Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah nerde o hamaratlık bende, hazır yedimTarifini alabilir miyim:)
Mitsuuuu böcüğümüüz, özledik seni burda bicir bicir görmeyiMeraba kizlar ben geldim:)
Ay sorma doğu yemekleri yapan bir yer vaf, salat barina uğramadan geçmek ne mümkünHmmmm ne güzel bi görüntü bu böyle samsonn:) insanın gözü doyar.![]()
Bu hazzin karşılıgi hiç bir yemekde yok di mi?Çok hafif ve zinde hissediyorum kendimi ağır yemeklerden uzak durucam artık ayda bir(o da zayıfladıktan sonra) çok canım isterse yerim şu 89 bi görebilsembugünde kaçamak yok bu akşam yeni bi tarif deniycem mantarı soteleyip sarımsaklı yoğurt döküp yiycem bakalım nasıl olacak tadı:)
Esen ne güzel yaaaa. Hep böyle devam et. Saliya biseycik kalmadi
Günaydıncok guzel gectı
en guzel kısmı aldıgım tepkıler
cok sımardım cok
dusun kı benı tanımayan bıle oldu![]()
Günaydıngörenlerin şaşırması ne güzel hissettirir insana ya darısı başıma inşallah bi kaç kişi var beni görüpde aa nolmuş sana demesini istediğim
![]()
alışınca seviyosun. ben yapamıyodum bile ama şuan seviyorumAfiyet olsun canım bi ben sevemedim su kahveyi
Eki Görüntüle 2168676
kizlar aksam yemekten sonra misafilige gittik ikram tabagim. gorunce yedim sanmayin sakinnnn sadece koymak istedim ordaki yarimda kizima ait ben sadece sekersiz cay ictim sabah kahvaltida da tadimlik simit isirdim sadece kizimla geldim bugun işe o yerken kiramadim bi isirik attim bide peynir yedim. oglen yemek yemeyi dusunmuyorum kuruyemisle gecistiririm insallah
Di mi yaaaa:/ ben dayanamayıp iki ıstırık ekmek yedimcumartesi pazarı atlattık mı gerisi kolay :)
Di mi yaaaa:/ ben dayanamayıp iki ıstırık ekmek yedim![]()
Öyle walla, hem diyoruz “ekmek parası için çalışıyoruz” diye:) ekmek almayacaksam çalıştığım parayı ben ne ediyim:)kahvaltıda ben bişi yemedim
süt içtim peynir yedim 4 tane zeytin yedim azcık kuruyemiş
iki ısırıktan bişey olmaz da tadını unutman için hiç yememelisin
ekmeğinde tadı unutuluyorsa bu hayat boş demektir![]()
Esenmine kahvaltıyı sağlam yapmayınca ilerleyen öğünlerde daha saldırgan oluyorum ben yemeğe karşı:/ sana da olmuyor mu?
Öyle walla, hem diyoruz “ekmek parası için çalışıyoruz” diye:) ekmek almayacaksam çalıştığım parayı ben ne ediyim:)
Ben unutmak istemiyorum gerçekten ekmeğin tadınıçok az yiyecek kıvama gelebilirim eskisi gibi..zaten ben sevdiğim şeyleri sürekli tüketmem,bi sıkılaşayım,az doğum öncesi şeklime benzeyim
![]()