Hep birlikte sağlıklı yaşama

Samsonn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
18.080
43.182
798
Merhaba Canlar,

Temmuz ayının ilk salısı özenli, tavizsiz yaşamaya başlıyoruz ve ayın son salısında mutlu bir şekilde hedeflerimize ulaşacağız inşallah.

31.07. 2018 - Güncelleme :
Bol eğlence, şamata ile 4 haftayı geride bıraktık bile Grup olarak çok iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum Özellikle prensesinannesi ve 2 lady süper birer performansla çok iyi kilolar vererek hedeflerinin bile altına indiler. liliyaa ve shamanqueen arkadaşlarımız da yine hedeflerine ulaştı

Ağustos ayına daha hafif, daha zinde hatunlar başlıyoruz hepimiz. İsteyince başarmanın kolay olduğunu gördük, kilo vermenin tadını aldık, bundan sonra asla kontrolü elden bırakmıyoruz.

Son düzenleme:
Yes, hedefine ulaşmayanı topikde mahpus bırakıcaz! Ona göre, ay sonuna kadar kaçamak istemiyoruz. Şeytana uyan olursa 2 gün ciddi spor ile kaçamağını telafi edecek
Bugun cok dusundum 1-2 bayram sekeri yesem mi diye hatta yiyecek gibi oldum://

Amaaaa sonra listemde kacamak gormek istemiyorum diye dusundum
Ve 2 tane dunki hurmali tatlidan yedim

Bugun cok dusundum 1-2 bayram sekeri yesem mi diye hatta yiyecek gibi oldum://

Amaaaa sonra listemde kacamak gormek istemiyorum diye dusundum
Ve 2 tane dunki hurmali tatlidan yedim
süper! hergün o günü kurtarmaya bak, 1 ay yemiyeceğim diye düşünmemeli insan. Bugün yemiyeceğim diye bakınca olaya çok daha kolay geliyor.
Ben de akşam markette, acuka, ajvar gibi sosları sulandım, elim gitti tek tek, ama hepsinde şeker var diye hiç birini almadım.

Menum kizlar
Sabah
Suzme peynir kasar3er dilim az çeçil
Domates
Menemen
3 zeytin
2 hurma
Aksam
1.5 tabak kabakli turlu
1 kase mercimek corbasi
Su 2 lt

Ben gecen sene zayiflayinca diyelim bi cikolatam var diyodum bunu yarin yicem yarin diyodum yarin yicem boyle boyle haftalar geciyodu

Ben gecen sene zayiflayinca diyelim bi cikolatam var diyodum bunu yarin yicem yarin diyodum yarin yicem boyle boyle haftalar geciyodu

Helal sana!
Ben eve abur cubur alsam, bunları yemeyi bırakmalıyım, ortadan kaldırmalıyım diye, hepsini aynı günde yer bitiririm.

O yüzden almamak, yememekten daha kolay bana.

Helal sana!
Ben eve abur cubur alsam, bunları yemeyi bırakmalıyım, ortadan kaldırmalıyım diye, hepsini aynı günde yer bitiririm.

O yüzden almamak, yememekten daha kolay bana.
Almamak en guzeli ama ailem dondurma aliyolar e bana da aliyolar gecen hafta aldiklari dondurmayi dun kucuk kardesim yedi mesela
Karar verdim bitter yada sade dondurma bazen olabilir ama onun disinda tatli aburcubur falan NoNoNo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…