Asil biz teşekkür ederiz o kadar listeler falan ugrastirdik seni:))Canlar, boncuklar, güzellikler
Hiç bitmeyecek gibi görünen koca bir ay nasıl da geçti değil mi? Listemiz ilk sayfa da yenilenmiştir. Bence grup olarak çok iyi bir iş çıkardık.Gösterdiğiniz özen için hepinize teşekkürler.
@Esenmine M Mitsuomi N nscckts @shamanqueenBer ra prensesinannesi @_Makaron_ @2 lady @Ev Kushu @beybigirll liliyaa
@tonaritotoro
ee nolcak simdi agustos listesi olmicak mi:/Hadi inşallah böcüüük.
ben bir onceki haftadan vermistim.ama kacamaklarim cok oldu o nedenle bir onceki sali gunu tartida fazla ciktim somra diyete devam edince.o.fazlaliklar gitti yani bu bir haftanin degil 2 haftanin aslindaprensesinannesi 1 haftada nasıl 4 kilo verdin?neler yaptın??
ayy insallah senin.suanki.kilon.benim.hayalimm insallah sizlerle birlikte bunu goruruzİnsan kendi ile gurur duyuyor, nasıl mutlu oluyor di mi? Bunu tattın, asla geriye dönüş yapma canım. Hedefine ulaşana kadar yola devam :)
olusturulsa daha iyi olur bem.yapamam.diye hic soylemiyorum be hallederim.diye falan tablo olsa cok.iyi salı korkusuyla kacamak.yapmiyorumm.ben.Lilicim, dağılmak değil de, ben hem 3 haftalık bir tatile çıkabilirim yakında, hem de öncesinde ofiste işlerimi yoluna koymam gerektiğinden pek aktif olamam.
Eğer Ağustos konumuzu ben açarsam, sizin ilk sayfayı güncellemeniz mümkün olmaz. O yüzden arkadaşlardan gönüllü olan varsa yeni topiği onlar açsın. Kimse istemezse, bu günlüğümüz zaten aktif, buradan sohbete devam edilebilir elbet.
Ya canim ben hep telden giriyorum pc bozuk kac gundur:/ arkadaslar pcden yapiyo bildigim kadariyla
hmm ya tablo olmazsa saniyorumki baglanti kopacakYa canim ben hep telden giriyorum pc bozuk kac gundur:/ arkadaslar pcden yapiyo bildigim kadariyla
Dimi bana da oyle geliyo:/hmm ya tablo olmazsa saniyorumki baglanti kopacak
Ya canim ben hep telden giriyorum pc bozuk kac gundur:/ arkadaslar pcden yapiyo bildigim kadariyla
Ya Walla berbat bisi olur yaniBence de yapar, genç dinamik Mitsuu
İlla karelere bölünmüş tablo formatında olması gerekmiyor. İlk açılan sayfaya alt alta isimler yazılsa da olur, kalın renkli vs zaten yapılır burada da
Ya Walla berbat bisi olur yanihic kendime guvenim yok
Canlar, boncuklar, güzellikler
Hiç bitmeyecek gibi görünen koca bir ay nasıl da geçti değil mi? Listemiz ilk sayfa da yenilenmiştir. Bence grup olarak çok iyi bir iş çıkardık.Gösterdiğiniz özen için hepinize teşekkürler.
@Esenmine M Mitsuomi N nscckts @shamanqueenBer ra prensesinannesi @_Makaron_ @2 lady @Ev Kushu @beybigirll liliyaa
@tonaritotoro
E tamam o zaman 1 aylik ben ustleniyorum bu isi kizlarda yardimci olurlar. Ama senden ozel yardim bekliyorum ilk zaman icinoy böcük yaparsın istersen, öyle ahım şahım bi iş değil...ama istiyorsan tabi, zorlama yok
Biz senin gibi fit degiliz be nisaabence bu topık sımdılık devam etsın tatılımıze gıdelım gelelım duruma bakalım tekrar derım ben
burdan sohbet yıne devam etsın ben burdan gunluk menu mu yıne paylasırım yazarım buraya
Bana uyar...ama tartı vs paylaşabilir miyim emin değilim, anca arada uğrarım gibi :)E tamam o zaman 1 aylik ben ustleniyorum bu isi kizlarda yardimci olurlar. Ama senden ozel yardim bekliyorum ilk zaman icin
1 eylule kadar ..
Yeni konu acip bugunki tartilari ilk tarih olarak baz alcam ...
Uygun mudur Sam?
Ya sana mi guvenmicem tatilde vs olursan soylemen yeter fotoya gerek yokBana uyar...ama tartı vs paylaşabilir miyim emin değilim, anca arada uğrarım gibi :)
İsmi, her ismin altına tarih ve kiloyu yaz istersen. Tabloya gerek yok.Ya sana mi guvenmicem tatilde vs olursan soylemen yeter fotoya gerek yok
Simdiiiiii nasil yapcam tabloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?