- 30 Kasım 2019
- 12.726
- 40.915
- 598
Aynen öyle.Evlat olarak o yapmalı.Hem anasına ,babasına bakacağım hem oğluna oldu.Offff bide sagda solda beyaz atli prenslerin videolari
Anama bakacak hastalaninca corba yapacak kiz kalmadi acitasyonlari
Sanki sakatlar sanki elleri kollari kesik bi corba yapmadan acizler
Ya da hemen boşan demeler. Ya bilmiyorum. Her evlilik kendine özeldir. Her sorun da kendine özeldir. Kesin yorumlar yapmak özellikle evlilik için çok sakıncalı.Merhaba evliliği olanlara soruyorum hep kötü yorumlar. Çocuk yapma kaynananla mesafeni koy herşeye evet deme. Her çağırdıklarında gitme. Hep böyle söylüyorlar. Ben yeni evliyim gerçekten evlilik eşinin ailesi kötü mü böyle hep
Bu hayata ailesine alışmak ne zormuş evlenip zorluluk çekip sonra alışan oldumuAynen öyle.Evlat olarak o yapmalı.Hem anasına ,babasına bakacağım hem oğluna oldu.
Eşine göre ailesi seni çok seviyor istenilen gelin (bakıcısın) da sen onları istemiyosun gibi bir durum var sanki laf sokun efendim laf sokun kv kp laf sokucaksın birde eş faktörü çok önemli ne yapsan ne etsrnde anne kuzusuyla çok zor ezilirsiniz birde eltiniz varsa görümceniz varsa xxl ezilirsinizAynen öyle beni kötü yapıypr işte ailem sana iyi davranıyor diypr
Alışmak derken? Burda alışması gereken kişi aile olduğunuzu anlayamamış eşiniz ve ailesi.Alışmak olmaz size yapılan sindirmek olur.Vardır kabullenen tabi ama yaşadıkları hayata yaşamak denirse tabi.Bu hayata ailesine alışmak ne zormuş evlenip zorluluk çekip sonra alışan oldumu
Burası BDV olduğu için normal değil mi? İnsanlar mutlu hayatını anlatmaya girmiyorlar buraya. Negatif etkileniyorsanız bdv takılmayınMerhaba evliliği olanlara soruyorum hep kötü yorumlar. Çocuk yapma kaynananla mesafeni koy herşeye evet deme. Her çağırdıklarında gitme. Hep böyle söylüyorlar. Ben yeni evliyim gerçekten evlilik eşinin ailesi kötü mü böyle hep
hayır benim eşimin ailesi mükemmel bir aile. hatta eşime bazen derim ki seninle evlenceğime ananla evlenseydim keşkeMerhaba evliliği olanlara soruyorum hep kötü yorumlar. Çocuk yapma kaynananla mesafeni koy herşeye evet deme. Her çağırdıklarında gitme. Hep böyle söylüyorlar. Ben yeni evliyim gerçekten evlilik eşinin ailesi kötü mü böyle hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?