gunaydın
2 saat uyudum
sancıdan ölücem
Hoşgeldin CrescentMerhaba kızlar :) sizlere bol bol -ler diliyorum :)
Ben yeni doğum yaptım 41 gün oldu sezaryen ve sütüm olmadığı için emziremiyorum diyete başlıycam ağustos diyeti yapacak mısınız?
Ben hep buradayim canim inşallahHoşgeldin Crescent
Allah bağışlasın evladını, analı, babalı büyüsün. Çok uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun inşallah.
Ağustos için konuşmamız gerekecek arkadaşlarla, kimler burada olacak, tatile çıkınca irtibat kurabilicek miyiz vs.
Geçmiş olsun canım
tesekkur ederım hayır normalde olmaz hıc uyuyamadım kıvrandım resmen soguk terler doktum apandıstden suphelendım bı aragecmia olsunn.cok normalde oluyormu boyle
Merhaba arkadaşlar
Herkese hayırlı cumalar ve şimdiden neşeli hafta sonları diliyorum
Ya regl yüzünden mi? ne iyi gelir acabaa, bir de bu şekilde bütün gün dışarda mı olacaksın? Yat dinlen canım ya, ziyaretlerini başka zaman yaparsın.
Maşallah canımKızlar ben 55'i gördümgüneşi gördüm gibi oldu
Süper ! HarikasınKızlar ben 55'i gördümgüneşi gördüm gibi oldu
Canim cok geçmiş olsun. Hepsi peşpeşe gelmiş yine. Inşallah hafta sonu dinç ve mutlu geçer ailece.kızlar sımdı kendımı daha ıyı hıssedıyorum
agrılarım baya rahatladı azaldı
kendımı buraya attım :)
cok tesekkur ederımCanim cok geçmiş olsun. Hepsi peşpeşe gelmiş yine. Inşallah hafta sonu dinç ve mutlu geçer ailece.
Süper LiliiKızlar ben 55'i gördümgüneşi gördüm gibi oldu
Canım senin bu regl yüzünden da sabit çıktı bence. Normalde bile en az 1 kg oynuyor, sen de 1 hafta da gecikti.bugun bırsey yemedım tartıldım sabıtım kılo artısı olmadıgına sukredıyorum
hem ödem hem az yemek yedıgım zaman hep sabıt oluyorum guzel yemek yersem kılo verıyorum
bu haftasonu guzel yemek yıcem en azından 100 gram bıle olsa eksi gormek ıstıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?