ah su degerler... dılerım bı an once tum enerjıne kavusur tum ıstedıklerıne ulasırsınOyle oldugunu biliyorum ama hiç bal katmazdim.birde benim trigliserid yuksek old. Kendimce fikrim artik icmiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah su degerler... dılerım bı an once tum enerjıne kavusur tum ıstedıklerıne ulasırsınOyle oldugunu biliyorum ama hiç bal katmazdim.birde benim trigliserid yuksek old. Kendimce fikrim artik icmiyorum.
Teşekkur ederim.cok mecburum basarmam gerekiyor.kucuk bebegim var.ona yetebilmem lazim.bende durum ıyı
68 . 5 kılom :)
hedefıme 5 kılom var :)
ben senın yapacagına en basından berı ınandım
gunlugune baktım bugun
bılıyorum basarıcaksın :)
Ohh 5 kilocuk.bir ufurukle gitsin inş.bende durum ıyı
68 . 5 kılom :)
hedefıme 5 kılom var :)
ben senın yapacagına en basından berı ınandım
gunlugune baktım bugun
bılıyorum basarıcaksın :)
Amin.hepimiz icin gelsin bu guzel temenniah su degerler... dılerım bı an once tum enerjıne kavusur tum ıstedıklerıne ulasırsın![]()
bende aynı bu sebeple bu yola adım atmıstımTeşekkur ederim.cok mecburum basarmam gerekiyor.kucuk bebegim var.ona yetebilmem lazim.
ayyy ne guzel dedıınnOhh 5 kilocuk.bir ufurukle gitsin inş.
Varliğiniz güç verecek.tesekkur ediyorum.bende aynı bu sebeple bu yola adım atmıstım
:)
neyı ısteyıp de yapamadın kı
yaparsın
takıp edıcem destegım tam :) motıveye ıhtıyacın olursa acil yardım ekıbı olarak burdayız :)
Varliğiniz güç verecek.tesekkur ediyorum.
tabiki de hayirrrafıyet olsun
sadece salatalık yogurt mu
acıkıp kacamak yapmazsın dımı :)
gorusuruzGörüşmek üzere.
helaaall :)tabiki de hayirrr
Ilk bildirimimi ve menu paylasimimi yapayim dedim :)
Bugun;
Sabah (8:00)
Bol domates biber salatalik
Oglen(14:00)
Sekersiz soguk kahve ve 1 yesil elma
Ara (16:00)
Sekersiz ice tea
Aksam(19:00)
Füme somon etli salata
Gece(21:00)
Sade turk kahvesi
Spor: 10000 adim atildi gun icinde