• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep böylemi devam edecek

Erkeklerin bam teli birkaç noktasından biridir bu "arkadaşı,kankası vs."
keşke karışmasaydın.

Erkeklerin bam teli birkaç noktasından biridir bu "arkadaşı,kankası vs."
keşke karışmasaydın.
Zaten iyilik yap denize at demişler Ada'ma yardım edeyim de gözleri açılsın dedim Ada'm gözünü bana kapatıp arkadaşlarına döndü :(

Zaten iyilik yap denize at demişler Ada'ma yardım edeyim de gözleri açılsın dedim Ada'm gözünü bana kapatıp arkadaşlarına döndü :KK43:

Canım boşver, erkeklere iyilik yaradığı nerede görülmüş? O şmdi bunu bilmişlik taslamak, haddini bilmemek biraz da çocuk muamelesi olarak görüyor
Ama buraya yazıyorum, eşin sana birgün gelip "sen haklıymışsın" diyecek tam demese de ima edecek. O zaman bir güzel benzetirsin.Tavrını koy

Canım boşver, erkeklere iyilik yaradığı nerede görülmüş? O şmdi bunu bilmişlik taslamak, haddini bilmemek biraz da çocuk muamelesi olarak görüyor
Ama buraya yazıyorum, eşin sana birgün gelip "sen haklıymışsın" diyecek tam demese de ima edecek. O zaman bir güzel benzetirsin.Tavrını koy
Dün bana diyo haksız olduğunu kabul et Değilim dedim konuşmuyoruz dünden beri daha önce de ailevi konu yaşandı ben haklı çıktım oda haklı olduğumu biliyor ama her zaman sen çok akıllı geçiniyorsun diyor sanırım küçümsendiğini düşündüğü için bana bağırarak egosunu tatmin etti

Siz neden karışıyorsunuzki? Yani bu art niyetli söylemiyorum ama eşinizin size karışmadığını söylemişsiniz sanırım kendiside kendisine yapılmasından hoşlanmicağı bişeyi size yapmıyor. Sizden giden bişey yok adam para istemiyor bana bak demiyor sizde kalıyım demiyor yemeğimi ekmeğimi verin demiyor.Ha arayıp hal hatır sormuş ha yardım istemiş. Bunda bişey yok bence gereksiz yorum yaparak eşinizi kışkırtıyorsunuz. Üstelik eşinize iyiniyetinin suistimal edildiğini söylerseniz bunuda sürekli dile getirirseniz eşiniz bunu ''arkadaşların tarafından kullanılıyosun hep'' yada ''saf yerine konuyosun''olarak algılar.Bu gereksiz müdahale birazda onu inciticektir yani.Yerinizde olsam karışmazdım arkadaşı zorda kaldıkça eşim yardım edebiliyorsa çıkarıp kendi cebimizdeki parayı sürekli birilerine vermediği sürece bana zararı yoksa mesele yoktur tam tersi sevinirim bile.Bence yorum yapıcağınız eleştiriceğiniz konuları bu noktalardan seçmemelisiniz.

Back
X