Hep birlikte sağlıklı yaşama

Asil biz teşekkür ederiz o kadar listeler falan ugrastirdik seni:))
Hadi inşallah böcüüük.
ee nolcak simdi agustos listesi olmicak mi:/

yeni.liste
olusturulsa daha iyi olur bem.yapamam.diye hic soylemiyorum be hallederim.diye falan tablo olsa cok.iyi salı korkusuyla kacamak.yapmiyorumm.ben.

Bence de yapar, genç dinamik Mitsuu

İlla karelere bölünmüş tablo formatında olması gerekmiyor. İlk açılan sayfaya alt alta isimler yazılsa da olur, kalın renkli vs zaten yapılır burada da
Ya Walla berbat bisi olur yani hic kendime guvenim yok

ellerıne ,emegıne, sabrına saglık Samsonn
ozguvenın, ıyı nıyetın, yoldaslıgın ıcın de cok tesekkur ederım ...
ıyı bır ınsansın ,ıyı bır destekcısın ... zaman ayırdın bızlere
olumsuz bırsey yansıtmadın yasatmadın hep toparlayıcı sakinlestırıcı oldun ... bıze ınandın . bunlar cok cok önemlı seyler
allahım yolunu bahtını sansını hep acık etsın ınsallah

arkadaslar ...
bu yolda yanımda oldugunuz benı destekledıgınız motıve ettıgınız kılo vererek katkı sagladıgınız ıcın cok tesekkur ederım
bırbırımıze ınandık cok guzel sohbet ortam olusturduk hıc ters dusmeden yanlıs anlasılma olmadan samımı bır cercevede ıcten bır sohbet olusturduk
sızlere de cok tesekkur ederım

oy böcük yaparsın istersen, öyle ahım şahım bi iş değil...ama istiyorsan tabi, zorlama yok
E tamam o zaman 1 aylik ben ustleniyorum bu isi kizlarda yardimci olurlar. Ama senden ozel yardim bekliyorum ilk zaman icin
1 eylule kadar ..
Yeni konu acip bugunki tartilari ilk tarih olarak baz alcam ...
Uygun mudur Sam?

bence bu topık sımdılık devam etsın tatılımıze gıdelım gelelım duruma bakalım tekrar derım ben
burdan sohbet yıne devam etsın ben burdan gunluk menu mu yıne paylasırım yazarım buraya
Biz senin gibi fit degiliz be nisaa bigun de bigundur buraya yazmadim diye dagildim resmen yarindan basliyorum İnsallah kizlar kimler kimler basliyoruz:))

E tamam o zaman 1 aylik ben ustleniyorum bu isi kizlarda yardimci olurlar. Ama senden ozel yardim bekliyorum ilk zaman icin
1 eylule kadar ..
Yeni konu acip bugunki tartilari ilk tarih olarak baz alcam ...
Uygun mudur Sam?
Bana uyar...ama tartı vs paylaşabilir miyim emin değilim, anca arada uğrarım gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…