- 26 Ağustos 2012
- 665
- 677
- 323
Ben niye anlamadım ki:)ve kaldırdım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben niye anlamadım ki:)ve kaldırdım :)
ya ingilizcede bir spearmint var bir peppermint var..biz hepsine nane diyoruz. Tıbbı nane iki farklı nanenin hibridiymiş galiba. Karışık işler, en doğrusunu aktar bilir hakkaten.yok hızlandırma sırasına gore degıl :)
ananası bende hem sekerlılerde hemde metebolızma hızlandırırda gorunce sasırdım ama 1 dılım yenırse sorun yokmus
karpuz da oyle 1 kucuk ya da ınce dılımden hıc zarar gelmez
tıbbı nane den neyı kasteddıler ben anlamadım bıldıgımız toz nane heralde aktara sorucam ben neymıs o![]()
Hayırdır, ne oldu ya? Merak ettik şimdi. Bugün gelmesen de çok ayrı kalma, bizi haberdar et olur mu?Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum
Benim bugün pek moralim yok kızlar, gelemiycem buraya, kusuruma bakmayın![]()
vaaayy bugun bırsey daha ogrendım bak :)ya ingilizcede bir spearmint var bir peppermint var..biz hepsine nane diyoruz. Tıbbı nane iki farklı nanenin hibridiymiş galiba. Karışık işler, en doğrusunu aktar bilir hakkaten.
saol canim ben yiyeli baya oldu da anca firsat bulup yazabildim size de masallah herkeslerde bi eksilme durumu var sanirim gordugum kadariyla insallah boyle devam ederiz. aksama bende salata dusunuyorum yesil mercimekli falanoh oh afıyet olsun kızlar :)
aynen herkes cok ıyı cok kararlı haftaya kesın bundan daha ıyı olacak emınımsaol canim ben yiyeli baya oldu da anca firsat bulup yazabildim size de masallah herkeslerde bi eksilme durumu var sanirim gordugum kadariyla insallah boyle devam ederiz. aksama bende salata dusunuyorum yesil mercimekli falan
limonlu maydonozlu falan icine az biseyde bulgur haslayip koysam olur mu yoksa tavuk mu koyayimaynen herkes cok ıyı cok kararlı haftaya kesın bundan daha ıyı olacak emınım
super cok faydalı bır menu dusunmussun :)
Tavukta daha cok protein var bence tavuk daha yararli olur :)limonlu maydonozlu falan icine az biseyde bulgur haslayip koysam olur mu yoksa tavuk mu koyayim
Bikaç tatsız olay üstüste geldi, kafam tolere etmekten harap oldu falan:/Hayırdır, ne oldu ya? Merak ettik şimdi. Bugün gelmesen de çok ayrı kalma, bizi haberdar et olur mu?
ben olsam tavuk koyardım :)limonlu maydonozlu falan icine az biseyde bulgur haslayip koysam olur mu yoksa tavuk mu koyayim
what?ve kaldırdım :)
Bende anlamadım sordum ama cevap alamadım:)
açıkcası bende anlamadımBende anlamadım sordum ama cevap alamadım:)