Hep birlikte sağlıklı yaşama

2 gundur acayıp yorgunum
demınde 130 lıtrelık bır plastık kutu alıp ıcıne su doldurdum :D bızım ufaklık ıcınde kuduruyor o gozumun onunde balkonda yukerken bende burda sıze yazıyorum

ozledım sohbetınızı

2 gundur ugrayamadım buraya tartı gunune az kaldı :)

Hayırlı akşamlar iki gündür şok yaşıyorum giremedim eşim denen adamın ne kadar rezillesip kuculegini gördüm
Annemden bir ton azar yedim :( ama yine annem haklıydı hep olduğu gibi

Bugün birşey yemedim
Sadece 2 lt su

Hayırlı akşamlar iki gündür şok yaşıyorum giremedim eşim denen adamın ne kadar rezillesip kuculegini gördüm
Annemden bir ton azar yedim :KK43: ama yine annem haklıydı hep olduğu gibi

Bugün birşey yemedim
Sadece 2 lt su
Ya olur mu öyle canım bütün gün aç aç. Bak işte sana gerçek yüzünü iyice gösteriyor, hala sevip üzülme bos yere. Kurtulacaksin inşallah. Anlatıp dertlesmek istersen biz burdayız

2 gundur acayıp yorgunum
demınde 130 lıtrelık bır plastık kutu alıp ıcıne su doldurdum :KK70: bızım ufaklık ıcınde kuduruyor o gozumun onunde balkonda yukerken bende burda sıze yazıyorum

ozledım sohbetınızı

2 gundur ugrayamadım buraya tartı gunune az kaldı :)
bizde ozledik :)
Ya sofra harikaydi bu arada bizde de bu aksam pastalar olcak:olamaz:ama ben yemicem İnsallah
Kendi yaptigim hurmali tatlidan yerim az once tavuk but yedim bide bol bol su iciyorum..
Sabahta peynirli yumurtali super bi kahvalti yaptim:halay:

Ya olur mu öyle canım bütün gün aç aç. Bak işte sana gerçek yüzünü iyice gösteriyor, hala sevip üzülme bos yere. Kurtulacaksin inşallah. Anlatıp dertlesmek istersen biz burdayız
Sevgi kalmadı canim kardesime telefon açmış beni kurtarın hemen dava açın demiş ben onu rahatsiz ediyormusum sözde telefonla ki hattim yok mesajda yazmadim
Daha neler neler
Yanılmış aldanmış bir yalanı yaşamışım

Sevgi kalmadı canim kardesime telefon açmış beni kurtarın hemen dava açın demiş ben onu rahatsiz ediyormusum sözde telefonla ki hattim yok mesajda yazmadim
Daha neler neler
Yanılmış aldanmış bir yalanı yaşamışım
Iyyy manyak...sıkma canını Berra. Belliki asıl o rahatsız durumdan, sizi de üzmek istiyor. Zor bulur bir daha senin gibi naif, tüm ailesinin kahrini çekecek birini. Otursun derdine yansın o. Adam olup yuvasına sahip çıkamadığına.

Iyyy manyak...sıkma canını Berra. Belliki asıl o rahatsız durumdan, sizi de üzmek istiyor. Zor bulur bir daha senin gibi naif, tüm ailesinin kahrini çekecek birini. Otursun derdine yansın o. Adam olup yuvasına sahip çıkamadığına.
Yıllardır aklindaymis zaten de ben görememiş konduramamisim yazık degmezmis

N nscckts hoşgeldin:KK200:
Elbisen,sen,sofran herşey çok güzel gözüküyor :KK37:
Ber ra Ber ra Allah yardımcın olsun arkadaşım. Boşanma aşamasında insanlar ne kadar pislik olduklarını gösterirlermiş zaten:( gerçekten çok zor:( ama o adamdan sana yar olmazmış zaten baksana:/

Kızlar,ben piknikten döndüm. Azıcık patates salatası ve makarna salatası+kısır yedim. Bugün ekmek yemedim, kokladım:süslü: kocam gitmiş en sevdiğim ekmekten almış kendine:tokat:
Ben de yemiyorum bari koklayayım dedim:oops:
Bana da detoks şart oldu yarın için:spor:

Kızlar,ben piknikten döndüm. Azıcık patates salatası ve makarna salatası+kısır yedim. Bugün ekmek yemedim, kokladım:süslü: kocam gitmiş en sevdiğim ekmekten almış kendine:tokat:
Ben de yemiyorum bari koklayayım dedim:oops:
Bana da detoks şart oldu yarın için:spor:
Ekmeğe hala yer var diyorsun. :p

Ben de az önce bol patlıcan salatası, bir de uskumru yedim. N nscckts senin paylaştığın görsel aklıma geldi, çok da zor değilmiş diyerek ilk defa patlican salatası yaptım .:)

N nscckts hoşgeldin:KK200:
Elbisen,sen,sofran herşey çok güzel gözüküyor :KK37:
Ber ra Ber ra Allah yardımcın olsun arkadaşım. Boşanma aşamasında insanlar ne kadar pislik olduklarını gösterirlermiş zaten:KK43: gerçekten çok zor:KK43: ama o adamdan sana yar olmazmış zaten baksana:/
Aynen canim

Bunu yedim şimdi de

Eklentiler

• 53D3352C-A802-4ED5-9877-BCBCB61A5E08.webp
    53D3352C-A802-4ED5-9877-BCBCB61A5E08.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 20
Back
X