Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim az yedim walla
Töbe bismillah, hem pilav hem tavuk göğsü.Ben geldim
Çok sıcak yaaa temizlik yaptım
Sabah güzel kahvaltı yaptım zeytin peynir yumurta yedim
Öğlen karpuz yedim
Sonra bi tabak pilav yedim tavuk göğsü yedim![]()
Ya olur mu öyle canım bütün gün aç aç. Bak işte sana gerçek yüzünü iyice gösteriyor, hala sevip üzülme bos yere. Kurtulacaksin inşallah. Anlatıp dertlesmek istersen biz burdayızHayırlı akşamlar iki gündür şok yaşıyorum giremedim eşim denen adamın ne kadar rezillesip kuculegini gördüm
Annemden bir ton azar yedimama yine annem haklıydı hep olduğu gibi
Bugün birşey yemedim
Sadece 2 lt su
bizde ozledik :)2 gundur acayıp yorgunum
demınde 130 lıtrelık bır plastık kutu alıp ıcıne su doldurdumbızım ufaklık ıcınde kuduruyor o gozumun onunde balkonda yukerken bende burda sıze yazıyorum
ozledım sohbetınızı
2 gundur ugrayamadım buraya tartı gunune az kaldı :)
Sevgi kalmadı canim kardesime telefon açmış beni kurtarın hemen dava açın demiş ben onu rahatsiz ediyormusum sözde telefonla ki hattim yok mesajda yazmadimYa olur mu öyle canım bütün gün aç aç. Bak işte sana gerçek yüzünü iyice gösteriyor, hala sevip üzülme bos yere. Kurtulacaksin inşallah. Anlatıp dertlesmek istersen biz burdayız
Iyyy manyak...sıkma canını Berra. Belliki asıl o rahatsız durumdan, sizi de üzmek istiyor. Zor bulur bir daha senin gibi naif, tüm ailesinin kahrini çekecek birini. Otursun derdine yansın o. Adam olup yuvasına sahip çıkamadığına.Sevgi kalmadı canim kardesime telefon açmış beni kurtarın hemen dava açın demiş ben onu rahatsiz ediyormusum sözde telefonla ki hattim yok mesajda yazmadim
Daha neler neler
Yanılmış aldanmış bir yalanı yaşamışım
Yıllardır aklindaymis zaten de ben görememiş konduramamisim yazık degmezmisIyyy manyak...sıkma canını Berra. Belliki asıl o rahatsız durumdan, sizi de üzmek istiyor. Zor bulur bir daha senin gibi naif, tüm ailesinin kahrini çekecek birini. Otursun derdine yansın o. Adam olup yuvasına sahip çıkamadığına.
Zararın neresinden dönersen kar diye bak canım. Hala gencecik bir insansın. Gelecek güzel günler seni bekliyor inşallahYıllardır aklindaymis zaten de ben görememiş konduramamisim yazık degmezmis
İnşallah canimZararın neresinden dönersen kar diye bak canım. Hala gencecik bir insansın. Gelecek güzel günler seni bekliyor inşallah
Ekmeğe hala yer var diyorsun.Kızlar,ben piknikten döndüm. Azıcık patates salatası ve makarna salatası+kısır yedim. Bugün ekmek yemedim, kokladımkocam gitmiş en sevdiğim ekmekten almış kendine
Ben de yemiyorum bari koklayayım dedim
Bana da detoks şart oldu yarın için![]()
Töbe bismillah, hem pilav hem tavuk göğsü.![]()
Esenmine düğününü düşün,yeme öyle tavukgöğsü falan,bi dolu şeker vardır içinde bir de onun:/ gelinliğini aldın mı sen?