Hep birlikte sağlıklı yaşama

yok hızlandırma sırasına gore degıl :)
ananası bende hem sekerlılerde hemde metebolızma hızlandırırda gorunce sasırdım ama 1 dılım yenırse sorun yokmus
karpuz da oyle 1 kucuk ya da ınce dılımden hıc zarar gelmez
tıbbı nane den neyı kasteddıler ben anlamadım bıldıgımız toz nane heralde aktara sorucam ben neymıs o :KK70:
ya ingilizcede bir spearmint var bir peppermint var..biz hepsine nane diyoruz. Tıbbı nane iki farklı nanenin hibridiymiş galiba. Karışık işler, en doğrusunu aktar bilir hakkaten.

ya ingilizcede bir spearmint var bir peppermint var..biz hepsine nane diyoruz. Tıbbı nane iki farklı nanenin hibridiymiş galiba. Karışık işler, en doğrusunu aktar bilir hakkaten.
vaaayy bugun bırsey daha ogrendım bak :)
neler var ya
hakıkaten ne yedıgımızı bılmek gerekıyor

1983BE81-4717-4123-94A6-04145AFE75B9.webp
ben size neden yetisemiyorum yaaa yarim saattir 100 den fazla mesaji okumaya calisiyorum burda. oglen yemegim ayran corbasi ve 2 kasik bahcivan kebabi. digerini de cektim ki nelere hayir diyorum bakin istedim az olan yemek ve yani daki corba sadece benim olan tatli ekmek ve pilav benden ayri takiliyor:63:

oh oh afıyet olsun kızlar :)
saol canim ben yiyeli baya oldu da anca firsat bulup yazabildim size de masallah herkeslerde bi eksilme durumu var sanirim gordugum kadariyla insallah boyle devam ederiz. aksama bende salata dusunuyorum yesil mercimekli falan

saol canim ben yiyeli baya oldu da anca firsat bulup yazabildim size de masallah herkeslerde bi eksilme durumu var sanirim gordugum kadariyla insallah boyle devam ederiz. aksama bende salata dusunuyorum yesil mercimekli falan
aynen herkes cok ıyı cok kararlı haftaya kesın bundan daha ıyı olacak emınım

super cok faydalı bır menu dusunmussun :)

sabah ekmekli tereyagli reçelli feci bir kahvaltı yapmıştım.
Öğleden sonra 1 kase yoğurt ve 1 tane ceviz yedim. Bugünlük bu kadar. telafi etmem lazım sabahı.

Akşama kabaklı muffin yapıcam çocuklarda seviyo banada hafif oluyo ama hazır fırın kapları kullanıyodum küçük küçük bitmiş onlardan marketede çıkamam kaşıkla fırın tepsisine azar azar koysam komik mi olur :)yada bi fikri olan nası pişiririm fırında bana bi diyin hele hamarat hanımlar:)

Back
X