Hep birlikte sağlıklı yaşama

Prenses Mitsuu 'nun adını tikla, oradan profiline gidiyorsun. Mesajlar, açtığı tüm konular diye bişey var. Orada göreceksin tariflerine linkleri.

Bu arada yemeğin de gayet güzel. Merak etme .:)
:KK200::))
Canlar ben bu akşam 100 gr kuzu eti, yanında salata ve acı biber soslu karabugday yedim.
Esenmine Esenmine sen ne yedin ?

Samsonn Samsonn
Canım ben akşam
Bulgur pilavı yedim bi tabak bide yoğurt yedim
İkinizinde guzel bence:)
Esen canım bosver sacm sapan kisiler icin sikma canini:/
Ben eski bi topik buldum bu jillian yöntemi ile zayıflama konulu görselli
Onu da uygulamak istiyorum incelmek adına
Ya kesinlikle jillian ise yariyo:)
Ben 61 oldum herkes 55 gibi duruyosun diyodu 1 ay yaptim ve sonucu oyleydi

:KK200::))

İkinizinde guzel bence:)
Esen canım bosver sacm sapan kisiler icin sikma canini:/

Ya kesinlikle jillian ise yariyo:)
Ben 61 oldum herkes 55 gibi duruyosun diyodu 1 ay yaptim ve sonucu oyleydi

Baktım bende günde yarım saat etap etap yapılıyor zorlamaz gibi ama şuan bel ağeısından kimse beni kaldıramaz :D

Ona da bakayım canım
Sabah bizimkiler börek aldı hayır dedim esen sen süt iç
:duduk:
Ya bugün iş için dışarda idim biraz. Bir ara bir börekcinin önüne parkettik. Ben de giren çıkanı izliyorum. 10 kisiden 6 sı obez, 3 ü göbekli , belki 1 genç normal görünümlü. Zamanın da ben de az yememdim. Ne oluyor 10 dk lık bir haz için yapışan kilolar ve enerjik olmak yerine yedikçe hantallasan bir beden.

Ya bugün iş için dışarda idim biraz. Bir ara bir börekcinin önüne parkettik. Ben de giren çıkanı izliyorum. 10 kisiden 6 sı obez, 3 ü göbekli , belki 1 genç normal görünümlü. Zamanın da ben de az yememdim. Ne oluyor 10 dk lık bir haz için yapışan kilolar ve enerjik olmak yerine yedikçe hantallasan bir beden.

Bizim şirketteki kızlar incecik on kişilik yemek yiyorlar maşallah :63:

Menum
Sabah
1 kase menemen
Suzme ve kasar peynir 3er dilim az çeçil
Domates
Ogle
2 top dondurma ( cuma yicektim ama evde alınınca yemis bulundum)
Aksam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak turlu

Baktım bende günde yarım saat etap etap yapılıyor zorlamaz gibi ama şuan bel ağeısından kimse beni kaldıramaz :KK70:
Canım benim yaptigim 1 leveldi gunde bir kez onu yapiyodum yarin saat
Waaaayyy be diyor insan:))
Nasil bi hastalik bu sismanlik ya

E0A55674-6A13-4B8B-8502-3E00E0D2B302.webp
5-6 findik 2 tane de basemle gunu kapattim

Back
X