Hep birlikte sağlıklı yaşama

kizlar bilmem.hatirlarmismisin benim.kucuk cocugum yataktan dusmustu demistimm doktora gittik falan birseyi yok.denmisti daha sonra memlekete gittik orada bir doktora tesadufi bor sekilde gittik ben dedimki dusmustu surada bir sislik var diye doktor bizi filme gonderdi megerse cocugumun koprucuk kemigi kirilip ve kaynamis

Selam Nisa:) geçmişler olsun. Ohh ne güzel kilolar bir bir gidiyor. Ben 48 im hala ama pek dikkat ettiğim söylenemez, spor da yapmıyorum. Boncuğumun peşinden koşturuyorum bütün gün
İş,ev derken kendimi nette boş boş takılırkennbuluyorum gün sonunda:/

Geçmiş olsunnnnn yavruların başına bişey gelmesin
Benim kızımın da bacağında bir problem var,inşallah kendiliğinden çözülebilecek bir problemdir diye dua ediyoruz.

nasil bir problemm
Sağ bacağını çekerek yürüyor ve dışa doğru basıyor. Emeklerken hep sağ bacağını büküp,onun üzerinden emekliyordu. O yüzden bacağı zayıflamış olabilir diye düşünüyoruz ama bilemiyorum bu hafta randevumuz var,umarım iyi birşeyler söylerler de kendiliğinden hallolur.

kızlar cok gecmıs olsun cok uzuldum allahım sıfa versın

Fitsy!! Nickimiz değişmiş yine Sağol canım, senden haber aldık daha mutlu olduk. Ben de 1 ay zıbıttım, tatil falan, aama Allahtan çok yürüdüğüm için 1 kg falan almışım.

Nisa'nın açtığı topiği gördün mü? Profilinden bakabilirsin, arada orada takılıyoruz. Çok güzel tarifler, resimler var.

Sen nerdesin? Almanya'da mısın yeniden?

oy minnak!! inşallah hiç önemli bişey yoktur, daha çok küçük, kasları gelişmemiştir. Bizi de haberdar et olur mu?

evet canım, konuşmuştuk biz. güzel kaynamış ama, bir sıkıntı yok di mi?

Samsonncuğum, nick değişti evet:/ canım sıkılıyor buralarda bi başıma:)
Bir kilo,azıcık nolacak ki bir haftada gider
Nisa’nın topiği görmemiştim,bakınayım:)
Ben Almanya’dayım. İş başladı,bir hayli koşturmacalı bu dönemde.
Güzel kızım için inşallah iyi şeyler söylerler

Kolay gelsin inşallah canım. Amin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Takıl bizimle Sen de gel arada yediğini içtiğini yaz. Kontrol mekanizması haline geliyor. Yazıcam diye en azından biraz özen gösteriyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…