dünden razı eşim o ayrı. Artık çok bunaldim..... Paylaşmak istedim. Dert ortagim oldunuz. Yargılamadan konuşalım lütfen.... teşekkür ederim okuduğunuz için.
Iyi geceler kızlar.
Hımmmm,telefon kapanınca kocan annesinin arkasından atıp tutmalı,seninle bir olup ailesini gömmeliydi ki sen mutlu ol.
Ayrıca kocana mihmandarlık yapmayı bırak artık. Bu evliliği böyle kurtarırsın yoksa sonunuz iyi görünmüyor

Son düzenleme:
Canım bu adam evli diyip de sürekli ilgi beklemeseler ben yine söylenmezdim. Yahu adam kızına ilgi gösteremiyor her gün sabah 8 akşam 8 çalışıyor. Hala neyin sitemi? Eşimin yüzü düştü zaten tavır alsa daha iyiydi. Ben kv aradı diye eşimi pohpohlayıp onu kıvama getirmek zorunda mıyım? Kv arıyor eşim mutsuz oluyor. Bize de yansıyor. Derdim tam anlamıyla bu. Yoksa arasınlar güzel sohbet etsinler de adamı darliyolar. Bize de ceremesi düşüyor.

Eşiniz iki haftadır aynı şehirde olan annesinin evine gitmemiş.
En son ne zaman aramis?
Muhtemelen en az 1 haftadır da aramamış.
Bunun yoğunlukla ne alakası var?
Bilmem kaç yaşına kadar her kahrını çektiğim venlerin aklına 1 haftada anasını aramak gelmemis mi?
Eşinizin işi askerlikte gizli operasyonda mi?
Cerrah da savaş bölgesinde ameliyattan ameliyata mi koşuyor?
Nasıl bir yoğunluk?
Bir çoğumuz sabah 8 akşam 8 çalışıyoruz zaten.

Sizdeki de şımarıklık.
Gündüz konuşsunmus.
Eşiniz insan olaymış da cefasini çeken kadına az vefa göstereymiş, tadınız kaçmazmış.

Herşeyi geçtim de kardeşin arayıp annemleri neden aramıyosun demesi ne mana ?
E aramıyosa bukadar üzülüyosalar kendisi arasın annesi. Anne sonuçta istediği zaman arayabilir özlüyorsa.
Annemleri ara demek nedir yani saçma..

Canım bu adam evli diyip de sürekli ilgi beklemeseler ben yine söylenmezdim. Yahu adam kızına ilgi gösteremiyor her gün sabah 8 akşam 8 çalışıyor. Hala neyin sitemi? Eşimin yüzü düştü zaten tavır alsa daha iyiydi. Ben kv aradı diye eşimi pohpohlayıp onu kıvama getirmek zorunda mıyım? Kv arıyor eşim mutsuz oluyor. Bize de yansıyor. Derdim tam anlamıyla bu. Yoksa arasınlar güzel sohbet etsinler de adamı darliyolar. Bize de ceremesi düşüyor.

Bir evlat kolay büyümüyor hanımefendi, bak seninde varmış ne emekler veriyorsun. Evlenip gittiğinde eşinin müsade buyurduğu saatlerde mi arayıp sesini duyacaksın? Artık çocuğu, karısı/kocası var deyip aradan çekilecek misin? İki hafta görmeyince gözünde tütmeyecek mi? Siz kötü kv görmemişsiniz gerçekten çok samimi söylüyorum.

Herkes sabah 8 akşam 8 çalışıyor zaten, nasıl da abartmışsınız, yok kızına hasret vs. Bence eşiniz kv aradığında değil, o aradığı zaman karısı huzursuzluk çıkaracağı için mutsuz. Eğer eşiniz annesini ihmal ediyor bu yüzden de annesi üzülüyorsa kardeşi arayı bulmak için müdahele edebilir ne var ki bunda. Eşinizi arada bırakan da sizsiniz. Kulaklarınızı dikip adamın çalan telefonuna tepki gösterir, bu yüzden tartışma çıkarırsanız, o çok aradığınız huzuru bulamazsınız zaten.
Önceki konunuzda da kv iğne, iplik istedi niye gelip kendi almadı diye resmen aileleri birbirine katmışsınız. Size ne yahu, işi yapan yorulan o. Adamı zapturapta tutmaktan vazgeçin, bi salın artık. Sizinle evlendi diye aile- akraba kim varsa silmesimi lazım.

Onca emekle evlat büyütüyoruz, yeri geliyor tüm sosyal hayattan kopuyor, yoktan var etmek için çabalıyoruz. Sonra biri gelsin iki hafta görmediğim evladıma duyduğum özleme bile bu kadar art niyetle yaklaşsın, sesini duymak istedim diye evladımın kafasını yesin. Allah ıslah etsin ne diyeyim.

Huzurumuz onlar yüzünden kaçtı. Daha da toparlayamadık.
Eski konunuza istinaden huzurunuz kaçtıysa, üzgünüm suçlu sizdiniz. Bu konuda yine abartı. İstiyorsunuz ki hep sizin dediğiniz, sizin istedikleriniz olsun ama maalesef hayat böyle değil. Büyüyün ve hayatın gerçeklerini öğrenin, üstünüze vazife olmayan konularda eşinizle kayınvalidenizin arasına girmeyin. Ayrıca eşinizde bi acayip, annesi sitem etti diye suratı düşüyor. Bende doğumdan önce sabah 6:30 da evden çıkıp 20:00 de eve giriyordum. Kimseyede eşiniz gibi triplenmedim. Bir tek o çalışmıyor değil mi?

Back
X