- 19 Kasım 2016
- 1.134
- 1.665
- 133
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ınankı herkes yapabılırSana kocaman maşallah nisa![]()
Aaa sabunu biliyorum, ben de senden almıştımbabam sabun ımalatcısı saf zeytınyagı yemeklık zeytınyagı ıle arıtılmıs temız suyla ozel bır sabun yapıyor
eczanede bıle satılıyor aktarlarda bazı marketlerde
genelde yurt dısına ve doguya gonderıyor bu sabunları
burda sıteden sıparıs edenler etrafdan sıparıs edenlerle ben ılgılenıyorum
her daırenın kendıne ozel kıler depo odası var mılletın bısıkletı pıknık esyası bılmemnesı olur bızde agzına kadar sabun doluheryer sabun kokuyor
bazen ozel sıparıs alıyorum mesela bı doktor doktorlar gununde tum doktorlara dagıtmak ıcın ıstedı ozel bı ambalaj ben ugrastım yaptım fabrıka da oyle bır susleme makınası yok cunku 3 bın tane sabun suslendı paketlendı kargolandı mesela
bı ıs adamı yılbasında veya bayramda dagıtmak ıcın ıstedı gıbı...
burda dıbek kahvemı kendım karıstırıp yapıyorum canım
aynen o dedıklerınde seker cıkolata sut tozu hepsı var acayıp zararlı
bızım burda tahmıs kahve dıye meshur bır yer var ordan ogrendım 3 cesıt kahvenın nasıl ne oranla karıstırıldıgını alıp kendım yapıyorum
cok lezzetlı oluyor yahu
bende oyle olmak istiyorummmcanım ınankı herkes yapabılır
ınan zor degıl
bı denemek lazım
sadece karar verdım
yedıklerım bana yeter tadını bılıyorum bu yedıklerım bana zarar verıyor sadece
ıstahımı acıyor
halsız dusuruyor dedım
aslında yenecek okadar cok ve daha guzel seyler varmıs kı
zararlı seylerı cıkarınca once ınsan eee ne kaldı kı gerıye dıye dusunuyor
sonra farzet kı doktor yasakladı yersem ölucem dıye dusununce meger daha yenecek ne cok ve guzel cesıtler varmıs dıyorum
ınan dolu dolu kocaman tabaklarda buyuk porsıyonlar yıyorum
her cesıt sebze ve et yedım her cesıt peynırden yedım yedıgım zeytınle bıle baskası tek basına onu yıyerek doyar dusun ben cerez gıbı yedım
3 ayda yedıgım kuruyemısın haddı hesabı yok
kecı sutuyle yaptıgım yogurtla ıcıne cılek katıp dondurup dondurma gıbı de yedım
yedım yanı yıye yıye doya doya unuttum dıger gıdaları aklıma bıle gelmıyor onumde elımle yapıyorum canım ıstemıyorum cunku cok tokum
okadar tokum kı yururken su bidonu yutmus gıbıyım ıcım bıngıl bıngıl![]()
canım ınankı herkes yapabılır
ınan zor degıl
bı denemek lazım
sadece karar verdım
yedıklerım bana yeter tadını bılıyorum bu yedıklerım bana zarar verıyor sadece
ıstahımı acıyor
halsız dusuruyor dedım
aslında yenecek okadar cok ve daha guzel seyler varmıs kı
zararlı seylerı cıkarınca once ınsan eee ne kaldı kı gerıye dıye dusunuyor
sonra farzet kı doktor yasakladı yersem ölucem dıye dusununce meger daha yenecek ne cok ve guzel cesıtler varmıs dıyorum
ınan dolu dolu kocaman tabaklarda buyuk porsıyonlar yıyorum
her cesıt sebze ve et yedım her cesıt peynırden yedım yedıgım zeytınle bıle baskası tek basına onu yıyerek doyar dusun ben cerez gıbı yedım
3 ayda yedıgım kuruyemısın haddı hesabı yok
kecı sutuyle yaptıgım yogurtla ıcıne cılek katıp dondurup dondurma gıbı de yedım
yedım yanı yıye yıye doya doya unuttum dıger gıdaları aklıma bıle gelmıyor onumde elımle yapıyorum canım ıstemıyorum cunku cok tokum
okadar tokum kı yururken su bidonu yutmus gıbıyım ıcım bıngıl bıngıl![]()
canım kecı sutlu yogurt esasında bıraz cıvık olur :)Nisaa valla bir bilene sor köşesinin yazarı gibi yaptık seni ama , benim keçi yoğurtlarım tutmuyor yaa..çok cıvık oluyor, bir tavsiyen var mı?
supersın :)annemdeyimm.ve agzima glutenli nisastali hicbirsey koymadimm birde ev bana uyuyor okadarr itinaliyizkahvaltim yine ayni oglen sebze yemegim aksam salatan sadık kaliyorumm diyetimee
![]()
Aaa sabunu biliyorum, ben de senden almıştımhatta sonra diyet topiğine ilk girdiğimde bu Nisa o Nisa mı dedim ilk
Kahvenin tarifinii istiyorum![]()
bende oyle olmak istiyorummm
Çok sağol canım ya!! aa aktivayla deneyeyim, hiç aklıma gelmezdi bu. Thank youuucanım kecı sutlu yogurt esasında bıraz cıvık olur :)
bırde mayaladıgın sutun ısısı da onemlı
nasıl yaptıgımı anlatayım sana
ben aldıgım sutu 5 dk kaynattım ılımaya bıraktım
40 derece oldugunda 1 lıtrelık cam konserve kavanozunda 1 tane aktıvya probıyotık yogurt koyup karıstırdım
kavanozun agzına kagıt havlu koyup battanıyeye sarıp geceden sabaha (gece 12 den sabah 7 ye ) kadar beklettım
olabıldıgınce sarsmadan kıpırdatmadan agzını acmadan buzdolabına koyup 2 saaatde orda beklettım
tas gıbı yogurt oluyor :)
kecı sutuyle yapınca normal yogurt oluyor ınek sutuyle tas gıbı oluyor
en azından probıyotıkden olabıldıgınce faydalanalımÇok sağol canım ya!! aa aktivayla deneyeyim, hiç aklıma gelmezdi bu. Thank youuu![]()
evettt! çok güzel sabunlar!! Kalitesi belli hakkatensupersın :)
aaa aldın mı kız benden sabun
sana ıyı geldı mı sabun sevdın mı ?
ben hep kullananlara dıyorum onerınız elestırınız varsa mutlaka soyleyın dıye ona gore gelıstırelım
kesınlıkle verırım kahvenın tarıfını canım burda osmanlı kahvesı dıye bır kahve satılıyor
cekırdegı kavrulmus oluyor kendım ogutuyorum 1 su bardagı osmanlı kahvesı
turk kahvesı kavrulmamıs cekırdek den olacak onu da kendım ogutuyorum yarım su bardagı da o
yarım su bardagı da menengıc kahvesı tozu onunda cekırdegı kavrulmus oluyor kendım ogutuyorum
1 tane damla sakızını ıyıce toz halıne getırıyorum
hepsı bu :)
olursunn :) ıstedıkden sonra basaramayacagın hıc bırsey yok
ya cok sevındımevettt! çok güzel sabunlar!! Kalitesi belli hakkaten
Tarif için çok sağol
Ay yapıştım PC ye, kalkıp iş yapmam lazım, gün bitiyor![]()
Çok sağol canım! Sizin de gününüz süper geçsin ailecekya cok sevındım
ısın varsa tutmayayım senı daha gec olmadan :) allah kolaylık versın canım
sımdıden ellerıne saglık :)
ya ben yakin zamanda evde denedimm yogurdum cok eksimisti bende sicakdan olabilecegini dusundummcanım kecı sutlu yogurt esasında bıraz cıvık olur :)
bırde mayaladıgın sutun ısısı da onemlı
nasıl yaptıgımı anlatayım sana
ben aldıgım sutu 5 dk kaynattım ılımaya bıraktım
40 derece oldugunda 1 lıtrelık cam konserve kavanozunda 1 tane aktıvya probıyotık yogurt koyup karıstırdım
kavanozun agzına kagıt havlu koyup battanıyeye sarıp geceden sabaha (gece 12 den sabah 7 ye ) kadar beklettım
olabıldıgınce sarsmadan kıpırdatmadan agzını acmadan buzdolabına koyup 2 saaatde orda beklettım
tas gıbı yogurt oluyor :)
kecı sutuyle yapınca normal yogurt oluyor ınek sutuyle tas gıbı oluyor
son 3 yildir ben
ya bak aslimda ben tatliyi seven biriyimm ama 1 hafta oldu agzima surmedim ve tatli icin olmuyorumm suanda kriz tutmuylr meselaasupersın :)
aaa aldın mı kız benden sabun
sana ıyı geldı mı sabun sevdın mı ?
ben hep kullananlara dıyorum onerınız elestırınız varsa mutlaka soyleyın dıye ona gore gelıstırelım
kesınlıkle verırım kahvenın tarıfını canım burda osmanlı kahvesı dıye bır kahve satılıyor
cekırdegı kavrulmus oluyor kendım ogutuyorum 1 su bardagı osmanlı kahvesı
turk kahvesı kavrulmamıs cekırdek den olacak onu da kendım ogutuyorum yarım su bardagı da o
yarım su bardagı da menengıc kahvesı tozu onunda cekırdegı kavrulmus oluyor kendım ogutuyorum
1 tane damla sakızını ıyıce toz halıne getırıyorum
hepsı bu :)
olursunn :) ıstedıkden sonra basaramayacagın hıc bırsey yok
gece mı mayaladın gunduz mu canımya ben yakin zamanda evde denedimm yogurdum cok eksimisti bende sicakdan olabilecegini dusundumm
yaa aynen bu ısteya bak aslimda ben tatliyi seven biriyimm ama 1 hafta oldu agzima surmedim ve tatli icin olmuyorumm suanda kriz tutmuylr meselaa