Hep bozulan diyetler. Biktim artik kendimden

Arkadaşlar bir de bi içecek tarifim var hem tadı çok güzel hem de o bozulan metobolizmamızı dengeliyor ben bu aralar başka şeyler içtiğim için bunu yapamıyorum bakın sadece 3 gün yapın ne kadar yağ yaktığınızı göreceksiniz işte tarif;
3 yeşil ekşi elma
1 limon
1 kabuk tarçın
4 adet karanfil
4 adet tane karabiber
3 lt su
limonu ve elmayı kabuklarıyla birlikte dörde böl ,kabuk tarçın, karanfil ve 3 lt suyu düdüklüye koyup 7 dk kaynat sonra süz ve bunu 2 yada 3 gün içerisinde tüket. İstediğin kiloya ulaşıncaya kadar bunu tekrarlayın günde 20 dk yürüyüş gerçekten inanamayacaksınız çevremde yapan bayanlar var inanamadım diyetisyen tarifi üstelik. bende bi kaç hafta sonra başlıycam

Arkadaşlar bir de bi içecek tarifim var hem tadı çok güzel hem de o bozulan metobolizmamızı dengeliyor ben bu aralar başka şeyler içtiğim için bunu yapamıyorum bakın sadece 3 gün yapın ne kadar yağ yaktığınızı göreceksiniz işte tarif;
3 yeşil ekşi elma
1 limon
1 kabuk tarçın
4 adet karanfil
4 adet tane karabiber
3 lt su
limonu ve elmayı kabuklarıyla birlikte dörde böl ,kabuk tarçın, karanfil ve 3 lt suyu düdüklüye koyup 7 dk kaynat sonra süz ve bunu 2 yada 3 gün içerisinde tüket. İstediğin kiloya ulaşıncaya kadar bunu tekrarlayın günde 20 dk yürüyüş gerçekten inanamayacaksınız çevremde yapan bayanlar var inanamadım diyetisyen tarifi üstelik. bende bi kaç hafta sonra başlıycam

karabiber dışında normalde yapıp tükettiğim bi çay ..bide karabiberle deneyelim:1: ama tadı gerçekten çok güzel:7::7:

Tatlım cidden çok güzelsin..Evet diyet adı bile kötü..O yüzden yediklerinden seçmeler yap..Sağlıklı yaşamak ve daha fit olmak için bu beyaz ekmeği yemiyorum de.. Yada kahveni artık sütsüz sekersız içmeye basla..Çayı cok acık ıc bolbol ve sekersız..ılık su nıyetı gorur..Bence yaza daha cok var.Hemen basla ..Evet diyet yaparken yada ınsan yedıgıne dıkkat etse bıle pat dıye zayıflamak ıstıyor..Ama ınanın yedıklerınızın kalıtesını artırıp, zararlı seylerı azaltırsanız 2-3 ay sonrasında aniden ıncelecegınızı goreceksınız..
Sevgıler canım

Hoşgeldin Tanyeli :16:

Anlattıkların aslında birçok genç kızın hayatını zorlaştıran, hatta birçoğunun çocukluktan-ergenlikten beri kabusu olan şey.
İnsanlar bu konuda çok acımasız olabiliyorlar, bunu defalarca bizzat ben de yaşadım.
Sen zaten yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğunu biliyorsun ve bu durumu ortadan kaldırmak istiyorsun ama sana yardımcı olmak yerine yolunda diken oluyorlar.
Sana yüzün güzel ama kilo versen daha kolay olacak dyenler, sen diyet yapmaya başladığında olumsuz yorumları ve umut kırıcı yaklaşımlarıyla senin hayatını daha çekilmez bir hale getiriyorlar.

.............

Bu liste uzar gider, bunların hepsini ben de yaşadım, ne kadar şevk kırıcı bir şey olduğunu emin ol çok iyi biliyorum.
Ama bu tür insanlara inat yapılabilecek bir şeyler hala var.
Bu durumda ağır sporlar yapılamaz ama yürüyüş hayatının en önemli parçası haline gelebilir ya da dans.
Çok hareketli olmak, diyet boyunca sevdiğin yiyeceklerden çok fazla fedakarlık yapmadan kilo verme imkanı sağlıyor insana.
Zaten diyet aşamasında büyük bir stres altında oluyorsun, sürekli kilo verip veremeyeceğini sorguluyorsun, kendinden emin değilsin, onlarca başarısız diyetin verdiği özgüvensizlik hala devam ediyor, hayat boyu tek tesellin haline getirdiğin yiyeceklerden uzaksın...

Bu kesinlikle dayanılacak bir şey değil, o yüzden bol hareketle sevdiğin, seni mutlu eden şeylerden çok uzak kalmadan diyet yapmalısın ki 50 kiloyu usanmadan verebilesin.

Bu zamana kadar yaptığın diyetlerden, aldığın sonuçlardan bahseder misin?
Elinde uygulamakta olduğu bir liste var mı, doktorlar ne tür diyetler-ilaçlar önerdiler?
Xenical kilo verme aşamasında sana nasıl yardımcı olacak?

Bütün bunları cevaplarsan sana daha iyi destek olabiliriz canım :70:

Aramıza tekrar hoş geldin, kucak dolusu sevgiler sana :16:

tam 125 kloyum mutsuzluktan ölücem boyum çok uzun ama bu 50 kilo vermem gerçeğinide değiştirmiyor :( herkes yüzün çok güzel boylu poslusun ama çok kilolusun diyorlar..milyonlarca diyet listem var :( bugün yine doktora gittim xenical ve reductil alsam mı almak için ama kafam çok karışık..çok istiyorum kilo vermeyi ama olmuyor diyet yapamıyorum işte :( en iradesiz arkadaşım bile 10 kilo verdi 2 ayda ben hala böyleyim :( çok mutsuzum :( 50 kilo vermem lazım mezuniyet baloma ve düğünüme 2 yıl kaldı ya verdim ya verdim yani :( ne yapıcam bilmiyorum :((((

selam kizlar bugün öldüm yaa ko$uya gittim güne$in altinda ko$tuk, ko$tuktan sonra hocaya sordum ne kadar ko$tuk diye bide ne söylesin!! tami tamina 6km !!!
ama eve geldim ve yine tatli $eyler yedim :(
ak$amki menüm:
1 ka$ik bulgur pilavi 50kal
5-6adet manti 70kal
1tabak çok az zeytin yagli salata 100kal
yarim kase yagsiz hazir çorba 50kal

ara:
$ekersiz çay 0 kal
1dilim küçük dilim kremali pasta 300 kal

bugün toplam 1070, hadi 1100 diyelim :)

epak, canim ilgin için çok te$ekkür ederim, yani bu kadar spor yapan bi arkada$ göremedim henüz ama tabi onlar benim iki katimi yiyor ve onlarin yedikleri sanki bana yariyo gibime geliyo :14:
tiroid konusuna gelince malesef tiroidimde 4-5 yildir küçük kistler var, ama hormonlar normaldi geçen sene, bu sene tekrar kontrol ettircem çünkü artik biktimm :(
uruzcum takma kafana, sen kilo verebilen biri olarak, öyle bir iki kere abartmakla diyet bozulmuyo, gerçi sen bizdende iyi bilirsin :)

tam 125 kloyum mutsuzluktan ölücem boyum çok uzun ama bu 50 kilo vermem gerçeğinide değiştirmiyor :( herkes yüzün çok güzel boylu poslusun ama çok kilolusun diyorlar..milyonlarca diyet listem var :( bugün yine doktora gittim xenical ve reductil alsam mı almak için ama kafam çok karışık..çok istiyorum kilo vermeyi ama olmuyor diyet yapamıyorum işte :( en iradesiz arkadaşım bile 10 kilo verdi 2 ayda ben hala böyleyim :( çok mutsuzum :( 50 kilo vermem lazım mezuniyet baloma ve düğünüme 2 yıl kaldı ya verdim ya verdim yani :( ne yapıcam bilmiyorum :((((

o kadar iyi anliyorum ki seni, ayni piskolojideyim. bu baslik bana moral ve güc verdi, sende bize katil tatlim...

Dün zayıf bir anıma geldi ve elimde olmada bozdum :31:
Ümidimi kaybetmiş ya da pes etmiş değilim ama biraz mutsuzum, emeklerime ihanet etmişim gibi bir his var içimde :)
Epak canım spor yapıyorum, yani elimden geldiğince ama çoğu zaman pek fırsatım olmuyor.

Güzel destekleriniz için de teşekkür ederim :16:

ah canim benim üzme lütfen kendini... bende hafif kacirdim bugün :(

3 yeşil ekşi elma
1 limon
1 kabuk tarçın
4 adet karanfil
4 adet tane karabiber
3 lt su

denemek isterdim ama bizim düdüklümüz yok ya, normal yapsamda olur mu ki?

Tatlım cidden çok güzelsin..Evet diyet adı bile kötü..O yüzden yediklerinden seçmeler yap..Sağlıklı yaşamak ve daha fit olmak için bu beyaz ekmeği yemiyorum de.. Yada kahveni artık sütsüz sekersız içmeye basla..Çayı cok acık ıc bolbol ve sekersız..ılık su nıyetı gorur..Bence yaza daha cok var.Hemen basla ..Evet diyet yaparken yada ınsan yedıgıne dıkkat etse bıle pat dıye zayıflamak ıstıyor..Ama ınanın yedıklerınızın kalıtesını artırıp, zararlı seylerı azaltırsanız 2-3 ay sonrasında aniden ıncelecegınızı goreceksınız..
Sevgıler canım

cok saol canim. aslinda hata yapiyoruz, kilo vercez diye yemek aliskanliklarimizi tamamen degistiriyoruz, istedigimiz noktaya ulasinca tekrar ayni aliskanliklarimiza dönüyoruz.
aslinda tümden yeme aliskanliklarimi düzeltmem lazim...

günaydın canım tencerede de olur düdüklü olması şart değil ama biraz daha fazla kaynatırsın

Hafta sonu olduğu için pek uğrayan olmamış :)

BUGÜNKÜ LİSTEM
1/2 simit = 150
1 kase çorba = 200
1 tabak karışık salata = 150
1 porsiyon köfte = 200
3 dilim ekmek = 165
2 tane elma = 100
1 fincan kahve = 50
biraz fıstık = 150

toplam: 1165 kalori

selam kizlar her hafta sonnu gibi bugün kaçirdim ama genelde biraz daha fazla yerdim bugün idare eder (mi acaba)
yediklerim
reçel 200
peynir 300
çikolata 350
yufka 60
ekmek 100
kestane 300
izgara tavuk 100
toplam 1460 ama mutlaka unuttugum $eyler vardir o yüzden 1650 diyelim :)

bu arada kizlar bu yag yakici çayi yapmaya karar verdim ama tane karanfil yok evde ama tozu var olurmu acaba? elmalarida aldim ama, birde tane karabiber var ama oda degirmenin içinde çikmiyor mecburen ezip çikariyoruz acaba böyle olurmu?

bu arada uruz toparlami$sin tebrikler :kkk:

Canım bahsettiğin çayı daha önce denemedim ama uzmanlar mümkünse toz şeklinde değil de tane şeklinde kullanın, daha etkili olur diyorlar :)

bu arada kizlar bu yag yakici çayi yapmaya karar verdim ama tane karanfil yok evde ama tozu var olurmu acaba? elmalarida aldim ama, birde tane karabiber var ama oda degirmenin içinde çikmiyor mecburen ezip çikariyoruz acaba böyle olurmu?

günaydın kızlarrr karanfil toz olursa tadını bozmaz ama karabiber toz olursa kesinlikle bozar o yüzden çekilmemiş tane karabiber kullanın bütün marketlerde baharat bölümünde var.
Off kızlar dün ben de aştım kendimi bugün dikkat edeyim bari:80:

hmmm yarin yaparim o zaman, eger karabiber sadece tadini bozuyor diye tavsiye etmiyorsan, o zaman önemi yok, yani ne kadar igrenç olabilirki? ben o kadar çok igrenç $eyler içtimki zayiflama uguruna bunuda içerim olur biter :27::52::52:

buün doyurucu bi$ey yemedim ama kalorim $imdilik iyi :nazar:
çokokrem: 150
ekmek : 70
peynir : 120
tadimlik bal, reçel,hurma, petibör : 100
toplam : 440

aa bugün birtek ben varim yaaa :) umarim kimse diyeti bozmami$tir, ogleden sonra yediklerim:
ara :
kuru meyve, leblebi, fistik kari$imi (çok az) : 100
misir gevregi ve yulaf ezmesi : 100
ak$am :
bir adet lava$ ekmegi : 300 (ama kalorisinden emin degilm, hamurunu annem yapti ve yagsiz hamur)
izgara tavuk : 200
çikolata : 200

bugün toplam 1400 oldu, belki unuttuklarim vardir, hadi 1500 diyelim :) :) hafta sonu için bence iyi :52:
spor olarak sadece 1 saat normal tempoda hatta yava$ yürüyü$ ve her zamanki gibi 2-3 litre su

günaydın kızlaarrrr
haftasonu hıc ugrıyamadım gecmısı okudumm yağ yakıcı cayı bende deyıcemm..

ben hsonu ılk defa bukadar cozuttumm dşyetım boyunca.. hala tokum dıyebılırım... bu hafta cok cok dıkkat edıcem...

selam kizlar bugün çooooook çikolata krizim tuttu bu zamana kadar yediklerim :
bir ton çikolata : 450
peynir : 100
krep : 80
lava$ : 30

toplam : 660 kal ama ak$ama fazla yemicem çünkü di$arda spor yapiyo olcam ceza olarak :)

selam kizlar bugün çooooook çikolata krizim tuttu bu zamana kadar yediklerim :
bir ton çikolata : 450
peynir : 100
krep : 80
lava$ : 30

toplam : 660 kal ama ak$ama fazla yemicem çünkü di$arda spor yapiyo olcam ceza olarak :)

bende bu hafta aksamalrı sadece haslanmıs sebze yıyıcemmm .. hsonun cezası olrakk:)))))

ya bugün herkes cezali desene, vallahi ben fazla pi$man olmadim o yedigim çikolatadan dolayi, çünkü hem gündüz yedim hemde ak$am yine 6km ko$ucammmmm insanin kollari bile terliyoo :27::27:

ya bugün herkes cezali desene, vallahi ben fazla pi$man olmadim o yedigim çikolatadan dolayi, çünkü hem gündüz yedim hemde ak$am yine 6km ko$ucammmmm insanin kollari bile terliyoo :27::27:

bende bu zamana kadar yaptıgım hıc bır kacamaktan pısmanlık duymadımm... taaakii gecen hsonuna kadar :)))))))) ben bır tek bugun deguıll butun bır haftaıcı 5 gun cezalıyımm :))))

Back
X