Hep bizde kalan görümce derdim var kızlar

Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.

bu durumda o sizde kalmıyor siz onlarda kalıyorsunuz. Farkındasınız değilmi?
Eşyalarını karıştırma hakkı vermez tabii, ama annesinin evinde istediği kadar kalır sizden izin isteyecek değil bunun için.

İç çamaşırımı bile alıp giyebilen insanın kırılıp kırılmaması hiç umrumda olmaz, eşim çözüm bulmuyorsa ben kavga çıkarırım, ister ayılsın ister bayılsın. Siz bu kadar pasif kalırsanız deli çıkarsınız o evden. Görümcenizin madem aklı yerinde değil nasıl evlendi, nasıl çocuk yaptı, çocuğuna bakmadığı halde nasıl ikinciye hamile?

Kendimi bir an once sizin yerinize koydum
Bende insanlari kolay kirabilen yada laf sokmaya meyilli olan biri degilim. Ama birsey hep ustume ustume geliyosa biyerde patlak veririm
Ha o noktaya gelmeden ne yapardim
Esimi kenara cekip bak bu boyle olmuyo ben rahatsiz oluyorum kendime ait alanim olmadigi gibi kendi esyalarimida ortaklasa kullaniyoruz, ya gidelim buradan yada sen bacinla konus derim
Ne munasebet
Ben tatilde 2ay kaynanamda kaldim kendime bi oda sectim herseyimi oraya yerlestirdim, eltim bu surec icerisinde bizimle kaldi, ki hic rahatsiz degilim onun varligindan. Eger odama girip esyalarimi taciz etseydi ya o gitsin ya ben derdim
Tamam naifim, sakinim, oyle herseye takmam, kucuk sorunlari asla buyutmem, laf sokan olursada onun karakterine veririm asla girmem oyununa ama buyuzdende gelin kafamin ustune binin demem yani

Bir kere konunun başlığı yanlış, görümcen sizde kalmıyor annesinde kalıyor.
Bir de siz bir olaydan memnun olmadığınızı belirtmezseniz karşı taraf bir sorun olduğunu nasıl anlayacak,
Ben anlamıyorum bazı kadınları, neden evlendiniz diye kendi sınırlarınızı koruyamıyorsunuz kocamla tartışırım korkusu neden bu kadar baskın geliyor.
İlk yaptığında ben kıyafetimin giyilmesinden hoşlanmam deseydin gerekirse birkaç kez tekrarlasaydın belki bu sorun büyümeyecekti.
Birazcık hakkınızı savunun ya

Suç görümcenden çok sende bacım bu kadar yüzsüz birine yüz verilir mi. Kimse ona ses etmemiş milletin başına çıkmış. Ses etmezsende bu böyle gider.evde bir kıriz geçirme zamanı gelmiş de geçiyor

Eşiniz ne diyor bu duruma?
Neden sizin ev bu kadının kendi evi yok mu?
Anahtarı mı var, kilit değiştirin.
Evdeyken çıkmak zorunda mı kaldınız yatak odanızı kilitleyin.
Ki bana kalırsa açıkça konuşmak gerekiyor. Ancak bu zamana kadar neden sustunuz ki. İlk sefer söylenmeli, yoksa bir anda ne oldu bak gelin değişti diyecek.
Katlanamam yüzsüz insanlara, değil iç çamaşırımı giyinmek dolabımı karıştırması bile rahatsız edici.

Ki bana kalırsa açıkça konuşmak gerekiyor. Ancak bu zamana kadar neden sustunuz ki. İlk sefer söylenmeli, yoksa bir anda ne oldu bak gelin değişti diyecek.
Katlanamam yüzsüz insanlara, değil iç çamaşırımı giyinmek dolabımı karıştırması bile rahatsız edici.
Konu sahibi kaynanasiyla yasiyormus. Yani gorumcesi annesine geliyor aslinda.

Konu sahibinin evine değil annesinin evine geliyormuş

Konu sahibi kv ile beraber yaşıyor

Oda kilitleme tek çözüm

Görümceniz tüm bunları yaptığına göre muhtemelen cahilin teki. Karşınıza alın konuşun, benim alerjim var kusura bakma başkası ile ortak eşya kullanamıyorum deyin. Baktın devam ediyor yatak odasının kapısını kilitle, neden kilitli derse de çocuk giriyor biz görmeden bir şey kırılır bir yerine bir şey olur diye kilitledim de, salağa yat o madem bu kadar yüzsüz. Başkasının iç çamaşırını kullanmak nedir ya, çok rahatsız edici. Ayrıca ayrı eve çıkma şansın yok mu ya, çekilir şey değil şu durum.

ama simdi bu yazdiginizi tercih eden kisiler de var,
birbirlerinin kiyafetlerini giyen, bunu da severek yapan.

siz hic hayir ben istemiyorum demedi iseniz biraz hatalisiniz.

odanizi kilitlemezseniz odaya cocuk da girer, baskalari da girer,
genis ailesi olanlar bililer genelde ozel alan durumu eger siz talep etmezseniz olmaz.

kisaca ben sizi hatali gordum genel itibari ile.
Aglamayan bebege emzik verilmez,
aglayacaksiniz.
Ne demek ona sustum buna sustum, sebep nedir ?

Bu konu şakamı? Siz olmadan eve nasil girebiliyor? Ilk once anahtarı almakla başlayın sonrada bir kavga çıkartın rahat edin bu ne ya

Kırmak değil had bildirmektir o. Uyardığınızada utanmak yerine kırılacaksa da kendi problemidir.
"Lütfen bana sormadan kıyafetlerimi giyme, dolaplarımı karıştırma" deyin. Bu kadar sık gelmemesi için de harekete geçmeniz lazım. Arada müsait olmadığınızı söyleyin, siz evde yokken niye evinizde kalsın ki. Sizi görmek için geliyorsa siz yoksunuz o anda, çıksın gitsin evine. "Biz çıkıyoruz gecikiriz yada bu gece arkadaşlarda/annemlerde kalabiliriz, geçerken senide bırakalım" deyin mesela.

Ayrıca kv nizle bu konuyu konuşun, kırmak istemediğinizi onun kızını uyarmasını isteyin. İç çamaşırlarınıza kadar giydiğini, kıyafetlerinizi mağazadan seçer gibi seçip birde evine götürdüğünü. 2-3 günde bir sizde kaldığı için evliliğinde problem yaşayabileceğiniz sıkıştırın araya. "Ben bunu yapsam oğlun asla kabul etmez, evine sahip çıkmayan kadın olarak suçlar beni" deyin.

Konu sahibi nerde bu kadar kişi yazmis cvp yok.siz tepki gösterin ister bayılısin ister delirsin böyle giderse size kafayı yedirir.inanin kimse çözemez sizden başka.evet odanızın kapısını kilitkemek çok mantıkli direk söylemeniz daha doğru tabi.hemde şuan itibariyle kesin kararlı olun bı açık bırakıp bı kilitlemek olmaz esinlede konuşun kilitli tutsun odayi siz yokken.kendi evinede çıksan oraya da gelir aynı yüzsüzlugu yapar siz böyle sustukca

Gerçekten anlamak mümkün değil.
Bunu ilk kez yaptığında sormadınız mı ona neden odanıza girip kıyafetlerinizi aldığını?
Canlandıramıyorum gözümde.
Üstünde gördünüz mesela buluzunuzu. Ne diyorsunuz? Görmezden mi geliyorsunuz?
Şaka gibi.
Bu kadar sessizlik normal değil.
Onun yaptığı terbiyesizliği zaten tartışmıcam ama siz çok pasifsiniz. Çoktan olay çıkarıp kesmeniz gerekirdi önünü. Ayılıp bayılması umurunuzda olmasın açıkcası.
Ayrı eve çıkmalısınız, bu durum düzelse de düzelmese de.. Canınızı çok sıkar bu insan.

İyice alıştırmışsınız. İlk yaptığı anda ben bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum deyip tepkinizi koymanız lazım. 8 yaşındaki kızım bile onun kulaklığını kullandığımda benim eşyalarımı lütfen kullanma senin taktığın kulaklığı ben kulağıma takmam diyebiliyorken siz neden diyemiyorsunuz.

Direkt olarak senin yüzünden kıçıma giyecek don bulamıyorum herşeyimi alıyorsun diyin.

Back
X