Hep birlikte sağlıklı yaşama

Screenshot_2018-07-11-16-59-59-721.webp

Kızlar, sabah canım istemedi kahvaltıda pek bişey yemedim, şimdi ufak ufak ondan bundan yiyorum:/ bizde de balık var akşam için ama 1 saat var daha:/// ne yapsam da cozutmasam:d

Kızlar, sabah canım istemedi kahvaltıda pek bişey yemedim, şimdi ufak ufak ondan bundan yiyorum:/ bizde de balık var akşam için ama 1 saat var daha:/// ne yapsam da cozutmasam:d

eyvah :) 1 saat oyalan bence :D su ıc mesela mıdenı kandırmak ıcın
Sabahlari 1 bardak oyle iceyim o zaman
aynen canım ıc bı dene bakalım ınsallah faydasını gorursun :)

aha ekmeklı ve tuzlu ıse ac kaldım demektır :KK70:

yaaaa :KK70: bana ıstanbulda burda balıgı yıyeceksın dıye bır adres bır ısım verın dırek kızlar kaydedıcem

İstanbula gelince seni balık yemeğe götürürüm diyettteyiz deme bana lütfen :KK70:

İstanbul da olursam ben de gelirim :rolleyes: Benim lokasyon olayları biraz karışık. Bir oradıyım, bir burada...daha çok burda :D

Öğle yemeğinde 2 dilim hellim peyniriyle yağsız limonlu salata ve 3 kaşık kinoa yedim yanında da limonlu soda oooohhh :kk77:

Biraz evvel de şekersiz ve sütsüz filtre kahvenin yanında 2 tane günkurusu kayısı ile yarım ceviz hüplettim ihihihih :KK73:

Akşama da yine domates soslu ızgara sebze yanında yoğurt :KK28:

Öğle yemeğinde 2 dilim hellim peyniriyle yağsız limonlu salata ve 3 kaşık kinoa yedim yanında da limonlu soda oooohhh :kk77:

Biraz evvel de şekersiz ve sütsüz filtre kahvenin yanında 2 tane günkurusu kayısı ile yarım ceviz hüplettim ihihihih :KK73:

Akşama da yine domates soslu ızgara sebze yanında yoğurt :KK28:
Afiyet olsun :) Gayet güzel :super:Kinoa'yı nasıl yapıyorsun Ev Kushu? Ya şöyle pilavmı gibi tane tane fotolar görüyorum, ben yaptıklarım hiç de öyle olmuyor. :KK64:

Back
X