Hep bozulan diyetler. Biktim artik kendimden

hmm çokmu abarttin ki bu hafta? cuma gününe kadar telafi ederiz in$allah :)

fecii abarttım :))))))) etler şaraplar cipsler cekırdekler böreklerr sayım mi dahaa :)))) off aslında cok utanıyorumm ve pişmanımm cok uzuldum bukadar abartıgıma ve hepsınıde abartma sebebım tamamen sıkıntıdan aclıkdan değill :(((((((

Arkadaşlar bir de bi içecek tarifim var hem tadı çok güzel hem de o bozulan metobolizmamızı dengeliyor ben bu aralar başka şeyler içtiğim için bunu yapamıyorum bakın sadece 3 gün yapın ne kadar yağ yaktığınızı göreceksiniz işte tarif;
3 yeşil ekşi elma
1 limon
1 kabuk tarçın
4 adet karanfil
4 adet tane karabiber
3 lt su
limonu ve elmayı kabuklarıyla birlikte dörde böl ,kabuk tarçın, karanfil ve 3 lt suyu düdüklüye koyup 7 dk kaynat sonra süz ve bunu 2 yada 3 gün içerisinde tüket. İstediğin kiloya ulaşıncaya kadar bunu tekrarlayın günde 20 dk yürüyüş gerçekten inanamayacaksınız çevremde yapan bayanlar var inanamadım diyetisyen tarifi üstelik. bende bi kaç hafta sonra başlıycam

bu tarıfı bende bugun yapıcam netden de baktımm orda 1 elma dıyor.. karabıber ve karanfıl ıcın 1 tatlı kasıgı , 4 tanede kabuk tarcın yazıyor.. ben ıkısının ortalamasını yapıcam :)))))

olsun ya bence üzülme o kadar ayda yilda bir oluyormu$ zaten :)
ya ben bi$ey yemicem dedim ama pirinç pilavi yaptim ve dayanamadim çok güzel kokuyodu ve 2 yemek ka$igi yedimm :( buna gerçekten pi$man oldum çünkü aç degilim neden yedim anlamadimm

olsun ya bence üzülme o kadar ayda yilda bir oluyormu$ zaten :)
ya ben bi$ey yemicem dedim ama pirinç pilavi yaptim ve dayanamadim çok güzel kokuyodu ve 2 yemek ka$igi yedimm :( buna gerçekten pi$man oldum çünkü aç degilim neden yedim anlamadimm

pişman olma okadarcıktan bısı olmazz.....

benımde sorunum hsonu buydu ac degıldım ama yedımmmm nedenn???? :))))

bırazdan cıkıp eve gıdıp haslanmıs borkolı ve yogurt yıycem :)))))

selammmm, bu kadar çikolatadan sonra ak$ami çok hafif atlatarak içim rahat olarak yatabilirim
ak$am :
1 çatal bol etli yerinden taze fasulye
1 çatal pilav
bir ç ka$igi kadar peynir
bir kaç tane leblebi
aksam menÜ toplami : 200 en fazla

bugün toplam kalorim : 1100kal
kendimi a$tim ve 8km civari ko$tumm :72:

günaydin kizlarr, yine kimse yok yaa ne olduki acaba, epak nerdesin? thirtyfour nerdesin?

bugün sürekli açim nedense :( ama yemicemmm zatende okuldayim, ögleyi sabirsizlikla bekliyorumm

sabah :
bir hurma 10
2 tatli ka$igi %0 yagli krem peynir 35
çok az misir gevregi 20

ögle : henüz yemedim
2 ince dilim byz ekmek : 110
1 dilim hindi gögüsü salami : 50
1 kutu light kola : 0

toplam : 225
az yemeye çali$acagim bugün spor olarak sadece yürüyü$ var

günaydin kizlarr, yine kimse yok yaa ne olduki acaba, epak nerdesin? thirtyfour nerdesin?

bugün sürekli açim nedense :( ama yemicemmm zatende okuldayim, ögleyi sabirsizlikla bekliyorumm

sabah :
bir hurma 10
2 tatli ka$igi %0 yagli krem peynir 35
çok az misir gevregi 20

ögle : henüz yemedim
2 ince dilim byz ekmek : 110
1 dilim hindi gögüsü salami : 50
1 kutu light kola : 0

toplam : 225
az yemeye çali$acagim bugün spor olarak sadece yürüyü$ var

burdayımmm tatlımm.... ama sen cok az yiyorsun, bu yemeyle tabı ac olursun doymazsınn.. yogurt yemenı tavsıye ederım tokta tutuyor.. sen resmen aclıkk grevı yaapr gıbısın , yapma boylee tatlımmm...

ya epakcim haklisin bu konuda ama ben 5 aydir sürekli kilo aliyorum, 2 ayda 3 kilo aldim diye üzülürken, ertesi ay 2 kilo aldim, diger ay 1 kilo derken bayagi oldu, ve artik zayiflamayi bile dü$ünemiyorum bugün zamanim olsaydi tartilacaktim ama olmadi, kilo aldim diye korkuyorumm :( :( :(

ya epakcim haklisin bu konuda ama ben 5 aydir sürekli kilo aliyorum, 2 ayda 3 kilo aldim diye üzülürken, ertesi ay 2 kilo aldim, diger ay 1 kilo derken bayagi oldu, ve artik zayiflamayi bile dü$ünemiyorum bugün zamanim olsaydi tartilacaktim ama olmadi, kilo aldim diye korkuyorumm :( :( :(

dikkat edip kılo almandan cok ılgınc yaaa :17: ınsallah bu sekılde gusel verırsınn canımm.. zaten bu kadar az yemeklede kesın verırsınn :))))))

ya canim aslinda ben aldim gibime geliyo bugün üzgünüm nedense öyle bir his var içimde, yine aldiysam mahfolurum ben vallahi, en son tartildigimda aldigimi görünce aglami$tim resmen, birde aslinda bu kadar spora hareketlilige diyet yapmam bile gerekmiyo kilo vermek için ama ben bu kadar çabaya ragmen vermek orda kalsin aliyorum resmen

ya canim aslinda ben aldim gibime geliyo bugün üzgünüm nedense öyle bir his var içimde, yine aldiysam mahfolurum ben vallahi, en son tartildigimda aldigimi görünce aglami$tim resmen, birde aslinda bu kadar spora hareketlilige diyet yapmam bile gerekmiyo kilo vermek için ama ben bu kadar çabaya ragmen vermek orda kalsin aliyorum resmen

senın durumunda bırıyle ılk defa karsılasıorum gercekten bu kadar spor yapan dıkkat edıp kılo alan... ama moralını hıc bozmaa.. sen hormon testı kan tahlılı fılan yaptırmıstın dımı bı sorun yoktu..

canım sevinmen lazım düğününe ve balona 2 yıl varmış boşver ne yaptın ne ettin nasıl olduları sil çıkar aklından depresyondan bi an önce çıkman lazım ilk işin bir fitness salonu olsun bende nişanlandığımda baya kilo almıştım sonra düğüne 1 ay kala fitness aynı yerde plates 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş ve diyet listem tam 3 hafta sonra kimse inanamadı bana üstelikte o kadar kısa zamanda 9 kilo vermiştim ve bu arada sırf bunun için pskiyatıra gitmiştim içimden gelmiyodu hiç bişey yapmak ama yaptımmm..sen neden bugün başalamayasın herşeye bütün hayatını etkilyor kilo kendine bi kere güven geliyo o da herşeye yetiyo zaten sağlık ta çok önemli tabi
Senin yapman gereken şey
Motive
Varsa psikolojik problemlerin yardım alma
Hedef belirleme
Günlük senin vücut denge sistemine göre minimum kalorili bir diyet
fitness ve yürüyüş
Bunları yaparsan seni kimse tutamaz ben de şimdi 11 kilo almıştım ama bi kaç gündür 2 kilo verdim
kolay gelsinn :80::79:
malesef boş vaktim olmayınca spor salonuna gidemiyorum:( üniversitedeyim sabahtan akşama kadar okuldayım.okula yürüyerek gidiyorum tempolu olunca 45 dk da okuldayım yavaş yavaş yürürsem 1 saate falan..bazen dönüşlerdede yürüyorum..kilom azla olduğu için doktorum yürüyüş ve yüzmeden başka sporları onaylamıyo :( kaslarıma zarar verebilirmişim :( artı ikinci üniversitede var..birde ekonomi kulübünün etkinlikleri yani kariyer hayatım çok zamanımı alıyor.. :S yemek düzenimde oturmuyor bu yüzden..acaba yardımcı olsun diye altınçilek alsam mı bilmiyorum :( extra jel falan :( ??

Sabah
- 1 dilim ekmek
- 1 dilim peynir
- 1 tutam dereotu
- 1 bardak süt
- 1 havuç

Ara
- 1 bardak yeşilçay
Öğle
-1 kase mercimek çorbası
-Yarım porsiyon sebzeli tavuklu pilav
- 1 portakal
Ara
-½ Süt
-1 havuç
- 2 kuru kayısı
Akşam
-1 dilim ekmek
- Yağsız et 50 gr
- 2 kaşık yumurtalı ıspanak
- 1 porsiyon salata

Bu bugünlük yemek listem fazlalık var mı diyetteyimde bilmiyorum sanki fazla gibi mi?

malesef boş vaktim olmayınca spor salonuna gidemiyorum:( üniversitedeyim sabahtan akşama kadar okuldayım.okula yürüyerek gidiyorum tempolu olunca 45 dk da okuldayım yavaş yavaş yürürsem 1 saate falan..bazen dönüşlerdede yürüyorum..kilom azla olduğu için doktorum yürüyüş ve yüzmeden başka sporları onaylamıyo :( kaslarıma zarar verebilirmişim :( artı ikinci üniversitede var..birde ekonomi kulübünün etkinlikleri yani kariyer hayatım çok zamanımı alıyor.. :S yemek düzenimde oturmuyor bu yüzden..acaba yardımcı olsun diye altınçilek alsam mı bilmiyorum :( extra jel falan :( ??

ooo 45 dk yürüyosun çok iyi işte bunun yanında yemeye içmeye dikkat edersen baya bi gider bu rada altın çileği bilmiyorum ama extrajeli kullandım ben geçen yıl inanki 1 cm inceltti o da fazlasıyla geri alındı hiçbir faydasını görmedim

senın durumunda bırıyle ılk defa karsılasıorum gercekten bu kadar spor yapan dıkkat edıp kılo alan... ama moralını hıc bozmaa.. sen hormon testı kan tahlılı fılan yaptırmıstın dımı bı sorun yoktu..

bende benim durumumda olan biri tanimiyorum :( hormon testlerini geçen sene yaptim normal çikti ama ultrasonla tiroidimi baktilar ve küçük kistler var dediler ama $u an tedaviye gerek yokmu$, her sene kotrol ediyorlar, bu sene henüz yaptirmadim, ama ne yalan söyleyim artik o kadar biktimki bir hormon problemim olsu istiyorum, çünkü hayatim boyunca böyle spor ve kisitlama yaparak kilo almak istemiyorum :(
bugün bozmadim diyetimi :) ustelik öglede 2 dilim ekmek yazmi$tim ama 1 dilimle idare ettim :)
ögle :
1 dilim ekmek 60
1 dilim hindi jambon (yagsiz) 50
ara :
2 hurma : 30
ak$am :
2-3 yemek ka$igi pilav : 150
yagsiz et : 100
3 yemek ka$igi barbunya : 100
1 porsiyon kari$ik salata : 60
ara :
çikolata : 200

toplam 900 kal

bende benim durumumda olan biri tanimiyorum :( hormon testlerini geçen sene yaptim normal çikti ama ultrasonla tiroidimi baktilar ve küçük kistler var dediler ama $u an tedaviye gerek yokmu$, her sene kotrol ediyorlar, bu sene henüz yaptirmadim, ama ne yalan söyleyim artik o kadar biktimki bir hormon problemim olsu istiyorum, çünkü hayatim boyunca böyle spor ve kisitlama yaparak kilo almak istemiyorum :(
bugün bozmadim diyetimi :) ustelik öglede 2 dilim ekmek yazmi$tim ama 1 dilimle idare ettim :)
ögle :
1 dilim ekmek 60
1 dilim hindi jambon (yagsiz) 50
ara :
2 hurma : 30
ak$am :
2-3 yemek ka$igi pilav : 150
yagsiz et : 100
3 yemek ka$igi barbunya : 100
1 porsiyon kari$ik salata : 60
ara :
çikolata : 200

toplam 900 kal

süpersııınnn valllaaa bozmaa sakınnnn sabrettt gıdıcek hepsıı ben ınanıyorumm...

benımde bazı sorunalrım vardır dr gıttım horman testı ıstedı ama onda bısey cıkmadı normall herseyım.. fakat 3 haftadır kıloda veremıyorum yumurtalıgımın 1 tanesınde kucuk bır kıstım varmıs acaba o kılo vermemı zorlastırırmıı yada sacmalıyormuyum :))))))) 1 ay boyuncada adet duzenleyı hormom ılacıda aldım belkı etkısı vardır bılemedım....

Sabah
- 1 dilim ekmek
- 1 dilim peynir
- 1 tutam dereotu
- 1 bardak süt
- 1 havuç

Ara
- 1 bardak yeşilçay
Öğle
-1 kase mercimek çorbası
-Yarım porsiyon sebzeli tavuklu pilav
- 1 portakal
Ara
-½ Süt
-1 havuç
- 2 kuru kayısı
Akşam
-1 dilim ekmek
- Yağsız et 50 gr
- 2 kaşık yumurtalı ıspanak
- 1 porsiyon salata

Bu bugünlük yemek listem fazlalık var mı diyetteyimde bilmiyorum sanki fazla gibi mi?

kaloeı hesabını yapabılırsın.. bence aksamalrı dah aaz yemelısın bırde karbonhıdrahları proteınlerı ıyı ayırt etmek lazım.. mesela sen mercımek corbası ıle pılavı aynı ogunde yemıssınn bence bunalrdan 1 tanesını tercıh etmelıoydın ... et ve yumurta yıne aynı ogunde bunalrı dagıtırsann daha ıyı olur dıye dusunuyorum canım...

süpersııınnn valllaaa bozmaa sakınnnn sabrettt gıdıcek hepsıı ben ınanıyorumm...

benımde bazı sorunalrım vardır dr gıttım horman testı ıstedı ama onda bısey cıkmadı normall herseyım.. fakat 3 haftadır kıloda veremıyorum yumurtalıgımın 1 tanesınde kucuk bır kıstım varmıs acaba o kılo vermemı zorlastırırmıı yada sacmalıyormuyum :))))))) 1 ay boyuncada adet duzenleyı hormom ılacıda aldım belkı etkısı vardır bılemedım....

selam, bence zorla$tirmi$ olabilir nede olsa ondan önce kilo verebiliyordun
testegin için te$ekkürler canim, in$allah bugünde bozmam çünkü karde$imin dogum günü illaki bi dilim pasta yerimm

bugünki yediklerim:
sabah çok az krem peynir ve çok çok az misir gevregi : 50 kal
ara : 1 hurma 10 kal
toplam 60 kal

selam, bence zorla$tirmi$ olabilir nede olsa ondan önce kilo verebiliyordun
testegin için te$ekkürler canim, in$allah bugünde bozmam çünkü karde$imin dogum günü illaki bi dilim pasta yerimm

bugünki yediklerim:
sabah çok az krem peynir ve çok çok az misir gevregi : 50 kal
ara : 1 hurma 10 kal
toplam 60 kal

burda bırbırımıze destek ıcın varızzz:))))

1 ıncecık dılım pastanın cokda zararı olmaz dıye dusunuyorumm:))))

Back
X