Hep böylemi?

Evet maalesef kaynanalar nedense hep gelin aldıklarında iş yaptırma kendilerine baktırma anlıyorlar

Burada eşin tutumu önemli
İlk zamanlar bizimkilerde öyleydi
Gelin/gelelim görüşelim
Tatilde memlekete gidelim şu iş var bu iş var
O zamanlar çalışıyordum, bir iki gittik sonra eşim arayana karım çalışıyor yorgun bu planlara onu dahil etmeyin dedi, ben hiç karışmadım. Bir yıl oldu işi bıraktım, şimdi de karım 25 yıl çalışmış bir kadın artık keyif yapacak diyor bana sormadı bile istermisin diye. Bir kez ayıp olmasın gidelim dedim hayır alıştırma dedi. Ben istediğimde plan yaparım, çağırırım ağırlarım, sohbet muhabbet giderler ama o kadar eşim beni yapılacak hiç bir işe dahil etmez. Herkes işini yapsın seni çalıştırmak için almadım der. Onun tutumu böyle olunca huzursuzluk çıkmadı. Mesela görümcem doğum yapacak ben diğer görümcemden daha yakındayım yardım ederim dedim hayır edemezsin diğer kardeşim gelip etsin ona yakışır dedi. Burada iş eşte bitiyor. Belirli periyotlarda görüşüyoruz, kardeşlerinden uzak kalmasını asla istemem, bir çizgide tutturmak lazım ilişkileri

Gitmesek mi diyorum her gün her gün ama yemekte beraber oluyoruz ne güzel diyor neden zoruna gidiyor diyor olan bana oluyor

Yorumlarından anladığım kadarıyla sende bir şeylerden rahatsızsın.Hergün onlarda yemek yemek sıkıntı yani bana göre.Hergün gidip gelmekte keza öyle.Onlar otoriterse seninde hudutların olmalı.Eşinle konuşup evimizde yiyelim dedin mi hiç? Eşinin rolü büyük çünkü.

Evet maalesef kaynanalar nedense hep gelin aldıklarında iş yaptırma kendilerine baktırma anlıyorlar
Aynen biseyi begenmediklerindede kendini yetersiz beceriksizmis gibi hissediyosun halbuki alakasi yok
Ama kizlari kiymetlidir onlar hic biseycik yapmasalarda olur e gelin var yapar

Maalesef benim eşim tam tersi gidelim gitsek ne olacak zorunamı gidiyor bakmayacak mısın onlara böyle

Çok konuştum ama yok gidelim zorunamı gidiyor ne olacak sanki hep böyle

Hayır herkes kötü değil benim için en azından kayınvalidem görümcem bazı ufak tefek şeyler olsa da kötü değil iyilerdir çok seviyorum onlar da beni sever.Ama mesafe her zaman iyidir karşılıklı olarak mesafemizi koruyoruz.İlk başlarda kayınpederime verdiğim tavizler vardı hala pişmanım sen sen ol kimseye yüz verme mesafeli ol

Ben sessiz sakin soğuk biriyim samimi değilim hep böyle biriyim ama bazen kırılmasınlar diye iş için çağırıyor tamam diyorum sanki başka seçenek yok gibi hissediyorum

Yok herkes kötü değil ama senden hep onların dediğini onların istediğini yapmanı istiyorlar. Rahat bıraksalar zaten herkes mutlu olacak

Bizim evler yakın mesela kayınvalidem kayınvalidesiyle birlik oturuyor babaanne her gün gideyim ister her gün onu göreyim ister ama ben 10 ya da 15 günde bir giderim her zaman değil kayınvalidem kendi der her gün gelmek zorunda değilsin zorunda hissetme evde keyfine bak diye.Bir misafir falan gelirse akraba vs. gibi o zaman çağırırlar bir tek o konuda hayır diyemiyorum ben de

Sizde benim gibi şikayetçisiniz sanırım
Evet ama ben basta taviz verdim saf davrandim esim arkamdaydi ama birazda olsa
5 seneden sonra duzeldi esim il disina her cikisinda onlara gonderirdi bayram tatili izinler hep onlardaydi
Bes sene sonra yeter diyebildim anca simdi mecbur olmazsak kalacagimiz en fazla 10 gun sonra eve yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…