Hep birlikte sağlıklı yaşama

Fitsssy bu kayısılı kürü tam anlamadım ben yaa. :KK64:Elma ile kaysıyı kaynatıyor, sonra o içinde kaynadığı suyu mu yüzümüze sürüyoruz? Ne kadar haşlanması lazım ki? Hani elma ile kaysının peltesini sürün deseydi, rendelemek falan gerekirdi, öyle anlatırdı di mi? nobahari nobahari
Yok samsoncuğum:) 1 kırmızı tatlı elma(kabuğunu soy),4 sert kayısıyı 5 dk kaynar suda kaynattıktan sonra,ezip peltesini yüzüne sürüyorsun. 20 dk bekletip yıkıyorsun;)

Merhaba canım, hoşgeldin, seni görmek ne güzel :KK3: Diyete bir aradan bahsediyordun en son, geri döndün mü?
Mrb.
Diyete değil sayfalara araydi.
Çunku diyete ara veremem.az veya cok ama bi şekilde bu kilolar gidecekk.
Ne yapayim benimde ruhum arabesk.
Saka bir yana kizim sagolsun istemesemde verdirir kiloyu.kosturmaca durekli.evde,parkta,heryerde.

Kızlar yaaaa
Belli bir kiloda tıkandığınız oldu mu
57 den 55 e kolay düşüyorum
55 de sabit kalıyorum onda da sorun yok ama 55 den aşağısı çok zor benim için :(

Kızlar yaaaa
55 de sabit kalıyorum onda da sorun yok ama 55 den aşağısı çok zor benim için :KK43:
Esen elbette verilecek kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Sirkeli su, yeşil çay, yeşil elma vs metabolizmayı hızlandıracak şeyleri diyetine katmaya çalış. Evde hergün Leslie mi yapsan bi de?

Mrb.
Diyete değil sayfalara araydi.
Çunku diyete ara veremem.az veya cok ama bi şekilde bu kilolar gidecekk.
Ne yapayim benimde ruhum arabesk.
Saka bir yana kizim sagolsun istemesemde verdirir kiloyu.kosturmaca durekli.evde,parkta,heryerde.
Tamam canım, bu mantıklı. Ben de tatile falan çıkıyorsun, diyet bir süre mümkün olmayacak sandım. Elbette gidecek, nasıl biz aldıysak, bu sefer de dikkat ederek vereceğiz bu kiloları ;)

Esen elbette verilecek kilo azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Sirkeli su, yeşil çay, yeşil elma vs metabolizmayı hızlandıracak şeyleri diyetine katmaya çalış. Evde hergün Leslie mi yapsan bi de?

Şu regl bitsin
Hastahanelik oluyorum ağrısından
Yada sinir hastası falan oluyorum :)
Ondan sonra sporla desteklemem lazım şu tabuyu kırmak istiyorum

Kızlar yaaaa
55 de sabit kalıyorum onda da sorun yok ama 55 den aşağısı çok zor benim için :KK43:
Benim 52 de takılmıştı uzun süre ama doğru düzgün bi diyet yapmamıştım. Dediğin gibi diyeti sporla desteklersen süper olur;)

wuu evde yoğun tadilat/ iş var. Korkulur sizden, yakında bebişin eline de bir ingiliz anahtarı tutturursunuz :KK70:

ahahha :D oda bızım cıragımız
tanıyor penseyı tornavıdayı bılıyor hepsını ona da oyuncak alet cantası setı aldık oda oyuncaklarıyla bıze yardım edıyor :D

:rapci::rapci:

Kızlar yaaaa

tabıkııııı mesela ben ılk haftalar 2-3 kılo verıyordum
sımdı yarım kg
benımde duracak bır sure belkı 1-2 ay hıc veremıcem belırlı bır noktada takılır kalır sonra gerı acılır
sen vucudunu cok zorlayıp yorma senın ıcın yapılması gereken sey spor
plates olur
yuzme olur
hergun 1 saat kosu olur

Bu ay olmadı birdahaki ay
Biz burdayızzzz bizi bırakmazsınız dimi N nscckts
:KK43:
Ben sizin desteğinizle kg veririm
Yapıştım bi kere bırakmam :KK70:

asıl sızler vazgecmeyın de bende sızın sayenızde motıve oluyorum valla

Back
X