Hep birlikte sağlıklı yaşama

Merhaba kızlar :) sizlere bol bol -ler diliyorum :)
Ben yeni doğum yaptım 41 gün oldu sezaryen ve sütüm olmadığı için emziremiyorum diyete başlıycam ağustos diyeti yapacak mısınız?
Hoşgeldin Crescent

Allah bağışlasın evladını, analı, babalı büyüsün. Çok uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsun inşallah.

Ağustos için konuşmamız gerekecek arkadaşlarla, kimler burada olacak, tatile çıkınca irtibat kurabilicek miyiz vs.

Ben hep buradayim canim inşallah

Geçmiş olsun canım

tesekkur ederım canım
gecmia olsunn.cok normalde oluyormu boyle
tesekkur ederım hayır normalde olmaz hıc uyuyamadım kıvrandım resmen soguk terler doktum apandıstden suphelendım bı ara

mecbur cıktım dısarı sehırdısından suprız yapıp gelen eltımın annesı amelıyat oldu . yegenımız de sunnet oldu
hem gecmıs olsuna hem de dogum yaptıgında atandıgı yerdeydı altınını takamamıstım sınırlı zaman haftaya gıdıcek oyuzden altınını takmaya gıttım

zaten benı gordu sapsarı olmussun dedı annesının yanındakı uzanma koltuguna aldılar benı
1 saat oturup kalktık ordan annemın iş yerıne ugradık kayınvalıdem de vardı yanımda annem kahve soyledı bıze

sımdı eve gırdım gelır gelmez baktım sancılı yatmak daha zor en ıyısı oyalanım dıye yer sıldım vıledayla sıldım ama
ısım yok mecbur kıvranarak oturcam aksı gıbı bugun hıc ısım yok hersey hazır oyalansam zaman gecerdı agrımı az hıssederdım

bugun badem unuyla yapılan sızlere tarıflerını verdıgım dıyet kek var ya
ondan 1 dılım yedım
1 bardak cay ıctım
1 tanede sekersız turk kahvesı

sabah yemedım oglen gıttıgım yerde yerım dedım kendı kendıme dıyetdeyım dıye eltım bana o kekden yapmıs

aksama salata yerım sanırım mıdem karnım cok fena belkıde bırsey yemem

Canim cok geçmiş olsun. Hepsi peşpeşe gelmiş yine. Inşallah hafta sonu dinç ve mutlu geçer ailece.
cok tesekkur ederım
aynen oyle oldu valla aksilik geldımı ılla ust uste gelmelı
canım saolasın senın de ınsallah

bugun bırsey yemedım tartıldım sabıtım kılo artısı olmadıgına sukredıyorum
hem ödem hem az yemek yedıgım zaman hep sabıt oluyorum guzel yemek yersem kılo verıyorum
bu haftasonu guzel yemek yıcem en azından 100 gram bıle olsa eksi gormek ıstıyorum :)

E Ev Kushu hiç tarifteki gibi görünmese de tadı enfes oldu. Domatesler çok büyüktü sanırım, taze nane de katasim gelmedi ne yalan. taneli sevdiğim için çekmedim de.
Lafın kısası bu şekilde enfes oldu çorba. Şimdi içiyorum, ben bunu sık sık yaparım.
Tarif için teşekkürler

Canım senin bu regl yüzünden da sabit çıktı bence. Normalde bile en az 1 kg oynuyor, sen de 1 hafta da gecikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…