Hep bizde kalan görümce derdim var kızlar

Merhaba kızlar direk konuya giriyorum baslıktanda. Anlayacağınız gibi konu gorumcem Evlenelim 2 yıl oldu. Gorumcem. Surekli bizde. Evine 2 3 gun gider sonra yine gelir. Hep burda artık bir ozelimiz kalmadı. Birde yaramaz cocugu var butun eşyalarımı dolaplarımı kırıyor. Annesi de hiç oralı olmuyor. Cocuguna kaynanam buyuttı neredeyse. Herneyse.Asıl derdime gelelim gorumcem dolabımda olan butun esyalarımı bana sormadan kullanıyor bana. Sormadan istediği gibi odama girip elbiseleri alıp. Giyip en kotusude ben evde yokken alıp kendi evine goturdugu ve ben elbiselermin nerde oldugunu bilememek. Ve bir daha. Getirmemesi. Bunu hırsızlık olsun diye almıyo. Sadece okadar umursamaz. Ki. Hicbiseyi bir seyi aldığında onu tenezzül edip geri getirmiyor bile. Ve bu benm. Canımı cok sıkmaya basladı. Bugun sabah uyandığımda. Ustune yine benim. Buluzum vardi hemde en sevdiğim. Heryere aradığım. Ve bulamadıgım Buluzum. Bu kadarda fazla. Tabi ben yone bisey diyemedim. De artk burama. Kadar geldi. Në yapmalıyım kızlar. Bana akıl verin az once eşimle gezmeye gittik geldiğimde cocugu odama girmiş heryer heryerdeydi butun. Dolaplarımı karıstırmıs ve birkas seyi kırmiş diş fırçamI banyoda yere atmış. Ve artk bu durum canımı cok sıkmaya başladı. Onu kırmadan elbiselerimi alıp alıp geri vermemesinden hoslanmadıgımı nasıl soyleyebilirim. Ve. Gorumcem benden. Kilolu bide onun giydigi bişey.bollanıyor sonra bana iyi durmuyor. Soylemesi Ayıp artık iç çamaşırlarımıda giyor Ve ben. Direk cope atmak Zorunda Kalıyorum Ne olur bana bir akıl verin. Ben insanın yuzune pat diye bir şeyi söyleyebilen Biri degilimde. İnsanları kırmaktan çok cekiniyorum.
İç çamaşırıda giymek nedir,sizin yerinizde olsam o çamaşıra baliyi sürüp al bak görümcecim sana aldım bunu diyip vermek.
Sonrasında görün tantanayı.
Siz o kadar sakin kalmışsınız ki bu olaylara bir cinnete bakar herşey.

Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.
Hadi siz cevap veremiyorsunuz,k.valide olacak kişidemi kızına birşey diyemiyor.
Eşinizede pes doğrusu..

Hııı şimdi oldu. Yine de evli iken anne de o kadar çok kalmak garip gelse de kayınvalide ile yaşamak da aynı kapıya çıkıyor. Bu şartlar altında yatak odasını kilitleyecek. Belli ki eşinin zaten başbaşa kalalım gibi bir özel, mahrem algısı yok.
Gorumcesi geldigi icin ozeli kalmiyormus. Kayinvalide ile ne kadar ozeli var bilemicem.

Aynıı benim görümcem. Bir kere kazak verdim burda giysin diye alıp gitmiş yazdım kazağı sen mi aldın diye evet dedi getirebilir misin ariyordum giyicem dedim. Getirdi cantami almıştı getirir misin kullanıyorum dedim getirdi. Şimdi almıyor çünkü istiyorum 😂

Kırmadan söylemek ne demek basbayağı kırılması gereken bir davranış gerekirse kin beslesin ne demek

50 yasinada gelse, evlat yanlış birşey yaparsa uyarılır. Dövmek sövmek değil bu. Nasıl bir dünyada yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bu boyledir. Amaaan banane diyen bir anne umursamazdır bana göre.
siz dediğimi anlamamışsınız bence.

Kırmamak mı😂 o dağınıklığı görünce bir çığıracaksın yeter diye. Alacaksın o bütün kıyafetleri gözleri önünde camdan dışarı atacakasın. Al bunlarımı istiyorsun donuma Kadar giyiyorsun ayıp be ayıp ,senin yüzünden mantar oldum diye. Git sokaktan ne ihtiyacın varsa alırsın artık dersin. Böylesi iyilikten güzel konuşmadan anlamaz. Ne olacak sanki kıymetli kocan boşar diyemi korkuyorsun, önce karısına saygı duydursun sonra boşasın bu kadar sessiz olmayın.

hep merak etmisimdir boyle konulari gorunce isler bu asamaya nasil geliyor pardon?? evimden cikmayacak yatak odama girecek kiyafet deneyecek bir de evine goturup getirmeyecek?? hadi onunki genislik,umursamazlik.sizinki ne?? demekki bir yere kadar siizn icin de normal boyle seyler ki en sevdiginiz bluzunuzu gorunce son nokta olmus.Bastan sakat isler bunlar

Bu konu beni şoka soktu .niye birşey demiyorsunuz tepki vermiyorsunuz anlamadım ben niye ? Yada siz yokken o kadın niye sizin evinizde anahtarınızı vermeyin kimseye . Kocası evi yok mu gitsin .suç eşinizde ve sizde kusura bakmayın

Cunku ben kaynanamla yasıyorum ve annesini gormeye geliyor. Gormeye geliyor da diyemeyiz. Bu kocasını gormeye gitio yine bize geliyor. Ve inanabiliyormusun geldiğinde kendine 1 pijama bile almıyor bizim elbiselerle idare ediyor zaten ben evdeyken almıyor ben evde yokken girip istediğini secip alıyor. Bu arada kavgasız bir sekilde cozmek istiyorum olayı. Cunku bu gorumce kişisi arızalı sinir krizine girip dusup bayılan Bi insan esim bile bana onunla muhatap etme diyo.
Sizde arada sınır krizi geçirip düşüp bayılın çok mu zor . Deli deliyi görünce saklasın biraz sopasını

Ben olsam kocamın da olduğu bir anda baya baya kararlı bi şekilde uyarırdım. Ha dinelemdiler mi olacakları onlar düşünsün. Bazen kalp kırmak gerekir hanfendi siz sessiz kaldıkça tepenize çıkmış.

Merhaba kızlar direk konuya giriyorum baslıktanda. Anlayacağınız gibi konu gorumcem Evlenelim 2 yıl oldu. Gorumcem. Surekli bizde. Evine 2 3 gun gider sonra yine gelir. Hep burda artık bir ozelimiz kalmadı. Birde yaramaz cocugu var butun eşyalarımı dolaplarımı kırıyor. Annesi de hiç oralı olmuyor. Cocuguna kaynanam buyuttı neredeyse. Herneyse.Asıl derdime gelelim gorumcem dolabımda olan butun esyalarımı bana sormadan kullanıyor bana. Sormadan istediği gibi odama girip elbiseleri alıp. Giyip en kotusude ben evde yokken alıp kendi evine goturdugu ve ben elbiselermin nerde oldugunu bilememek. Ve bir daha. Getirmemesi. Bunu hırsızlık olsun diye almıyo. Sadece okadar umursamaz. Ki. Hicbiseyi bir seyi aldığında onu tenezzül edip geri getirmiyor bile. Ve bu benm. Canımı cok sıkmaya basladı. Bugun sabah uyandığımda. Ustune yine benim. Buluzum vardi hemde en sevdiğim. Heryere aradığım. Ve bulamadıgım Buluzum. Bu kadarda fazla. Tabi ben yone bisey diyemedim. De artk burama. Kadar geldi. Në yapmalıyım kızlar. Bana akıl verin az once eşimle gezmeye gittik geldiğimde cocugu odama girmiş heryer heryerdeydi butun. Dolaplarımı karıstırmıs ve birkas seyi kırmiş diş fırçamI banyoda yere atmış. Ve artk bu durum canımı cok sıkmaya başladı. Onu kırmadan elbiselerimi alıp alıp geri vermemesinden hoslanmadıgımı nasıl soyleyebilirim. Ve. Gorumcem benden. Kilolu bide onun giydigi bişey.bollanıyor sonra bana iyi durmuyor. Soylemesi Ayıp artık iç çamaşırlarımıda giyor Ve ben. Direk cope atmak Zorunda Kalıyorum Ne olur bana bir akıl verin. Ben insanın yuzune pat diye bir şeyi söyleyebilen Biri degilimde. İnsanları kırmaktan çok cekiniyorum.

Anladigım kadariyla görümcenizle aynı şehirde yaşıyorsunuz.neden gelip sürekli sizde kalıyor ki? ayda yılda bir zorunlu sebeple kalsa neyse. Bir de ben evlensem eşimle evde yokken evimde başka birinin durmasını kabul etmem açıkcası.siz dışarı çıkacagınız zaman evinizde durmasın bir zahmet sonuçta evi farklı şehirde değil

Anladigım kadariyla görümcenizle aynı şehirde yaşıyorsunuz.neden gelip sürekli sizde kalıyor ki? ayda yılda bir zorunlu sebeple kalsa neyse. Bir de ben evlensem eşimle evde yokken evimde başka birinin durmasını kabul etmem açıkcası.siz dışarı çıkacagınız zaman evinizde durmasın bir zahmet sonuçta evi farklı şehirde değil

Kayınvalide evi

Kayınvalide evi

O zaman kendi odası ona aittir.kapıyı kilitlemeli dışarı çıkarken.sonucta odası onun özeli.görümcesinin o odaya izinsiz girmeye hatta dolabından eşya almaya ne hakkı var ki.Allah kolaylık versin konu sahibine.Ama gerekeni de kendi yapması gerekiyor. Ben olsam görümceme gerekenleri söylerim dısarı cıkarken de kapımı kilitlerim.

Eşimin teyzesi ilk evlendigim sıra evime gelmişti, görmek için. Neyse yatak odama girince gardrobumu Acmisti, çok sinirlenmistim ve hemen tavrimi belli etmiştim. Bir daha asla dolabimi acmamasini, hoşlanmadığımi söylemiştim. Bu olay duyulmustu tabi,kavga çıkarmıştı 😂 O gün bu gündür yatak odama eşimin ailesi asla giremez çünkü ne tepki verecegimi bilirler. Bence tavrını ortaya koyan sarılıp gidecekse kendi bilir. Hiç yoktan kafanız rahat olur 😂

aranızda saygıyı ne zaman kaybettınız ?
yanı bırının bu sekılde evıme gırıp bu sekılde davranması ıcın bana saygısızca davranmasına ezıp gecmesıne musaade vermıs olmam gerekır sonucta ev benım anahtar benım esya benım kapımı kapattım mı herkes dısarda
sızde neden bunu yapabılıyor ? ne zaman basladı bu durum nıye en basta tavrınızı koyup sınır cızmedınız kı

Back
X