• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep böyle mi olacak?

giresun25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
714
128
123
Hayatımda 3 aydır gerçekten hoşlandığım bir adam var. Her şey çok güzel giderken kendisinin birkaç rahatsızlığı olduğunu söyledi bacaklarında ağrı olduğunu ve hiçbir doktorun teşhis koyamadığını söylüyor.
Ve zaman geçtikçe canı acıdıkça acısını benden çıkarmaya başladı ki ben hep destek olmaya çalışıyorum.
Bu durum canımı sıkmaya başladı ve defalarca konuştum böyle yapma diye ama aynı.
Dün yine aynı şeyi yaptı bende patladım tabi ki tartıştık ve hiçbir şekilde kendisini haksız görmüyor
Sabah oldu instg. baktım fotoraflarımız hala duruyor fakat bugün bir kızı takip etmeye başladığını gördüm kıyameti kopardım bana çok yanlış geldi tabi ki bilmiyorum kızlar çok bunaldım bu durumlardan sıkıntı bende mi anlayamadım....

Bence mesafeyi koruyun.
Daha sevgili değilken bile böyleyse sonrası daha kötü olabilir tavırları.

Bacağı ağrıyor diye sana sarıyorsa; derhal uzaklaş ondan.
Ne mıy mıy adamlar var yahu...
Anası avutsun ....

Hasta olunca acısı başkasından mı çıkarılıyormuş?

Desteğinizi hak etmeyen adamlarla tüketmeyin.

sıkıntı karşıda.
ne güzel nazını çeken biri varken sığınacağına çatıyor size.
kendinizi tüketmeyin kıymet bilmeye.

Hayatımda 3 aydır gerçekten hoşlandığım bir adam var. Her şey çok güzel giderken kendisinin birkaç rahatsızlığı olduğunu söyledi bacaklarında ağrı olduğunu ve hiçbir doktorun teşhis koyamadığını söylüyor.
Ve zaman geçtikçe canı acıdıkça acısını benden çıkarmaya başladı ki ben hep destek olmaya çalışıyorum.
Bu durum canımı sıkmaya başladı ve defalarca konuştum böyle yapma diye ama aynı.
Dün yine aynı şeyi yaptı bende patladım tabi ki tartıştık ve hiçbir şekilde kendisini haksız görmüyor
Sabah oldu instg. baktım fotoraflarımız hala duruyor fakat bugün bir kızı takip etmeye başladığını gördüm kıyameti kopardım bana çok yanlış geldi tabi ki bilmiyorum kızlar çok bunaldım bu durumlardan sıkıntı bende mi anlayamadım....
şimdi ilginç bir şey var. Bacağı acıdıkça o da sana mı bağıyor falan?
Sen olmayınca napıyor ki? Senden öncesi yani?? Her karşına çıkan bunu bu şekilde kabul etmez ki.
İkinci teşhis koyulamayan bir şey yoktur. Sakladığı bir şey olabilir mi?

şimdi ilginç bir şey var. Bacağı acıdıkça o da sana mı bağıyor falan?
Sen olmayınca napıyor ki? Senden öncesi yani?? Her karşına çıkan bunu bu şekilde kabul etmez ki.
İkinci teşhis koyulamayan bir şey yoktur. Sakladığı bir şey olabilir mi?

Hayır beraberde doktora gittik gerçekten doktor hiçbirşeyin olmadığını piskolojik olabılecegını söyledi.

Zaten 3 aydır berabermişsiniz
Olmuyorsa zorlama ona tartıştım buna kıyameti kopardım ama hiç kendini haksız görmüyo filan başını ağrıttığına değmez

Back
X