Hep birlikte sağlıklı yaşama

Aa benden kucuk musun cok sasirdim ya:KK70: 97 li misin ben 96 nin temmuzunda dogmusum

Ya keske karsilikli da icebilsek esen:KK70:

Aa bence de helede straplez tarzi bisi giyceksen kollarin sıkı olmasi cok onemli yoksa kotu gorunur ama dantel kol vs giyceksen bilemedim:)) Esenmine Esenmine

Canım benim erkek arkadaşımın ailesi yakınları muhafazakar straplez giysem beni almazlar :D

emoji_u1f4e3.png
Yarın erkencikten tartı fotolarını atmayı unutmayalım arkadaşlar :KK54:
Esenmine Esenmine nobahari nobahari @muratsemiha317 @_Makaron_ Ber ra Ber ra N nscckts @shamanqueen @liliyaa M Mitsuomi @2 lady @prensesinannesi @Ev Kushu Eki Görüntüle 2169406

Ben yedi de atarım :D

Beklerken kilo vereceğine inanan varsa süreyi uzatırım :KK70: Yoksa 13.00 iyi olur sanki, gün içinde işim çıkmadan güncelleyeyim. :KK66:
Beni biliyosun soylememe gerek yok:D umarim 1 de atarim:)
gununuz nasıl gectı kızlar :)
Az hareketli coook hararetli:D
Cay iciyorum sabahtan :D
Canım benim erkek arkadaşımın ailesi yakınları muhafazakar straplez giysem beni almazlar :KK70:
ya ben zaten nefret ediyorum straplezden:D gogus kismi falan igrenc duruyo bence
Sana yakisir zaten ne giysen;)

Kızlar yaaa, ben çok zorlanıyorum:/ bebeğim emip gittikten sonra enerjim tükeniyor,enerji için bişeyle yemek istiyorum.
Mesela bugün 1 yumurta,peynir,zeytin yedim kahvaltıda..sonra çay,kuruyemiş,hurma..
Öğlen için, kabak yemeği-yoğurt(akşam için de oldu bu)
Artık bişey yemem diyordum ama şimdi kayısı,fıstık yedim yine..
Galiba,emziren biri için az geliyor yediklerim:/
Ayrıca bugün yine ekmek için deli oldum,nedir bu ekmek sevdası bendeki bilmiyorum ki:110:
En iyisi ben mevcut kilomu artırmayıp spor yapayım da az bişeye benzeyim:/

Kızlar yaaa, ben çok zorlanıyorum:/ bebeğim emip gittikten sonra enerjim tükeniyor,enerji için bişeyle yemek istiyorum.
Mesela bugün 1 yumurta,peynir,zeytin yedim kahvaltıda..sonra çay,kuruyemiş,hurma..
Öğlen için, kabak yemeği-yoğurt(akşam için de oldu bu)
Artık bişey yemem diyordum ama şimdi kayısı,fıstık yedim yine..
Galiba,emziren biri için az geliyor yediklerim:/
Ayrıca bugün yine ekmek için deli oldum,nedir bu ekmek sevdası bendeki bilmiyorum ki:110:
En iyisi ben mevcut kilomu artırmayıp spor yapayım da az bişeye benzeyim:/
emzırırken bende hıc boyle bırsey olmadıgı ıcın bılemıyorum bu durumu canım
bebegın ıcın ne gerekıyorsa onu yap kuzum ama emzırırken zaten dıkkatlı beslenmek gerekıyor bebek daha saglıklı olsun dıye

yanı canın yemek ıstedıgınde yıne yıyebılırsın yemende sorun yok onemlı olan ne yedıgın

Beni biliyosun soylememe gerek yok:KK70: umarim 1 de atarim:)

Az hareketli coook hararetli:KK70:
Cay iciyorum sabahtan :KK70:
ya ben zaten nefret ediyorum straplezden:KK70: gogus kismi falan igrenc duruyo bence
Sana yakisir zaten ne giysen:KK66:

Teşekkür ederim canım benim
Güzel kalbin gözlerin olduğu için öyle düşünüyorsun :)

emzırırken bende hıc boyle bırsey olmadıgı ıcın bılemıyorum bu durumu canım
bebegın ıcın ne gerekıyorsa onu yap kuzum ama emzırırken zaten dıkkatlı beslenmek gerekıyor bebek daha saglıklı olsun dıye

yanı canın yemek ıstedıgınde yıne yıyebılırsın yemende sorun yok onemlı olan ne yedıgın
Beslenme konusunda dikkatliyim ama yetmiyor sanırım yediklerim. Çünkü bebeğim de sürekli benden besleniyor:/
Sanırım ben yarın itibariyle dikkatli beslenmek kaydıyla diyete son verip spora yöneleceğim. Gerçekten bedenim çok dirençsiz kalıyor.
Sağol Nisa:KK200:

Back
X