Hoşgeldin canımyenı topıgımız hayırlı olsun :)
yıne eglencelı huzurlu neselı samımı sohbete merhaba
Çok sağolasın Mayammm.Başarılar dilemek için geldim
Yes, hedefine ulaşmayanı topikde mahpus bırakıcaz!Huhuuuuu yeni topik hayirli olsun hedef kilolarimizla cikalim burdan İnsallah
Teşekkür ederim canım. Acemiyim bu konularda, beğenmenize çok sevindimSamsonn tablo cok guzel topik adi da oyle:))
Bugun cok dusundum 1-2 bayram sekeri yesem mi diye hatta yiyecek gibi oldum://Yes, hedefine ulaşmayanı topikde mahpus bırakıcaz!Ona göre, ay sonuna kadar kaçamak istemiyoruz. Şeytana uyan olursa 2 gün ciddi spor ile kaçamağını telafi edecek
Tam benlik acik acik olmusTeşekkür ederim canım. Acemiyim bu konularda, beğenmenize çok sevindim
süper! hergün o günü kurtarmaya bak, 1 ay yemiyeceğim diye düşünmemeli insan. Bugün yemiyeceğim diye bakınca olaya çok daha kolay geliyor.Bugun cok dusundum 1-2 bayram sekeri yesem mi diye hatta yiyecek gibi oldum://
Amaaaa sonra listemde kacamak gormek istemiyorum diye dusundum
Ve 2 tane dunki hurmali tatlidan yedim
Ben gecen sene zayiflayinca diyelim bi cikolatam var diyodum bunu yarin yicem yarin diyodum yarin yicem boyle boyle haftalar geciyodusüper! hergün o günü kurtarmaya bak, 1 ay yemiyeceğim diye düşünmemeli insan. Bugün yemiyeceğim diye bakınca olaya çok daha kolay geliyor.
Ben de akşam markette, acuka, ajvar gibi sosları sulandım, elim gitti tek tek, ama hepsinde şeker var diye hiç birini almadım.
Ben gecen sene zayiflayinca diyelim bi cikolatam var diyodum bunu yarin yicem yarin diyodum yarin yicem boyle boyle haftalar geciyodu
UmarimmmYeni topik hayırlı olsun
Bu topikte sağlıklı menüler paylaşcam
vaayyy ceza supermıs :)Yes, hedefine ulaşmayanı topikde mahpus bırakıcaz!Ona göre, ay sonuna kadar kaçamak istemiyoruz. Şeytana uyan olursa 2 gün ciddi spor ile kaçamağını telafi edecek
Almamak en guzeli ama ailem dondurma aliyolar e bana da aliyolar gecen hafta aldiklari dondurmayi dun kucuk kardesim yedi meselaHelal sana!
Ben eve abur cubur alsam, bunları yemeyi bırakmalıyım, ortadan kaldırmalıyım diye, hepsini aynı günde yer bitiririm.
O yüzden almamak, yememekten daha kolay bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?